Uwazaj koteczek z tym umiarkowanym piciem , bo po roku takiego umiarkowania jestes nalogiem hahah.
Co do lalek masz racje , te sa najlepsze , A Wy po marchewce haha Pozdrawiam
Konto usunięte
12.10.2009 r. 12:00:06
a juz ze mnie nie robcie jakiegos pijaka ,juz skoniczylem i najgorsze jest to ze zaczyna domnie dochodzic coj a podpie...lm
Koteczek: )
12.10.2009 r. 13:36:35
najlepiej pic ale z umiarkowaniem..bo bez nalogu lepiej sie zyje pozdrawiam serdeczni
Slawek
12.10.2009 r. 15:48:38
nie cierpie ludzi kturzy mówią że są chorzy bo piją!pije bo chce!!! a jeśli nie chce albo mi szskodzi to nie pije!!! w morde że i nożem,takie sranie w banie i użalanie się nad sobą!!!
Zuzanna
13.10.2009 r. 09:36:39
z wodka nie wygrasz. Ty ja lejesz w morde, a ona poklada Cie na ziemie! ;D
Konto usunięte
13.10.2009 r. 09:48:29
co juz walnelyscie zaszyjcie sie bo jusz belkoczecie ......i tak od rana
Zuzanna
13.10.2009 r. 10:01:11
Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej
Koteczek: )
13.10.2009 r. 10:24:17
tak ale moje umiarkowanie polega na tym ze ja pije od 2 do 3 razy w roku tagze nie uwazam zebym miala z tym jakis problem wiesz ja juz widzialam wiele osób w moim towarzystwie z tym problemem-i sobie postanowilam ze nigdy nie bede miala tego ani innego nalogu-a mnie naklonic na cos jest bardzo trudno-mam silna wole i wiem ze chce do czegosc dojsc w zyciu..
pozdrawiam
Konto usunięte
13.10.2009 r. 10:24:17
Lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem.
Uwazaj koteczek z tym umiarkowanym piciem , bo po roku takiego umiarkowania jestes nalogiem hahah.
Co do lalek masz racje , te sa najlepsze , A Wy po marchewce haha Pozdrawiam
a juz ze mnie nie robcie jakiegos pijaka ,juz skoniczylem i najgorsze jest to ze zaczyna domnie dochodzic coj a podpie...lm
najlepiej pic ale z umiarkowaniem..bo bez nalogu lepiej sie zyje
pozdrawiam serdeczni
nie cierpie ludzi kturzy mówią że są chorzy bo piją!pije bo chce!!! a jeśli nie chce albo mi szskodzi to nie pije!!! w morde że i nożem,takie sranie w banie i użalanie się nad sobą!!!
z wodka nie wygrasz. Ty ja lejesz w morde, a ona poklada Cie na ziemie! ;D
co juz walnelyscie zaszyjcie sie bo jusz belkoczecie ......i tak od rana
Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej
tak ale moje umiarkowanie polega na tym ze ja pije od 2 do 3 razy w roku
tagze nie uwazam zebym miala z tym jakis problem
wiesz ja juz widzialam wiele osób w moim towarzystwie z tym problemem-i sobie postanowilam ze nigdy nie bede miala tego ani innego nalogu-a mnie naklonic na cos jest bardzo trudno-mam silna wole i wiem ze chce do czegosc dojsc w zyciu..
pozdrawiam
Lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem.