Sadząc z profilu więcej bym się po Tobie spodziewał. Przejrzałem Twoje komentarze i... dziwię się mniej No coż...
Zuzanna
20.10.2009 r. 00:45:06
to nie jest koncert zyczen kolego, zebys Ty sie czegos mogl po mnie spodziewac ;D
Konto usunięte
20.10.2009 r. 01:14:38
...
Konto usunięte
20.10.2009 r. 01:16:43
znowu chlejecie pijusy ja ci dam zaraz rozum w....sloneczko
Konto usunięte
20.10.2009 r. 12:37:43
Ładna, zgrabna a gdzie kultura i rozum?
Mariusz
20.10.2009 r. 14:36:34
powiedzenie "wychodzi słoma z butów" dotyczy się osób które nie mogą dostosować swojego zachowania do ogólnie przyjętych w społeczeństwie, a TOLERANCJA MA RÓWNIEŻ SWOJE GRANICE pani bezimienna ... Jeżeli ktoś tę granice przekracza to stoi po za marginesem społeczeństwa dotyczy to wulgaryzmów, traktowania zbyt luźno i obelżywie wypisywanie swoich przemyśleń lub marzeń publicznie nie jest miłym . Życzę miłego dnia
Mariusz
20.10.2009 r. 15:59:10
jA ja myślę pani bez imienia że pokazywanie " pleców" wskazuje że ma pani oprócz pokładów słomy to i **cenzura** który sie leje z pani postów i wiele do ukrycia miłego popołudnia Życzliwy
Mariusz
20.10.2009 r. 16:00:50
Zbyt mało lat zbyt mało inteligencji zbyt mało doświadczenia na wszelakim polu życiowym w dosłownym tego znaczeniu. A mama i tata wiedzą co tu wypisujesz??
Konto usunięte
20.10.2009 r. 16:16:19
hehe ja to nie rozumiem waszego oburzenia własciwie.... o co wam zapierdala?heh przeciez nic zlego nie napisała a tu takie teksty kolega mariusz wali ze mało co nie spadłam z krzesła.... litosci ludzie to tylko forum tu kazdy pisze co chce .....
Mała_szelma
20.10.2009 r. 19:42:46
która dużo ryczy ... i tak dalej ... szkoda tylko że tak zaśmiecasz ogólne forum , nie mając nic do powiedzenia
Konto usunięte
20.10.2009 r. 19:42:55
i jak tu sie niew **cenzura** ic na tych Panów POCZYTAJCIE PANOWIE NA SPOKOJNIE POST
Mariusz
20.10.2009 r. 20:31:57
wychowała ją ulica nie można sie niczego pozytywnego spodziewać to nie NASZ poziom, proponuję nie pisywać na forum tej pani, która się ma za osobe błyskotliwą, próbujacą zabłyszczeć na firmanencie m-kontakt, tylko mozna jej współczuć i jej rodzicom co się znią męczą. Taka osoba zawsze będzie samotna i zawsze będzie próbować zwrócić uwagę na siebie wulgaryzmami.
Konto usunięte
20.10.2009 r. 20:37:43
powiedzieli co wiedzieli chociaz sami nie wiedzieli co powiedziec chodzące ideały czy urojona sztuczna inteligencja u coniektórych
Konto usunięte
20.10.2009 r. 21:07:00
leon smierdzielu hamski co swiniom dal krowom dal i bibru sie napil i co swojo iteligencjo wioskowo bedziesz sie chwalil.pewnie kompa dostal z darow dla biednych chlopcow z wioski podstawowke skoniczyl zaocnie a **cenzura** go wie moze w ogle nieskoniczyl i tu **cenzura** i bzdury a do pluga podlocz swego kolege marjuszka ,,pasujecie do siebie pewnie ma ryj jak kon i wstydzi sie foto wrzucic
Zuzanna
20.10.2009 r. 22:32:35
hahahahaa!
