co tu wyjaśniać hm jak się jest niezależną to już beee hmmm
boicie się faceci ,że Was możemy zdominować hmm czy to żle,że potrafimy sobie radzić w życiu...może lepiej zgrywać słodką zagubioną idiotkę
A.
06.05.2010 r. 20:43:44
Chyba najlepiej być sobą a resztę mieć w ...
Konto usunięte
06.05.2010 r. 20:53:57
hmmm, nie da się ukryć że lubią mieć nad nami kontrolę
coś w stylu
nie idź do pracy maluj paznokcie pół dnia żeby być dla mnie naj...a ja Ci będę ciągle wypominał że beze mnie jesteś nikim i sobie nie poradzisz, pier_dolone szantaże emocjonalne i próba podporządkowania
nawet jeśli na początku jest różowo trzeba liczyć z tym że może nie zawsze tak będzie... a wtedy co?
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:02:12
czekaj, założę temat
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:02:38
a ja wam powiem **cenzura** prawda od takich kobiet trzeba uciekac jak najdalej..one maja nasrane w gloswie ..wielkie biznes women do konica zycia tylko by marudzily jakie one bystre sa...
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:09:30
ale ode mnie nie uciekaj
Iwona*
06.05.2010 r. 21:13:38
Oj Gepciu,
znowu dałeś się podejść
cenzura Cię chwyciła
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:15:42
a kto wam broni niezaleznosci mozecie robic co wam sie podoba
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:25:16
zycze powodzenia i obyscie sie czuly dobrze w tym haremie
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:33:14
tu sa ludzie tylko z poczuciem chumoru jak bedziesz troche dluzej to sie sama przekonasz
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:40:36
jeszcze bedziesz prosic o chwile powagi
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:45:30
hahah nie watpie
Konto usunięte
06.05.2010 r. 21:47:01
co wy kobiety macie jakas obsesjie na tym tle co wasi partnerzy was tak krotko trzymaja
co tu wyjaśniać hm jak się jest niezależną to już beee hmmm
boicie się faceci ,że Was możemy zdominować hmm czy to żle,że potrafimy sobie radzić w życiu...może lepiej zgrywać słodką zagubioną idiotkę
Chyba najlepiej być sobą a resztę mieć w ...
hmmm, nie da się ukryć że lubią mieć nad nami kontrolę
coś w stylu
nie idź do pracy maluj paznokcie pół dnia żeby być dla mnie naj...a ja Ci będę ciągle wypominał że beze mnie jesteś nikim i sobie nie poradzisz, pier_dolone szantaże emocjonalne i próba podporządkowania
nawet jeśli na początku jest różowo trzeba liczyć z tym że może nie zawsze tak będzie... a wtedy co?
czekaj, założę temat
a ja wam powiem **cenzura** prawda od takich kobiet trzeba uciekac jak najdalej..one maja nasrane w gloswie ..wielkie biznes women do konica zycia tylko by marudzily jakie one bystre sa...
ale ode mnie nie uciekaj
Oj Gepciu,
znowu dałeś się podejść
cenzura Cię chwyciła
a kto wam broni niezaleznosci mozecie robic co wam sie podoba
zycze powodzenia i obyscie sie czuly
dobrze w tym haremie
tu sa ludzie tylko z poczuciem chumoru jak bedziesz troche dluzej to sie sama przekonasz
jeszcze bedziesz prosic o chwile powagi
hahah nie watpie
co wy kobiety macie jakas obsesjie na tym tle co wasi partnerzy was tak krotko trzymaja
gosia do dla ciebie
nie ma zaco drobnostka