odreaguj na czymś i nie pij tyle kawy jak się raczki trzęsą a może nie kawa tylko za dużo klawiszy na klawiaturze rozbiegane i nie wiedzą już który kierunek obrać a na pewno pomoże jakiś drink lub zwykłe piwko
jacek
15.10.2009 r. 22:10:36
nie wiadomo czy to stres czy tylko niedobór potasu i magnezu po tym tez się raczki trzęsą a w szczególności jak się pije dużo kawy
pozdrawiam
Konto usunięte
15.10.2009 r. 22:16:45
Najlepszy zastrzyk z adrenaliną , stres mija natychmiast .
Tiburonblanco
15.10.2009 r. 22:30:14
mam taki sposób..... szybki nie jest ale za to jakie efekty
Krzysiek: )
15.10.2009 r. 23:19:22
sex jest najszybszym sposobem;]
Konto usunięte
16.10.2009 r. 00:08:10
Najlepiej szybki, łatwy, bezbolesny... Jakieś propozycje?... Zaczynają mi się trząść ręce ...
Konto usunięte
16.10.2009 r. 00:08:10
telefon do przyjaciela lub przyjaciółki (nie do kolegi lub koleżanki ), o każdej porze dnia i nocy ...
zawsze działa
monopolowy
odreaguj na czymś i nie pij tyle kawy jak się raczki trzęsą a może nie kawa tylko za dużo klawiszy na klawiaturze rozbiegane i nie wiedzą już który kierunek obrać a na pewno pomoże jakiś drink lub zwykłe piwko
nie wiadomo czy to stres czy tylko niedobór potasu i magnezu po tym tez się raczki trzęsą a w szczególności jak się pije dużo kawy
pozdrawiam
Najlepszy zastrzyk z adrenaliną , stres mija natychmiast .
mam taki sposób..... szybki nie jest ale za to jakie efekty
sex jest najszybszym sposobem;]
Najlepiej szybki, łatwy, bezbolesny... Jakieś propozycje?... Zaczynają mi się trząść ręce ...
telefon do przyjaciela lub przyjaciółki (nie do kolegi lub koleżanki ), o każdej porze dnia i nocy ...
zawsze działa
a masz faceta?