Konto usunięte
20.10.2009 r. 22:53:57
a gdzie nasz chlop leon sie zapodzial , a pewnie patelnie strzela swojej krowie
Mała_szelma
21.10.2009 r. 11:14:30
a poważnie ... widzę , że nadal nie potrafisz napisać niczego mądrego szkoda bo w sumie aż tak bardzo brzydka nie jesteś a w głowie pustka ... przykre ...
Mała_szelma
21.10.2009 r. 11:24:24
ale używając epitetów musiała bym się zniżyć do poziomu Zuzi a tak nisko nie potrafię zejść
donio
21.10.2009 r. 12:14:32
Ja tam wszystko w dupie mam,ale rozum między nogami............
Zuzanna
21.10.2009 r. 12:15:38
szybko mozna was sprowokowac pozwoliliscie, zeby 19sto latka zmanipulowala waszymi emocjami, buhahahahaa! ambitnie ;D
Mała_szelma
21.10.2009 r. 12:19:35
jedyne emocje jakie wzbudziłaś we mnie to ... żal że nie stać cię na nic poza pisaniem głupot
Tomasz
21.10.2009 r. 13:29:47
rozum w dupie to chyba ty masz moze w du.pe lubisz
Mariusz
21.10.2009 r. 20:30:31
Kochana Zuzio widzę że trochę do ciebie dotarło co chciałem ci w mych słowach przekazać mam nadzieję ze refleksja nad moimi wypowiedziami spowoduje właściwe reakcje jak dla człowieka myslącego chyba że sie mylę co do "człowieka mysłącego" a te twoje ipertynencje pod moim adresem spływają jak woda po kaczce naprawdę jestem ponad tym. Żeby kogoś obrazić trzeba coś sobą reprezentować. Miłego wieczorku obfitującego w jeszcze lepsze wypowiedzi, przemyślenia o życiu i do życiach . Twój ulubiony Mariusz
Mariusz
21.10.2009 r. 20:34:23
Naprawdę nie musisz się tak irytować ale widzę że łatwo cię wyprowadzić z równowagi nie umiesz panować nad emocjami. Jeśli chcesz dalej kontynuować nasz temat to jestem do twojej dyspozycji, ja mogę tak baaaaaaaardzo długo. Jestem z natury uparty, więc czekam na dalsze części naszej niesamowitej konwersacji na polu publicznym, czekam na dalsze części. Twoj Mariusz.
A.
21.10.2009 r. 21:25:17
ale jesteście zabawni
Konto usunięte
21.10.2009 r. 22:36:26
heh wezwac weterynarza ????
markus
21.10.2009 r. 22:50:30
jle masz latek mala
Zuzanna
21.10.2009 r. 23:47:06
mala to jest Twoja pala, ja jestem niska! ;D
Janusz
22.10.2009 r. 00:09:14
Latek mało a dupsko się już rozleciało.
Mózgownica chyba też
Sadząc z profilu więcej bym się po Tobie spodziewał. Przejrzałem Twoje komentarze i... dziwię się mniej
No coż...
to nie jest koncert zyczen kolego, zebys Ty sie czegos mogl po mnie spodziewac ;D
...
znowu chlejecie pijusy ja ci dam zaraz rozum w....sloneczko
Ładna, zgrabna a gdzie kultura i rozum?
powiedzenie "wychodzi słoma z butów" dotyczy się osób które nie mogą dostosować swojego zachowania do ogólnie przyjętych w społeczeństwie, a TOLERANCJA MA RÓWNIEŻ SWOJE GRANICE pani bezimienna ... Jeżeli ktoś tę granice przekracza to stoi po za marginesem społeczeństwa dotyczy to wulgaryzmów, traktowania zbyt luźno i obelżywie wypisywanie swoich przemyśleń lub marzeń publicznie nie jest miłym . Życzę miłego dnia
jA ja myślę pani bez imienia że pokazywanie " pleców" wskazuje że ma pani oprócz pokładów słomy to i **cenzura** który sie leje z pani postów i wiele do ukrycia miłego popołudnia Życzliwy
Zbyt mało lat zbyt mało inteligencji zbyt mało doświadczenia na wszelakim polu życiowym w dosłownym tego znaczeniu. A mama i tata wiedzą co tu wypisujesz??
