Czy wy nic nie widzicie co tu sie dzieje,krolują wyzwiska,wulgaryzmy
o innych,gdzie jestescie Ci normalni?
co kogo obchodzi ten czy tamten,cala Polska smieje sie z tych niby \'mądrych\'ilu naprawde jest wartych by ich czytac,bo ci co tu robią syf z tego portalu to juz nie czytam,wkrotce tylko tacy zostaną i uwaga Ty mozesz byc nastepny ,następna do niszczenia ,dzis usmiechają sie do ciebie,jutro będą chcieli was zniszczyc,przeciez kazdy mądry czlowiek to widzi!!hehe wspomnicie moje slowa,nietrudno to zauwazyc nawet będąc tu nowym hehe
RYBKA
26.04.2010 r. 09:59:43
JESTEM NASTĘPNA NA ODSTRZAŁ ?
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:08:25
sa tacy co zniszczyc sie nie dadza
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:10:29
Romantyk
26.04.2010 r. 10:11:51
Witaj.Gdy czytam .Niektóre posty to zastanawiam się.Czy jestem normalny.Każdy z nas jest inny.Przestałem prejmowaćź się złośliwymi komentarzami.Zauważyłem,że na tym portalu są różne osoby.Każdy szuka tylko zabawqy ,a nie stałego zwiążku opartego na przyjaźni,zaufaniu i szczerości.Przez pół roku,nie poznałem żadnej dziewczyny.Jak poznałem to mieszkała daleko ode mnie Zastanawiam się po co dziewczyny się ogłaszają.Nie odpisują na listy,szukają księcia z bajki.Takiego mężczyzny do popisania przez internet.Chyba nie poznam dziewczyny ,która będzie mieszkała blisko Radomia.No cóż lepiej samotnym być,niż poznać kobietę.Która nie chce się spotkać,porozmawiać przy herbatce i ciastkach.
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:13:44
romantyk nie inny tylko kazdy w swoim rodzaju... a zreszta piszesz nie na temat chłopie
RYBKA
26.04.2010 r. 10:14:19
ROMANTYKU MASZ 100% RACJI LEPIEJ BYC SAMOTNYM POŚRÓD LUDZI
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:14:25
ok,ja spadam na zakupy
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:15:00
Deja, On zawsze nie na temat
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:16:21
ty nie spadaj tylko idz bo sobie nozki połamiesz
Romantyk
26.04.2010 r. 10:22:34
Wiesz co Deja.Pisze zawsze na temat.Nie wiem czy ty jako Kobieta.Chciałabyś aby jakiś mężczyzna obrzucił Cię wyzwiskami przez internet ,że jesteś ....Zdenerwowałaś by się,napisała do Administratora.Aby usunął taką osobą.Czy wyłączyłaś komputer i gorzko zapłakała.
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:28:27
wyzywana byłam nie raz i mam juz to gdzies co pisza inni o mnie ..jak bym miała tak wszystkimi wyzwiskami sie przejmowac to dawno by mnie tu nie było. i nie skarrze sie administracji bo wole sama to albo załatwic albo z ignorowac
Romantyk
26.04.2010 r. 10:30:56
Wiesz.Tak samo jak ja,staram się być zawsze sobą.Jeśli ktoś mnie obraża to staram się nie przejmować wyzwiskami i złośliwymi komentarzami.
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:33:34
fakt ze bola czyjes słowa i kłamstwa ..ale takie jest zycie albo sie poddajesz albo idziesz dalej
Romantyk
26.04.2010 r. 10:36:30
Nigdy się nie poddaje,jestem wytrwałym,czułym chłopakiem.Myślę,że w końcu poznam tą jedyną.
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:39:46
no zycze powodzonka
Konto usunięte
26.04.2010 r. 10:42:52
zabawne..to ze ktoś tutaj w necie jest chamski itp..nie oznacza ze w życiu realnym tak jest..tu można pisac wszystko co ślina na język przyniesie..w większości przypadków to są tylko żarty..
konrad
26.04.2010 r. 20:14:50
ooo moja Iza
wiesz Ty mała że jestem kobietą
konrad
26.04.2010 r. 20:18:56
jak to fajnie móc sobie pomacać i nawet się z miejsca nie ruszyć
konrad
26.04.2010 r. 20:23:40
nie wiem, ja tu i tak ostatnie 7 dni siedzę
tkwiąc w lesbijskim związku zamierzam się w sobotę oświadczyć i myślę żeby Ją od razu do siebie przeprowadzić bo nie ma mi kto koszule prasować tak, koszulę bo ja tu robię za faceta a wtedy koniec, nadzór już mi nie da z innymi lesbijkami pisać
Konto usunięte
26.04.2010 r. 20:25:39
konrad
26.04.2010 r. 20:28:09
Iza, nie zapeszajmy
bo jeszcze mnie może w dupę kopnąć
konrad
26.04.2010 r. 20:32:18
niczego nie jestem tak pewny jak tego że nienawidzę prasować
Konto usunięte
26.04.2010 r. 20:32:41
i pewnie tak zrobi..
konrad
26.04.2010 r. 20:34:25
Paulla a Tobie teraz o ch chodzi
Konto usunięte
26.04.2010 r. 20:46:27
gepard gwarantuję ci że ja w realu jestem normalna..a widząc ten cyrk po mału przesiąkam tym chamstwem..
