a co ty za głupoty piszesz wszystkie są miłe nawet bardzo milutkie
Konto usunięte
15.10.2009 r. 11:13:53
zgadzam sie z neronem hahaha
Zuzanna
15.10.2009 r. 11:33:19
jak chcesz milej dziewczynki to sie do zerowki zapisz ;D
Konto usunięte
15.10.2009 r. 14:42:01
ty facet jak masz dwie mnile zawsze wierne i zarobio na ciebie wszystko zrobio ......lewo i prawo
Marcin
15.10.2009 r. 18:50:37
wszedzie ciezko znalezc mila dziewczyne, bo ich w zasadzie juz nie ma. sa wredne, zarozumiale, beszczelne, chamskie nadwyraz wymagajace, samolubne
Konto usunięte
16.10.2009 r. 00:21:31
heh nie no ja nie wiem czemu wy tak oceniacie wszystkie dziw=ewczyny powierzchownie.........przeciez nie wszystkie takie sa !!!!!!ale no co najlepiej to byc pod pantoflem i sie wogule nie odzywac nie miec swojego zdania heh a miła to co waszym zdaniem znaczy????taka co słodzi zawsze i po palcu w dupe włazi??? no to macie racje nie nie znajdziecie tu takiej
Konto usunięte
16.10.2009 r. 09:29:54
no cóż jakos tu ciężko znalezc jakąs miłą dziewczyne
a co ty za głupoty piszesz wszystkie są miłe nawet bardzo milutkie
zgadzam sie z neronem hahaha
jak chcesz milej dziewczynki to sie do zerowki zapisz ;D
ty facet jak masz dwie mnile zawsze wierne i zarobio na ciebie wszystko zrobio ......lewo i prawo
wszedzie ciezko znalezc mila dziewczyne, bo ich w zasadzie juz nie ma. sa wredne, zarozumiale, beszczelne, chamskie nadwyraz wymagajace, samolubne
heh nie no ja nie wiem czemu wy tak oceniacie wszystkie dziw=ewczyny powierzchownie.........przeciez nie wszystkie takie sa !!!!!!ale no co najlepiej to byc pod pantoflem i sie wogule nie odzywac nie miec swojego zdania
heh a miła to co waszym zdaniem znaczy????taka co słodzi zawsze i po palcu w dupe włazi??? no to macie racje nie nie znajdziecie tu takiej
no cóż jakos tu ciężko znalezc jakąs miłą dziewczyne