Witajcie mam pytanie czy wam facetom przeszkadza jeśli dziewczyna miała przeszłość i pracowała w klubach ?
Coraz częściej myślę nad założeniem rodziny i urodzeniem dziecka .
Oj chyba się starzeje
Piotr
23.04.2010 r. 16:27:08
Jakie to ma znaczenie, malostkowi i niepewni siebie faceci zawsze beda mieli z tym jakis klopot. Sami zrywali laski na prawo i lewo ale to oczywiście jest cos innego. Nie przeszkadza mi przeszłość, lubie teraźniejszość, przyszlośc to zawsze niewiadoma. Kto nie ryzykuje ten wali gruchę
Dla mnie nie byłoby to problemem, nie jest łatwo się zakochać gdyby tak sie stało i widzialbym to w kims mialbym to gdzieś. Jeśli chcesz się kochać to też nie popatrze na to inaczej jak tylko przez pryzmat uznania
Ernest
23.04.2010 r. 18:30:37
A co ty robiłaś w tych klubach
Konto usunięte
23.04.2010 r. 18:47:46
gepunio gadasz prawde
trzym sie tego
Konto usunięte
23.04.2010 r. 18:58:02
No jak nie hanbi?????
powiem wam szczerze ze gdybym była facetem ...i bym sie dowiedziała ze moja laska sie w przeszłosci puszczała to bym ja rzuciła......
za duza presja......
i ta mysl ze kazdy ja posówał
Ernest
23.04.2010 r. 18:59:49
Ja jej nie posówałem
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:05:01
wiesz Marcia ja wszystko zniose jak bum cyk cyk ale ***** ienia sie nigdy
**cenzura** A zawsze bedzie dla mnie **cenzura** ą....a w zyciu jak to w zyciu lekko nie jest...ale wyjscie zawsze mamay...lecz trza ruszyc mózgo pałą.....ale co...lepiej CIPą zarabiac....przyjemne i porzyteczne
Ernest
23.04.2010 r. 19:09:47
ostawcie dziewczne w spokoju ! Co waś to obchodzi co ona robi to jej życie !
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:10:45
wiesz.....ja mam wpojone takie zasady których sie trzymam przez całe zycie ...i nawet gdyby nie wiem co sie działo **cenzura** nie sprzedam ...bo to jest jedyne co mam .....
dla mnie to sprzedanie własnej osobowosci i zero szacunku do kobiecosci
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:11:19
erni a co my o autorce mówimy
tak ogólnie o **cenzura** ACH
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:14:18
witam was
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:15:59
Martus stąd tak
bo jak stad to wiem kto
Ernest
23.04.2010 r. 19:16:01
Jasne, tak przez przypadek na tym forum gdzie dziewczyna napisała że pracowała w klubie wy zaczełyście gadac o k... już wam wierze. Nie dość, że obrażacie dzięwczyne to jeszcze bezczelnie kłamiecie i myslicie jeszcze pewnie, że ktoś wam w to uwierzy!!!
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:17:21
jest to problem mysle ze prawie kazdy facet jak by sie dowiedzial ze jego wybranka pracowala w klubie mial by z t5yn problem mysle ze porostu lepiej o tym nie mowic i nie wiedziec
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:17:38
hej zbyszek
no własnie ja to nic nie chce mówic ale ryba obseji dostałą
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:18:23
witaj martus jak to jest ze ja tego nie widze
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:18:49
Erni wiesz co wez ty mnie nie denerwuj idz lepiej ..bo zem zjadła kolacje i jak rzygne to poleci na ciebie
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:19:05
hejka sylwia
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:20:06
Ja to stad tak
ale nie wazne ....
ja nawet dla dziecka bym tego nie zrobiła...bym poszła sie zapozyczyc...krasc lecz szacunku bym nigdy nie sprzedała...to jedyne co mam
Ernest
23.04.2010 r. 19:21:32
Weź Sylwia bo takim tekście odrazu widać, że jesteś zwykłą prostaczką
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:22:12
ale zdrugiej strony to mile
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:22:54
Toc jak nie jak tak
A ja po takim tekscie juz widze ze jestes podstawiony cwaniaku
Jestes rodzina Kini???
wójek stryjek czy kochanek...jak to jest...a moze sama kinia co.....
z reszta nie wazne ....
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:23:25
wrrrrrrrrrrrrrr
Ernest
23.04.2010 r. 19:26:44
Juz widze, że nie zabawie tu długo. Myslałem, że są tu normalni ludzie ale widze, że nawet dziewczyny jakiekolwiek ogłady nie mają. Naprawde żal mi was.
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:27:38
No idz idz sie rozpłacz do kacika ..i nózką tupnij na dodatek
Ernest
23.04.2010 r. 19:27:47
Podziękujcie rodzicom za wychowanie.
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:29:20
gepus nie myle sie ...po prostu w tej kwesti mam inne rozumowanie od ciebie.....
