Osobiście uważam że w sexie nie ma tabu, wszystko jest dla ludzi jednym się coś podoba, innym nie ,ale uważam że próbować trzeba Ja np.lubie eksperymentować
Romantyk
23.04.2010 r. 11:23:33
Witaj.Uważam,że w sexie nie powinno być tematów tabu.Tylko,że próbować trzeba ,poznać kogoś normalnego.Nie erotomana,który będzie chciał się kochać od rana do wieczora.
Piotr
23.04.2010 r. 16:09:05
Dla mnie nie ma tematów tabu tylko nie z każdym chce rozmawiać o wszystkim. Nie znam granic w sexie, jedyna jest brak akceptacji któregos partnera, zmuszanie do czegoś. Świadomośc to podstawa tego co się robi, otwartość pomaga. Uwielbiam sex, to duże słowo i wiele powinno znaczyć. Marnym i automatyczno-wypindżonym pannom dziękuję, hehe. Lubie dzikie i ciekawe
sandrula
23.04.2010 r. 21:33:06
Jakie tabu??????? sex jest zaje...ty,jesli ma sie odpowiedniego partnera... ...Erotomanów nie ma są tylko gawedziarze \"Krowa która duzo ryczy mało mleka daje\".
Romantyk
24.04.2010 r. 10:37:44
Witaj zgadzam się z Pauliną,jeśli chłopak i dziewczna.Są w sobie zakochani to powinni rozmawiać na każdy temat.Tylko trzeba pooznać odpowiedną partnerkę... .Nie brakuje kobiet,które same nie wiedzą czego chcą od życia.
Damian
25.04.2010 r. 14:17:03
Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.— Oscar Wilde
Jeżeli chodzi o granice, to widać czy coś sprawia przyjemność drugiej stronie czy nie, kiedy coś się zaczyna, próbuje robić, reakcje są chyba najlepszym znakiem.
RYBKA
25.04.2010 r. 16:18:59
JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA MÓWIE OTWRCIE ,ZE POTRZEBUJE SEXU TABU NIE MAM&feature=related
RYBKA
12.05.2010 r. 20:41:21
Sex ,ale tylko z jednym partnerem
Konto usunięte
12.05.2010 r. 20:51:22
Rybka a kto nie ma potrzeb
RYBKA
12.05.2010 r. 20:54:44
NIE UKRYWAM JA MAM ....POTRZEBĘ NIE MAM TABU. BRAK MI SEX ,ALE TYLKO Z JEDNYM FACETEM MUSI MIEC TO COŚ.BYM SIE SKUSIŁA
Konto usunięte
12.05.2010 r. 20:57:15
Rybka rozumie
RYBKA
12.05.2010 r. 20:59:13
TO DOBRZE ZBYS ,ZE ROZUMIESZ NE KAZDY TO ROZUMIE CHCA TYLKO BRAC I NIC W ZAMIAN
Konto usunięte
12.05.2010 r. 21:02:52
Dokładnie niektórzy tacy są
RYBKA
12.05.2010 r. 21:05:27
SĄ nawet jednego takiego znam z MKWZIĄŁ I NIC W ZAMIAN TAKZE UWAZAJ NA NIE KTÓRE PANIE
Konto usunięte
12.05.2010 r. 21:08:25
Rybka zawsze trzeba uważać bo nie wiadomo co będzie
Osobiście uważam że w sexie nie ma tabu, wszystko jest dla ludzi jednym się coś podoba, innym nie ,ale uważam że próbować trzeba
Ja np.lubie eksperymentować
Witaj.Uważam,że w sexie nie powinno być tematów tabu.Tylko,że próbować trzeba ,poznać kogoś normalnego.Nie erotomana,który będzie chciał się kochać od rana do wieczora.
Dla mnie nie ma tematów tabu tylko nie z każdym chce rozmawiać o wszystkim. Nie znam granic w sexie, jedyna jest brak akceptacji któregos partnera, zmuszanie do czegoś. Świadomośc to podstawa tego co się robi, otwartość pomaga. Uwielbiam sex, to duże słowo i wiele powinno znaczyć. Marnym i automatyczno-wypindżonym pannom dziękuję, hehe. Lubie dzikie i ciekawe
Jakie tabu???????
sex jest zaje...ty,jesli ma sie odpowiedniego partnera...
...Erotomanów nie ma są tylko gawedziarze
\"Krowa która duzo ryczy mało mleka daje\".
Witaj zgadzam się z Pauliną,jeśli chłopak i dziewczna.Są w sobie zakochani to powinni rozmawiać na każdy temat.Tylko trzeba pooznać odpowiedną partnerkę...
.Nie brakuje kobiet,które same nie wiedzą czego chcą od życia.
Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.— Oscar Wilde
Jeżeli chodzi o granice, to widać czy coś sprawia przyjemność drugiej stronie czy nie, kiedy coś się zaczyna, próbuje robić, reakcje są chyba najlepszym znakiem.
JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA MÓWIE OTWRCIE ,ZE POTRZEBUJE SEXU TABU NIE MAM&feature=related
Sex ,ale tylko z jednym partnerem
Rybka a kto nie ma potrzeb
NIE UKRYWAM JA MAM ....POTRZEBĘ NIE MAM TABU. BRAK MI SEX ,ALE TYLKO Z JEDNYM FACETEM MUSI MIEC TO COŚ.BYM SIE SKUSIŁA
Rybka rozumie
TO DOBRZE ZBYS ,ZE ROZUMIESZ NE KAZDY TO ROZUMIE CHCA TYLKO BRAC I NIC W ZAMIAN
Dokładnie niektórzy tacy są
SĄ nawet jednego takiego znam
z MKWZIĄŁ I NIC W ZAMIAN TAKZE UWAZAJ NA NIE KTÓRE PANIE
Rybka zawsze trzeba uważać bo nie wiadomo co będzie