fakt moje posty sie rozmnazają,po kilka z jednego tematu hehehe widac lubią seks hehe, co mam jeszcze do powiedzenia i mysle ze na tym zakoncze swoją dzialalnosc hehe to ,to ze czytam Was mądre panie, ktore zwrocily uwage na wielosc moich powtarzających sie postow tylko nie bardzo wiem dlaczego tyle ich sie porobilo hehehehehehe jutro zostawiam forum do Waszej dyspozycji i nie dziekujcie nie ma za co,na ogol jestem milym czlowiekiem hehe dobranoc panstwu.
Dobranoc hehehe
Kiniu
witaj co takie oczka od rana masz duze?
no zauwazylam ze cie nie było wczoraj cały dzien był chory same wyzwiska az mi sie oberwało jak zawsze mam **cenzura** n... na tych co maja cos do mnie
tobie? nie było cie przeciez.. ondrasz z gepardem ..az sie tu siedziec nie chce bez kitu głowa mi dzis peka
a mi zatoki znowu schylac sie nie moge co za zong
helikopter cie odwiedził
no zostan
niech do mnie tez ok pa
witaj kociaku
no ja jeszcze ludz
no to pewnie neron kinga i paula dak
DEJA JA NIE
nie ty
dak
nom straszna
kurcze same koty
fakt moje posty sie rozmnazają,po kilka z jednego tematu
hehehe widac lubią seks hehe,
co mam jeszcze do powiedzenia i mysle ze na tym zakoncze swoją dzialalnosc hehe to ,to ze czytam Was mądre panie, ktore zwrocily uwage
na wielosc moich powtarzających sie postow tylko nie bardzo wiem dlaczego tyle ich sie porobilo hehehehehehe
jutro zostawiam forum do Waszej dyspozycji i nie dziekujcie
nie ma za co,na ogol jestem milym czlowiekiem hehe
dobranoc panstwu.
Dobranoc hehehe
Kiniu
witaj
co takie oczka od rana masz duze?
no zauwazylam ze cie nie było
mam **cenzura** n... na tych co maja cos do mnie
wczoraj cały dzien był chory same wyzwiska az mi sie oberwało jak zawsze
tobie? nie było cie przeciez.. ondrasz z gepardem ..az sie tu siedziec nie chce bez kitu głowa mi dzis peka
a mi zatoki znowu
schylac sie nie moge co za zong
helikopter cie odwiedził
ok pa
witaj kociaku
no ja jeszcze ludz
no to pewnie neron kinga i paula
dak
DEJA JA NIE
nie ty
dak
dak