za skomplikowane dla mnie a coś prostszego? wprawdzie umiem i lubię gotować, ale wiesz czasami nie wiadomo co wyjdzie
Nina
20.10.2009 r. 22:03:30
wiesz co n chyba tak nie bardzo a jak wyjdzie zakalec to co z nim zrobic?? ;> albo zabraknie akurat paru skladnikow?? ;>
donio
21.10.2009 r. 09:26:09
Tak.Tylko skąd Składniki!?W Biedronce nie mają!Sprawdzałem.
Konto usunięte
21.10.2009 r. 10:08:07
PRZEPIS NA DOBRE DNI ´
Składniki:
? Mnóstwo zdrowia
? Fura szczęścia
? Trzy garnce przyjaźni
? Garść wiary w siebie
? Optymizm i śmiech do smaku
Sposób przyrządzenia:
Szczęście starannie przesiać przez gęste sito; pozostałe na sicie drobinki pecha wybrać i zamknąć w szczelnej puszce. Miłość mocno podgrzać.
Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać. Jeśli pojawią się grudki problemów, dorzucić nieco przyjaźni i optymizmu. Na koniec doprawić poczuciem humoru i śmiechem. Podzielić na 365 porcji. Podawać codziennie po śniadaniu, wraz z dużą porcją radości i słońca.
´´´´´´´´´´´´´♥♪♥ Pozdrawiam
bla bla bla
za skomplikowane dla mnie
a coś prostszego?
wprawdzie umiem i lubię gotować, ale wiesz czasami nie wiadomo co wyjdzie
wiesz co n chyba tak nie bardzo a jak wyjdzie zakalec to co z nim zrobic?? ;> albo zabraknie akurat paru skladnikow?? ;>
Tak.Tylko skąd Składniki!?W Biedronce nie mają!Sprawdzałem.
PRZEPIS NA DOBRE DNI
´
_█
´¯
_█
██(¯`v´¯
´¯
█(¯`(█
´¯
´¯
Składniki:
? Mnóstwo zdrowia
? Fura szczęścia
? Trzy garnce przyjaźni
? Garść wiary w siebie
? Optymizm i śmiech do smaku
Sposób przyrządzenia:
Szczęście starannie przesiać przez gęste sito; pozostałe na sicie drobinki pecha wybrać i zamknąć w szczelnej puszce. Miłość mocno podgrzać.
Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać. Jeśli pojawią się grudki problemów, dorzucić nieco przyjaźni i optymizmu. Na koniec doprawić poczuciem humoru i śmiechem. Podzielić na 365 porcji. Podawać codziennie po śniadaniu, wraz z dużą porcją radości i słońca.
´´´´´´´´´´´´´♥♪♥ Pozdrawiam
_____ (¯`v´¯
___█(¯`(█
__██(_.^._)____█
_██████_______█
███_█████______█
████_██████____█
█████_████_█___█
███_██_██_██__ █
_████_██_█_██_█
__████(¯`v´¯
____██(¯`(█