konrad
26.04.2010 r. 20:47:13
Paulla nieładnie posty usuwać
to ja zacytuję
\"przepraszam bardzo to już swojego zdania nie można mieć..oszuści sami razem z ondraszem równiez pod postacią tornado..nie dobrze mi się zaczyna robić jak sobie ...a dobra już nic nie piszę..\"
wszyscy od początku wiedzieli żeOndrasz i Tornado to jedna osoba więc nie wiem o co hallo wielkie robisz, a ja za Niego ręcze jak za brata
Konto usunięte
26.04.2010 r. 20:54:16
Konrad bo usunąłeś mnie z klanu
konrad
26.04.2010 r. 20:56:47
ja nikogo nie usuwałem, jak usunąłem konto to pewnie automatycznie się coś zje****
Czy wy nic nie widzicie co tu sie dzieje,krolują wyzwiska,wulgaryzmy
o innych,gdzie jestescie Ci normalni?
co kogo obchodzi ten czy tamten,cala Polska smieje sie z tych niby \'mądrych\'ilu naprawde jest wartych by ich czytac,bo ci co tu robią syf z tego portalu to juz nie czytam,wkrotce tylko tacy zostaną i uwaga Ty mozesz byc nastepny ,następna do niszczenia ,dzis usmiechają sie do ciebie,jutro będą chcieli was zniszczyc,przeciez kazdy mądry czlowiek to widzi!!hehe wspomnicie moje slowa,nietrudno to zauwazyc nawet będąc tu nowym hehe
sa tacy co zniszczyc sie nie dadza
Witaj.Gdy czytam .Niektóre posty to zastanawiam się.Czy jestem normalny.Każdy z nas jest inny.Przestałem prejmowaćź się złośliwymi komentarzami.Zauważyłem,że na tym portalu są różne osoby.Każdy szuka tylko zabawqy ,a nie stałego zwiążku opartego na przyjaźni,zaufaniu i szczerości.Przez pół roku,nie poznałem żadnej dziewczyny.Jak poznałem to mieszkała daleko ode mnie
Zastanawiam się po co dziewczyny się ogłaszają.Nie odpisują na listy,szukają księcia z bajki.Takiego mężczyzny do popisania przez internet.Chyba nie poznam dziewczyny ,która będzie mieszkała blisko Radomia.No cóż lepiej samotnym być,niż poznać kobietę.Która nie chce się spotkać,porozmawiać przy herbatce i ciastkach.
romantyk nie inny
tylko kazdy w swoim rodzaju... a zreszta piszesz nie na temat chłopie
ROMANTYKU MASZ 100% RACJI LEPIEJ BYC SAMOTNYM POŚRÓD LUDZI
ok,ja spadam na zakupy
Deja, On zawsze nie na temat
ty nie spadaj tylko idz bo sobie nozki połamiesz
Wiesz co Deja.Pisze zawsze na temat.Nie wiem czy ty jako Kobieta.Chciałabyś aby jakiś mężczyzna obrzucił Cię wyzwiskami przez internet
,że jesteś ....Zdenerwowałaś by się,napisała do Administratora.Aby usunął taką osobą.Czy wyłączyłaś komputer i gorzko zapłakała.
wyzywana byłam nie raz i mam juz to gdzies co pisza inni o mnie ..jak bym miała tak wszystkimi wyzwiskami sie przejmowac to dawno by mnie tu nie było. i nie skarrze sie administracji bo wole sama to albo załatwic albo z ignorowac
Wiesz.Tak samo jak ja,staram się być zawsze sobą.Jeśli ktoś mnie obraża to staram się nie przejmować wyzwiskami i złośliwymi komentarzami.
fakt ze bola czyjes słowa i kłamstwa ..ale takie jest zycie albo sie poddajesz albo idziesz dalej
Nigdy się nie poddaje,jestem wytrwałym,czułym chłopakiem.Myślę,że w końcu poznam tą jedyną.
no zycze powodzonka
zabawne..to ze ktoś tutaj w necie jest chamski itp..nie oznacza ze w życiu realnym tak jest..tu można pisac wszystko co ślina na język przyniesie..w większości przypadków to są tylko żarty..
ooo moja Iza
wiesz Ty mała że jestem kobietą
jak to fajnie móc sobie pomacać i nawet się z miejsca nie ruszyć
nie wiem, ja tu i tak ostatnie 7 dni siedzę
i myślę żeby Ją od razu do siebie przeprowadzić bo nie ma mi kto koszule prasować
tak, koszulę bo ja tu robię za faceta
a wtedy koniec, nadzór
już mi nie da z innymi lesbijkami pisać
tkwiąc w lesbijskim związku zamierzam się w sobotę oświadczyć
Iza, nie zapeszajmy
bo jeszcze mnie może w dupę kopnąć
niczego nie jestem tak pewny jak tego że nienawidzę prasować
i pewnie tak zrobi..
Paulla a Tobie teraz o ch chodzi
gepard gwarantuję ci że ja w realu jestem normalna..a widząc ten cyrk po mału przesiąkam tym chamstwem..
Paulla nieładnie posty usuwać
to ja zacytuję
\"przepraszam bardzo to już swojego zdania nie można mieć..oszuści sami razem z ondraszem równiez pod postacią tornado..nie dobrze mi się zaczyna robić jak sobie ...a dobra już nic nie piszę..\"
wszyscy od początku wiedzieli żeOndrasz i Tornado to jedna osoba więc nie wiem o co hallo wielkie robisz, a ja za Niego ręcze jak za brata
Konrad bo usunąłeś mnie z klanu
ja nikogo nie usuwałem, jak usunąłem konto to pewnie automatycznie się coś zje****