Czy po rozstaniu się z dziewczyną można z nią razem mieszkać??I dlaczego po rozstaniu stała się lepsza i chce się ciągle ze mną kochać??To normalne??
Konto usunięte
27.04.2010 r. 13:41:51
Hmmm... no faktycznie dziwna sprawa... Kasia ma racje rozmowa wskazana nawet bardzo... bo wiesz tak mi na myśl przyszło, że może (sorki za szczerość - niechcę nikogo obrazić) ta dziewczyna nie szuka stałego związku, niechce być uwiązana, tylko zależy jej na seksie... nie na tobie, ale tylko na przyjemności... a to nie za fajne... bo w tym momencie (tak mi się przynajmniej wydaje) stajesz się dla niej sex-zabawką...niczym więcej...
martdi
27.04.2010 r. 13:50:05
niedlugo zacznie Ci placic za sex
Konto usunięte
27.04.2010 r. 14:43:18
no wiadomo są plusy i minusy hehe... choć ja bym się na taki układ nie pisała... seks niby fajnie... ale co z tego... skoro nie uważa cię za kogoś wartościowego jako człowieka tylko traktuje jako seks maszyne
Czy po rozstaniu się z dziewczyną można z nią razem mieszkać??I dlaczego po rozstaniu stała się lepsza i chce się ciągle ze mną kochać??To normalne??
Hmmm... no faktycznie dziwna sprawa...
Kasia ma racje rozmowa wskazana nawet bardzo... bo wiesz tak mi na myśl przyszło, że może (sorki za szczerość - niechcę nikogo obrazić) ta dziewczyna nie szuka stałego związku, niechce być uwiązana, tylko zależy jej na seksie... nie na tobie, ale tylko na przyjemności... a to nie za fajne... bo w tym momencie (tak mi się przynajmniej wydaje) stajesz się dla niej sex-zabawką...niczym więcej...
niedlugo zacznie Ci placic za sex
no wiadomo są plusy i minusy hehe... choć ja bym się na taki układ nie pisała... seks niby fajnie... ale co z tego... skoro nie uważa cię za kogoś wartościowego jako człowieka tylko traktuje jako seks maszyne