Od pewnego czasu pojawia się na naszym fantastycznym portalu coraz więcej ludzi, ale to tak z dnia na dzień coraz więcej.
I owi przybysze, nie wiedzieć czemu, nagle zaczynają pisać?! Na naszym równie fantastycznym forum...
Czy, kurde blaszka, jakieś ogłoszenie poszło do prasy kolorowej o mkontacie, czy jak??
Smukon
28.04.2010 r. 21:03:19
Wiosna przyszła? No co Wy? Poważnie?! Gdzie jest???
Konto usunięte
28.04.2010 r. 21:38:44
na moje to są te same osoby co zawsze tylko z 5 nowymi nickami..bo te 5 co mają to za mało.
Iwona*
28.04.2010 r. 21:39:42
Też to zauważyłam
Niech piszą Kropeczko,
toż forum jest od tego
Iwona*
28.04.2010 r. 21:45:55
Pewno stąd co my Kropeczko,
z przypadku albo z ciekawości
Smukon
28.04.2010 r. 21:49:29
Moje zielone pastwiska, co?...
Potowarzyszysz mi?
Iwona*
28.04.2010 r. 21:53:15
Kropeczko, uważaj na kropki
Smukon
28.04.2010 r. 21:56:52
Daj spokój z tą religią! Od fanatycznych ateistów i katolików uchować się nie można!
...No to zaciągnij mnie do lasu ciemnego
Smukon
28.04.2010 r. 21:58:17
P.S. Z tych samych względów, na które tak się zawzięłaś, ja również nie uznaję trójkąty poza matematyką
Smukon
28.04.2010 r. 22:11:45
Wiesz... Ja ze zwierzętami się dogadam zawsze - u św. Franciszka nauki pobierałem Z duchami i innymi stworami leśnymi też sobie poradzę. Lepiej mnie zabierz, a nie będziesz musiała liczyć na takie marne kryjówki, jak mech
Smukon
28.04.2010 r. 22:29:42
A nad czym tu się zastanawiasz - masz możliwość i tak i siak! Wystarczy dokonać prostego wyboru jak.
Jest też jeszcze dobra, a na pewno już naturalna w naszym wieku alternatywa dla zastanawiania się...
Smukon
28.04.2010 r. 22:53:37
Czerwony jak cegła, gorący jak piec!!! Nie czepiajmy się latek, jak maluchy. Wiekiem bliscy pokoleniowo, miałem na myśli. A mentalnie kto wie, czy nie młodszy... Pewnie wilk tak by mnie ocenił...
Od pewnego czasu pojawia się na naszym fantastycznym portalu coraz więcej ludzi, ale to tak z dnia na dzień coraz więcej.
I owi przybysze, nie wiedzieć czemu, nagle zaczynają pisać?! Na naszym równie fantastycznym forum...
Czy, kurde blaszka, jakieś ogłoszenie poszło do prasy kolorowej o mkontacie, czy jak??
Wiosna przyszła?
No co Wy? Poważnie?!
Gdzie jest???
na moje to są te same osoby co zawsze tylko z 5 nowymi nickami..bo te 5 co mają to za mało.
Też to zauważyłam
Niech piszą Kropeczko,
toż forum jest od tego
Pewno stąd co my Kropeczko,
z przypadku albo z ciekawości
Potowarzyszysz mi?
Kropeczko, uważaj na kropki
Daj spokój z tą religią! Od fanatycznych ateistów i katolików uchować się nie można!
...No to zaciągnij mnie do lasu ciemnego
P.S. Z tych samych względów, na które tak się zawzięłaś, ja również nie uznaję trójkąty poza matematyką
Wiesz... Ja ze zwierzętami się dogadam zawsze - u św. Franciszka nauki pobierałem
Z duchami i innymi stworami leśnymi też sobie poradzę. Lepiej mnie zabierz, a nie będziesz musiała liczyć na takie marne kryjówki, jak mech
A nad czym tu się zastanawiasz - masz możliwość i tak i siak!
Wystarczy dokonać prostego wyboru jak.
Jest też jeszcze dobra, a na pewno już naturalna w naszym wieku alternatywa dla zastanawiania się...
Czerwony jak cegła, gorący jak piec!!!
Nie czepiajmy się latek, jak maluchy. Wiekiem bliscy pokoleniowo, miałem na myśli. A mentalnie kto wie, czy nie młodszy...
Pewnie wilk tak by mnie ocenił...
A tej tylko walenie w głowie
mi?????
no moze troche
Toc to widas słychac i czuc
cholera to cos masz tam nie tak
My ????
nie
zdaje ci sie