hehe ja to nie rozumiem waszego oburzenia własciwie.... o co wam zapierdala?heh przeciez nic zlego nie napisała a tu takie teksty kolega mariusz wali ze mało co nie spadłam z krzesła.... litosci ludzie to tylko forum tu kazdy pisze co chce .....
która dużo ryczy ... i tak dalej ... szkoda tylko że tak zaśmiecasz ogólne forum , nie mając nic do powiedzenia
i jak tu sie niew **cenzura** ic na tych Panów
POCZYTAJCIE PANOWIE NA SPOKOJNIE POST
wychowała ją ulica nie można sie niczego pozytywnego spodziewać to nie NASZ poziom, proponuję nie pisywać na forum tej pani, która się ma za osobe błyskotliwą, próbujacą zabłyszczeć na firmanencie m-kontakt, tylko mozna jej współczuć i jej rodzicom co się znią męczą. Taka osoba zawsze będzie samotna i zawsze będzie próbować zwrócić uwagę na siebie wulgaryzmami.
powiedzieli co wiedzieli chociaz sami nie wiedzieli co powiedziec
chodzące ideały czy urojona sztuczna inteligencja u coniektórych
leon smierdzielu hamski co swiniom dal krowom dal i bibru sie napil i co swojo iteligencjo wioskowo bedziesz sie chwalil.pewnie kompa dostal z darow dla biednych chlopcow z wioski podstawowke skoniczyl zaocnie a **cenzura** go wie moze w ogle nieskoniczyl i tu **cenzura** i bzdury a do pluga podlocz swego kolege marjuszka ,,pasujecie do siebie pewnie ma ryj jak kon i wstydzi sie foto wrzucic
hahahahaa!
a gdzie nasz chlop leon sie zapodzial , a pewnie patelnie strzela swojej krowie
a poważnie ... widzę , że nadal nie potrafisz napisać niczego mądrego
szkoda bo w sumie aż tak bardzo brzydka nie jesteś a w głowie pustka ... przykre ...
ale używając epitetów musiała bym się zniżyć do poziomu Zuzi a tak nisko nie potrafię zejść
Ja tam wszystko w dupie mam,ale rozum między nogami............
szybko mozna was sprowokowac
pozwoliliscie, zeby 19sto latka zmanipulowala waszymi emocjami, buhahahahaa! ambitnie ;D
jedyne emocje jakie wzbudziłaś we mnie to ... żal że nie stać cię na nic poza pisaniem głupot
rozum w dupie to chyba ty masz moze w du.pe lubisz
Kochana Zuzio widzę że trochę do ciebie dotarło co chciałem ci w mych słowach przekazać mam nadzieję ze refleksja nad moimi wypowiedziami spowoduje właściwe reakcje jak dla człowieka myslącego chyba że sie mylę co do "człowieka mysłącego" a te twoje ipertynencje pod moim adresem spływają jak woda po kaczce naprawdę jestem ponad tym. Żeby kogoś obrazić trzeba coś sobą reprezentować. Miłego wieczorku obfitującego w jeszcze lepsze wypowiedzi, przemyślenia o życiu i do życiach . Twój ulubiony Mariusz
Naprawdę nie musisz się tak irytować ale widzę że łatwo cię wyprowadzić z równowagi nie umiesz panować nad emocjami. Jeśli chcesz dalej kontynuować nasz temat to jestem do twojej dyspozycji, ja mogę tak baaaaaaaardzo długo. Jestem z natury uparty, więc czekam na dalsze części naszej niesamowitej konwersacji na polu publicznym, czekam na dalsze części. Twoj Mariusz.
ale jesteście zabawni
heh wezwac weterynarza ????
jle masz latek mala
mala to jest Twoja pala, ja jestem niska! ;D
Latek mało a dupsko się już rozleciało.
Mózgownica chyba też
jw.