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:29:59
mamo tato dziekuje wam
udałam sie nie
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:30:28
niech kazdy ma rozumoweanie jakie chce dyskutujcie na ten temat ale bez inwektyw
Konto usunięte
23.04.2010 r. 19:43:34
Wójek zbysio nas strofuje
rni mamcia powiedziała ze HUJ z kultura wiesz....ale ja ja cie lubie ..i bede kochana dla ciebie
Witajcie mam pytanie czy wam facetom przeszkadza jeśli dziewczyna miała przeszłość i pracowała w klubach ?
Coraz częściej myślę nad założeniem rodziny i urodzeniem dziecka .
Oj chyba się starzeje
Jakie to ma znaczenie, malostkowi i niepewni siebie faceci zawsze beda mieli z tym jakis klopot. Sami zrywali laski na prawo i lewo ale to oczywiście jest cos innego. Nie przeszkadza mi przeszłość, lubie teraźniejszość, przyszlośc to zawsze niewiadoma. Kto nie ryzykuje ten wali gruchę
Dla mnie nie byłoby to problemem, nie jest łatwo się zakochać gdyby tak sie stało i widzialbym to w kims mialbym to gdzieś. Jeśli chcesz się kochać to też nie popatrze na to inaczej jak tylko przez pryzmat uznania
A co ty robiłaś w tych klubach
gepunio gadasz prawde
trzym sie tego
No jak nie hanbi?????
powiem wam szczerze ze gdybym była facetem ...i bym sie dowiedziała ze moja laska sie w przeszłosci puszczała to bym ja rzuciła......
za duza presja......
i ta mysl ze kazdy ja posówał
Ja jej nie posówałem
wiesz Marcia ja wszystko zniose jak bum cyk cyk ale ***** ienia sie nigdy
**cenzura** A zawsze bedzie dla mnie **cenzura** ą....a w zyciu jak to w zyciu lekko nie jest...ale wyjscie zawsze mamay...lecz trza ruszyc mózgo pałą.....ale co...lepiej CIPą zarabiac....przyjemne i porzyteczne
ostawcie dziewczne w spokoju ! Co waś to obchodzi co ona robi to jej życie !
wiesz.....ja mam wpojone takie zasady których sie trzymam przez całe zycie ...i nawet gdyby nie wiem co sie działo **cenzura** nie sprzedam ...bo to jest jedyne co mam .....
dla mnie to sprzedanie własnej osobowosci i zero szacunku do kobiecosci
erni a co my o autorce mówimy
tak ogólnie o **cenzura** ACH
witam was
Martus stąd tak
bo jak stad to wiem kto
Jasne, tak przez przypadek na tym forum gdzie dziewczyna napisała że pracowała w klubie wy zaczełyście gadac o k... już wam wierze. Nie dość, że obrażacie dzięwczyne to jeszcze bezczelnie kłamiecie i myslicie jeszcze pewnie, że ktoś wam w to uwierzy!!!
jest to problem mysle ze prawie kazdy facet jak by sie dowiedzial ze jego wybranka pracowala w klubie mial by z t5yn problem mysle ze porostu lepiej o tym nie mowic i nie wiedziec
hej zbyszek
no własnie ja to nic nie chce mówic ale ryba obseji dostałą
witaj martus
jak to jest ze ja tego nie widze
Erni wiesz co wez ty mnie nie denerwuj idz lepiej ..bo zem zjadła kolacje i jak rzygne to poleci na ciebie
hejka sylwia
Ja to stad tak
ale nie wazne ....
ja nawet dla dziecka bym tego nie zrobiła...bym poszła sie zapozyczyc...krasc lecz szacunku bym nigdy nie sprzedała...to jedyne co mam
Weź Sylwia bo takim tekście odrazu widać, że jesteś zwykłą prostaczką
ale zdrugiej strony to mile
Toc jak nie jak tak
A ja po takim tekscie juz widze ze jestes podstawiony cwaniaku
Jestes rodzina Kini???
wójek stryjek czy kochanek...jak to jest...a moze sama kinia co.....
z reszta nie wazne ....
wrrrrrrrrrrrrrr
Juz widze, że nie zabawie tu długo. Myslałem, że są tu normalni ludzie ale widze, że nawet dziewczyny jakiekolwiek ogłady nie mają. Naprawde żal mi was.
No idz idz sie rozpłacz do kacika
..i nózką tupnij na dodatek
Podziękujcie rodzicom za wychowanie.
gepus nie myle sie ...po prostu w tej kwesti mam inne rozumowanie od ciebie.....
mamo tato dziekuje wam
udałam sie nie
niech kazdy ma rozumoweanie jakie chce dyskutujcie na ten temat ale bez inwektyw
Wójek zbysio nas strofuje
rni mamcia powiedziała ze HUJ z kultura wiesz....ale ja ja cie lubie ..i bede kochana dla ciebie