TU KAŻDY JEST KIMŚ ,TO JEST FAJNE BYĆ W NECIE.CZY CZUJECIE SIĘ TU DOWARTOŚCIOWANI.?CZY JEST SŁUSZNE ABYŚMY TU BYLI.?CZY KAŻDY PANUJE TU NAD SWOIMI EMOCJAMI.?NIE MOŻEMY SI SKUPIAĆ TYLKO NA CIELESNOŚCI .POWINNIŚMY PISAĆ O WNETRZU KTÓRE JEST W ŚRODKU NAS.NIE JESTESMY PRZECIERZ KUPA MIĘSA ......POMYŚLMY KIM MY NAPRAWDĘ JESTEŚMY I CZY WARTO BYĆ TU.??
RYBKA
23.04.2010 r. 14:07:03
ZAKAZANY OWOC NAJLEPIEJ SMAKUJE TU MI SIE MÓZG LANSUJE DLATEGO NIE DŁUGO OPUSZCZĘ M-K MOJA DUSZA TU SIĘ ROZDZIERA .MUSZĘ ZACZĄĆ TRZYMAĆ SIĘ SWOJEJ WARTOŚCI.TO MNIE ZA BARDZO WCIĄGA
Konto usunięte
23.04.2010 r. 14:29:41
Bo widzisz rybka...cały szkopuł jest w tym ...ze dzielimy sie wszyscy na dwie grupy....
ludzi bedących zawsze soba
i na sciemniaczy.
ja tam jestem tutaj taka sama jak w realu....moze pyskata, moze wredna...ale i tu i tu taka sama .
mnie naprawde nie interesuje co kto mysli na mój temat.....do mnie sie trza przekonac, poznac.......
Tak.....przyznaje iz kiedys brałam te forum za bardzo emocjonalnie
Mój błąd
Ludzie ostrzegali ze to złe.....
Teraz jestem tu dla zabawy...bo ja sie tym bawie.....tym a nie ludzmi jak nasza Kinia--->Paula--->Kasia--->Petra
Niektórych ludzi nie lubie innych lubie taka kolej rzeczy.....
i przyznaje ze nad emocjami nie panuje.....juz tak mam
Konto usunięte
23.04.2010 r. 15:26:54
Mi jest dobrze na necie..ja jestem szczera i czasami mi się wydaje że za bardzo ale...nie mam zamiaru udawać kogoś innego..albo mnie ktoś zaakceptuje taką jaką jestem albo ... oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że nie wszyscy są uczciwi ale cóż każdy wybiera to co dla niego najlepsze
Konto usunięte
23.04.2010 r. 15:27:59
o np..poznałam Rybkę i wiem że Ona jest szczera wobec mnie i na odwrót..
TU KAŻDY JEST KIMŚ ,TO JEST FAJNE BYĆ W NECIE.CZY CZUJECIE SIĘ TU DOWARTOŚCIOWANI.?CZY JEST SŁUSZNE ABYŚMY TU BYLI.?CZY KAŻDY PANUJE TU NAD SWOIMI EMOCJAMI.?NIE MOŻEMY SI SKUPIAĆ TYLKO NA CIELESNOŚCI .POWINNIŚMY PISAĆ O WNETRZU KTÓRE JEST W ŚRODKU NAS.NIE JESTESMY PRZECIERZ KUPA MIĘSA ......POMYŚLMY KIM MY NAPRAWDĘ JESTEŚMY I CZY WARTO BYĆ TU.??
ZAKAZANY OWOC NAJLEPIEJ SMAKUJE
TU MI SIE MÓZG LANSUJE
DLATEGO NIE DŁUGO OPUSZCZĘ M-K
MOJA DUSZA TU SIĘ ROZDZIERA .MUSZĘ ZACZĄĆ TRZYMAĆ SIĘ SWOJEJ WARTOŚCI.TO MNIE ZA BARDZO WCIĄGA
Bo widzisz rybka...cały szkopuł jest w tym ...ze dzielimy sie wszyscy na dwie grupy....
ludzi bedących zawsze soba
i na sciemniaczy.
ja tam jestem tutaj taka sama jak w realu....moze pyskata, moze wredna...ale i tu i tu taka sama .
mnie naprawde nie interesuje co kto mysli na mój temat.....do mnie sie trza przekonac, poznac.......
Tak.....przyznaje iz kiedys brałam te forum za bardzo emocjonalnie
Mój błąd
Ludzie ostrzegali ze to złe.....
Teraz jestem tu dla zabawy...bo ja sie tym bawie.....tym a nie ludzmi jak nasza Kinia--->Paula--->Kasia--->Petra
Niektórych ludzi nie lubie innych lubie taka kolej rzeczy.....
i przyznaje ze nad emocjami nie panuje.....juz tak mam
Mi jest dobrze na necie..ja jestem szczera i czasami mi się wydaje że za bardzo ale...nie mam zamiaru udawać kogoś innego..albo mnie ktoś zaakceptuje taką jaką jestem albo ...
oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że nie wszyscy są uczciwi ale cóż każdy wybiera to co dla niego najlepsze
o np..poznałam Rybkę i wiem że Ona jest szczera wobec mnie i na odwrót..