KTO TO MAMCIA I RODZICE ? NIE MAM KONTAKTU ZE SWIATEM FILM MI SIE NIEDŁUGO URWIE
Konto usunięte
23.04.2010 r. 21:14:18
Ernest
nazywasz dziewczynę prostaczką bo nie chce się puszczać
Konto usunięte
23.04.2010 r. 22:43:50
siostra siedz...ja sama tu nie zostane.....
a gdzie łamaga nasza chodzi
Konto usunięte
23.04.2010 r. 22:48:20
a to czemu to tak ...twój kochanek wraca??
Konto usunięte
23.04.2010 r. 22:53:21
Aha
Oki juz nic nie mówie ...za długi jęzor mam
Ale kroi sie widze orgia stulecia ...no tak
Konto usunięte
23.04.2010 r. 23:04:34
o **cenzura** ka ....Marcia ty uwazaj bo ja na ciotke za młoda jeszcze
Konto usunięte
23.04.2010 r. 23:11:25
to mnie uprzedz wczesniej...cobym sie przygotowała psychicznie
toc to dla mnie wielkie przezycie
Konto usunięte
24.04.2010 r. 08:34:14
no to ja się wypowiem w temacie
cwene, wredne, wredne..... i jeszcze raz wredne
Konto usunięte
24.04.2010 r. 10:55:30
O to tak jak ja
Damian
24.04.2010 r. 12:44:50
A mi to chyba by nie przeszkadzało aż tak bardzo. Proceder zakończony to zakończony. Choć twierdzę, że sponsoring np to poprostu łatwa kasa. Praca w klubach nie koniecznie oznacza puszczania się swoją drogą, no chyba, że ja ciągle naiwny jestem.
Ja bym się w ***** ił chyba tylko wtedy, gdyby się okazało, że kobieta była kiedyś facetem jak tak sam sobie myślę.
sandrula
24.04.2010 r. 12:46:30
Kazdy jest jaki jest.Jedni pieprza sie po katach udajac swieto jebliwe inne łaczą to z kasą.Ja uwazam mam jedną dupe i ją szanuje ale jesli moja kolezanka dyma sie za kase wcale nie mam jej tego za złe.Jej ***** jej sprawa.Co to za róznica czy pracowała w klubie?Kazdy moze tak pisac pukinie znajdzie sie w danej sytuacji.Jesli nie mamy od kogopozyczyc bo np ktos wie ze jestesmy nie wypłacalni wiadomo ze nie pozyczy Ci na utrzymanie wiec o czym te ***** enie????
Damian
24.04.2010 r. 13:04:21
I nawet się z Tobą Sandrula zgadzam.
Oprócz tego, że to ***** enie jest o tym co dziewczyna zainteresowana chciała się dowiedzieć jak może być odbierana przez facetów. Co prawda więcej się dowiedziała co myślą o tym kobiety, no ale tak już bywa.
sandrula
24.04.2010 r. 16:37:35
ja jestem jaka jestem pisze i mówie co mysle a reszta Mnie interere....
Konto usunięte
24.04.2010 r. 16:45:28
ja tez nie potepiam kobiety kture w ten sposob zyla ale musze przyznac ze chyba bym nie chcial zeby byla moja kobieta
sandrula
24.04.2010 r. 16:52:14
Z jakiego powodu?
Konto usunięte
24.04.2010 r. 16:53:43
poprostu nie wiem czym bym umial to zaakceptowac czy nie bil bym sie z myslami inna rzecz gdybym o tym nie wiedzial
RYBKA
24.04.2010 r. 16:55:24
SANDRULA MÓW CO MYŚLISZ .TAK JEST NAJLEPIEJ
sandrula
24.04.2010 r. 16:56:46
Miłosc jest slepa.A poza tym jesli jest dziewczyna szczera to tylko dobrze swiadczy o niej.Ja tam zycze jej jak najlepiej.
sandrula
24.04.2010 r. 16:58:47
Rybka ja zawsze mowie co mysle.
Konto usunięte
24.04.2010 r. 17:01:33
czasami jest lepiej nie wiedziec jak w tym porzekadle co oczy nie widza to sercu nie zal
Konto usunięte
24.04.2010 r. 17:03:17
Dobrze o niej swiadczy????????
ale pod jakim wzgledem ....
tym ze sie szczyci swoja głupota i bezmyslnoscią
sandrula
24.04.2010 r. 17:05:15
Niby tak ale jakbys był z taka kobietą i układasz sobie zycie wszystko jest zajebiscie az tu nagle ktos Ci mowi na jakims tam spotkaniu ze ta Twoja kobieta pracowała w klubie i co wtedy????Jej pewnie przestajesz ufac bo nie powiedziała Ci prawdy..
Konto usunięte
24.04.2010 r. 17:07:48
trudno ci odmowic racji ale niestety kobiety kture decyduja sie na to musza sobie zdawac sprawe ze czasami przeszlosc moze ich dopasc
sandrula
24.04.2010 r. 17:09:04
Zycie....
Damian
24.04.2010 r. 17:16:52
Może i tak, ja tam lubię wiedzieć, poza tym cieszy mnie fakt, że sobie na takie czy inne zaufanie zasłużyłem.
Przypuszczam, że faceci, którzy głośno krzyczą, że \"nie, nigdy w życiu\" mogą mieć różną prawdę, o której się pewnie nigdy nie dowiedzą.
