ide w **cenzura** u od was marcia trzym ramy
Adminki PIZDU
słoneczko
czesc Martus...a daj spokój łepek mnie dziś boli, smaki mi sie pomieszały ,a jeszcze do pracy gnaja
pije kawe ale nie z cytrynka a jak ja mam tam włozyc
aaaaa no teraz juz rozumiem bo jakies dziwne wyobrazenia dzis mam
Powaznie nawet nie wiesz jak sie ciesze
Marcia no to wielkie dokonanie...jak tak dalej pójdzie to dostaniesz nagrode od sylwusi
No widzisz Marta.....jakos to sie wszystko ułozy...ale nie załamuj sie dziewczyno...nie poddawaj
wytrzymasz!!!wytrzymasz!!!cholerka nie mysl inaczej, sama wiesz doskonale ze jaka sama sobie z tym nie poradzisz z nikad pomocy nie otrzymasz
Sylwia nie filozofuj
tomek
Sylwia dlaczego tak brzydko sie zachowujesz ??
Bardzo nieładnie Sylwia ja jeszcze dziś ci nic nie zrobiłem a ty tak odrazu mnie atakujesz
Janku z tym delikwentem rozmawiac nie bede Wybacz lecz roche lepiej go znam niz ty
Sylwia no naprawde twoje zachowania jest skandaliczne ale ty już taka jesteś wieć ci wspaniałomyślnie wybaczam
Etam znasz Sylwia co ty tam niby takiego o mnie wiesz ????
No własnie janku....ale nie martw sie ...ja cie oprowadze tomek
Co wiem .... ze najpierm byłes na profilu TOMEK, potem na GUSTAWIE, teraz na ERNESCIE....a miedzy czasie pewnie było jeszcze wiele wiecej dwulicowcu nie gadam z toba
ależ prosze bardzo.....przez wzglad na moja mamcie...może moim tatkiem mkontaktowym zostaniesz
No i co z tego Sywlwia gdzie tu jest napisane że nie można sobie zmieniać imion i takich tam ..... a te paluchy to sobie wsadz sama wiesz gdzie najlepiej
bede sobie wsadzac gdzie bede chciała za to ty mozesz sobie tylko o ty pomarzyc
Maria Maria ale nasza rodzinka jest wieksza Mam dwie siostry blizniaczki.....Tygrysiczkę i Agusię vel Ines...i braciszka Ridicka Ot co
witam
widzisz mamcia to my juz nie pół sieroty
Zbyszek
Masz jeszcze Sylwia nie równo pod sufitem
sylwia
ide w **cenzura** u od was
marcia trzym ramy
Adminki
PIZDU
słoneczko
czesc Martus...a daj spokój
łepek mnie dziś boli, smaki mi sie pomieszały ,a jeszcze do pracy gnaja
pije kawe ale nie z cytrynka
a jak ja mam tam włozyc
aaaaa
no teraz juz rozumiem
bo jakies dziwne wyobrazenia dzis mam
Powaznie
nawet nie wiesz jak sie ciesze
Marcia no to wielkie dokonanie...jak tak dalej pójdzie to dostaniesz nagrode od sylwusi
No widzisz Marta.....jakos to sie wszystko ułozy...ale nie załamuj sie dziewczyno...nie poddawaj
wytrzymasz!!!wytrzymasz!!!cholerka
nie mysl inaczej, sama wiesz doskonale ze jaka sama sobie z tym nie poradzisz z nikad pomocy nie otrzymasz
Sylwia nie filozofuj
tomek
Sylwia dlaczego tak brzydko sie zachowujesz ??
Bardzo nieładnie Sylwia ja jeszcze dziś ci nic nie zrobiłem a ty tak odrazu mnie atakujesz
Janku z tym delikwentem rozmawiac nie bede
Wybacz lecz roche lepiej go znam niz ty
Sylwia no naprawde twoje zachowania jest skandaliczne
ale ty już taka jesteś wieć ci wspaniałomyślnie wybaczam
Etam znasz Sylwia co ty tam niby takiego o mnie wiesz ????
No własnie janku....ale nie martw sie ...ja cie oprowadze
tomek
Co wiem ....
ze najpierm byłes na profilu TOMEK, potem na GUSTAWIE, teraz na ERNESCIE....a miedzy czasie pewnie było jeszcze wiele wiecej dwulicowcu
nie gadam z toba
ależ prosze bardzo.....przez wzglad na moja mamcie...może moim tatkiem mkontaktowym zostaniesz
No i co z tego Sywlwia gdzie tu jest napisane że nie można sobie zmieniać imion i takich tam .....
a te paluchy to sobie wsadz sama wiesz gdzie najlepiej
bede sobie wsadzac gdzie bede chciała
za to ty mozesz sobie tylko o ty pomarzyc
Maria Maria
ale nasza rodzinka jest wieksza
Mam dwie siostry blizniaczki.....Tygrysiczkę i Agusię vel Ines...i braciszka Ridicka
Ot co
witam
widzisz mamcia to my juz nie pół sieroty
Zbyszek
Masz jeszcze Sylwia nie równo pod sufitem
sylwia