Konto usunięte
24.04.2010 r. 17:18:57
damian masz racjie tak wlasnie jest jesli facet nie wie o zdradzie bedzie kochal ale jak sie dowie tez bedzie kochal ale odejdzie bo go zgryzota zabije
sandrula
24.04.2010 r. 17:20:03
jak juz pisałam \"krowa ktora duzo ryczy mało mleka daje\" kazdy wie o co chodzi.Czy mezczyzni czy kobiety z tej samej gliny jestesmy ulepieni...Kobiety i mezczyzni zdradzają tak samo...I kazdy ma jakies tajemnice...
Damian
24.04.2010 r. 17:40:15
Zbigniew ja nie mówiłem o zdradzie tylko o przeszłości. Nie wiem jak bym się zachował, gdyby mnie ktoś zdradził. Nie miałem nigdy tej \"przyjemności\".
sylwia ty mala lobuziro tylko bys strzelala
Wójek te strzały to dla Ernesta
KTO TO MAMCIA I RODZICE ?
NIE MAM KONTAKTU ZE SWIATEM FILM MI SIE NIEDŁUGO URWIE
Ernest
nazywasz dziewczynę prostaczką bo nie chce się puszczać
siostra siedz...ja sama tu nie zostane.....
a gdzie łamaga nasza chodzi
a to czemu to tak ...twój kochanek wraca??
Aha
Oki juz nic nie mówie ...za długi jęzor mam
Ale kroi sie widze orgia stulecia ...no tak
o **cenzura** ka ....Marcia ty uwazaj bo ja na ciotke za młoda jeszcze
to mnie uprzedz wczesniej...cobym sie przygotowała psychicznie
toc to dla mnie wielkie przezycie
no to ja się wypowiem w temacie
cwene, wredne, wredne..... i jeszcze raz wredne
O to tak jak ja
A mi to chyba by nie przeszkadzało aż tak bardzo. Proceder zakończony to zakończony. Choć twierdzę, że sponsoring np to poprostu łatwa kasa. Praca w klubach nie koniecznie oznacza puszczania się swoją drogą, no chyba, że ja ciągle naiwny jestem.
Ja bym się w ***** ił chyba tylko wtedy, gdyby się okazało, że kobieta była kiedyś facetem jak tak sam sobie myślę.
Kazdy jest jaki jest.Jedni pieprza sie po katach udajac swieto jebliwe inne łaczą to z kasą.Ja uwazam mam jedną dupe i ją szanuje ale jesli moja kolezanka dyma sie za kase wcale nie mam jej tego za złe.Jej ***** jej sprawa.Co to za róznica czy pracowała w klubie?Kazdy moze tak pisac pukinie znajdzie sie w danej sytuacji.Jesli nie mamy od kogopozyczyc bo np ktos wie ze jestesmy nie wypłacalni wiadomo ze nie pozyczy Ci na utrzymanie wiec o czym te ***** enie????
I nawet się z Tobą Sandrula zgadzam.
Oprócz tego, że to ***** enie jest o tym co dziewczyna zainteresowana chciała się dowiedzieć jak może być odbierana przez facetów. Co prawda więcej się dowiedziała co myślą o tym kobiety, no ale tak już bywa.
ja tez nie potepiam kobiety kture w ten sposob zyla ale musze przyznac ze chyba bym nie chcial zeby byla moja kobieta
Z jakiego powodu?
poprostu nie wiem czym bym umial to zaakceptowac czy nie bil bym sie z myslami inna rzecz gdybym o tym nie wiedzial
SANDRULA MÓW CO MYŚLISZ .TAK JEST NAJLEPIEJ
Miłosc jest slepa.A poza tym jesli jest dziewczyna szczera to tylko dobrze swiadczy o niej.Ja tam zycze jej jak najlepiej.
Rybka ja zawsze mowie co mysle.
czasami jest lepiej nie wiedziec jak w tym porzekadle co oczy nie widza to sercu nie zal
Dobrze o niej swiadczy????????
ale pod jakim wzgledem ....
tym ze sie szczyci swoja głupota i bezmyslnoscią
Niby tak ale jakbys był z taka kobietą i układasz sobie zycie wszystko jest zajebiscie az tu nagle ktos Ci mowi na jakims tam spotkaniu ze ta Twoja kobieta pracowała w klubie i co wtedy????Jej pewnie przestajesz ufac bo nie powiedziała Ci prawdy..
trudno ci odmowic racji ale niestety kobiety kture decyduja sie na to musza sobie zdawac sprawe ze czasami przeszlosc moze ich dopasc
Zycie....
Może i tak, ja tam lubię wiedzieć, poza tym cieszy mnie fakt, że sobie na takie czy inne zaufanie zasłużyłem.
Przypuszczam, że faceci, którzy głośno krzyczą, że \"nie, nigdy w życiu\" mogą mieć różną prawdę, o której się pewnie nigdy nie dowiedzą.
damian masz racjie tak wlasnie jest jesli facet nie wie o zdradzie bedzie kochal ale jak sie dowie tez bedzie kochal ale odejdzie bo go zgryzota zabije
jak juz pisałam \"krowa ktora duzo ryczy mało mleka daje\" kazdy wie o co chodzi.Czy mezczyzni czy kobiety z tej samej gliny jestesmy ulepieni...Kobiety i mezczyzni zdradzają tak samo...I kazdy ma jakies tajemnice...
Zbigniew ja nie mówiłem o zdradzie tylko o przeszłości. Nie wiem jak bym się zachował, gdyby mnie ktoś zdradził. Nie miałem nigdy tej \"przyjemności\".