naleprzego .....Badz wesoly energiczny jak wibrator elektryczny
Konto usunięte
06.10.2009 r. 07:14:51
...BYŚ MIAŁ ŻYCIE NUDNE ,SŁABE..ZA KOCHANKĘ STARĄ BABĘ ..,ZŁYCH PRZYJACIÓŁ.,.PODŁE MIENIE ...BRZUCH..PUSTAWE I KIESZENIE....,A KŁOPOTÓW CO NIE ZLICZYĆ ......TEGO WŁAŚNIE CI NIE ŻYCZĘ .......... PROROK ...100 LAT
Konto usunięte
06.10.2009 r. 15:33:38
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się.
*)
Zuzanna
06.10.2009 r. 15:35:34
jak sie o zyczenie opomnial, hahahahaa! sto lat Proroku ;D
Konto usunięte
06.10.2009 r. 15:36:17
PROROK i po co ty jakims pedziem sie przejmuesz ..imieniny masz dzisiaj ja juz wysylam wyslalem nowego do sklepu ,twoje zdrowie jak to mowio alkochol to twuj wrog to lej go wmorde, ....
A.
06.10.2009 r. 18:15:28
Iwona*
06.10.2009 r. 19:04:25
przede wszystkim dużo zdrowia i.....chociaż juz nie wiosna niech Ci st... niczym sosna
...
06.10.2009 r. 19:56:45
niech to będzie z Twojego Wielkiego
Konto usunięte
06.10.2009 r. 20:16:04
No Arturo spełnienia Twoich wszystkich najskrytszych marzeń..
Konto usunięte
06.10.2009 r. 20:46:54
bo ja uz jutro nie dam rady czas ruszyc mi dupe do roboty , tylko jak sie nie chce
Konto usunięte
06.10.2009 r. 21:58:00
.WSZYSTKIM DZIĘKUJESZ ZA ŻYCZENIA A MNIE ZLEWASZ .. A W OGÓLE CO TAK ZNIKASZ ?...COŚ LEPSZEGO PIJESZ I PRZED GOŚĆMI CHOWASZ ...CZY JAK ?
...
07.10.2009 r. 00:00:24
tylko dwa razy tyle )
...
07.10.2009 r. 00:01:05
przez beztroskie 100 lat (chętnie się wtedy z Tobą napiję
Konto usunięte
07.10.2009 r. 01:00:11
patrze prorok ze wszystkich na imieniny zaprosiles .bo b tu taka cisza tez juz po rozprowadzalem po pokojach gosci koncze piwo i lulu..no to zdrowie umnie jeszcze twojie urodziny wiece nie pisze bo jeszcze mam 2 minuty do jutra
Dawid
07.10.2009 r. 01:10:48
witam wszystkiego naj , - niech ten dzien bédzie pijany i pelen szczéscia .
Konto usunięte
07.10.2009 r. 07:10:23
nie daje ci bókietu róż ale wódke dawaj józ,durzo szczęścia i radości niech ci stoi po starości
07.10.2009 r. 19:03:28
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Love From Linda,
Nieznajoma
07.10.2009 r. 19:07:10
Wszyztkiego Najlepszego i spełnienia tych najskrytszych marzeń. Pozdrowionka.........
Konto usunięte
07.10.2009 r. 19:22:49
Kto zna ciekawe oryginalne życzenia to proszę tu wpisywać .
Konto usunięte
07.10.2009 r. 19:22:49
Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie, podkochuj się skrycie,
Kontroluj swe żądze, zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków, unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj, na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim, pokaż im wszystkim!
naleprzego .....Badz wesoly energiczny jak wibrator elektryczny
...BYŚ MIAŁ ŻYCIE NUDNE ,SŁABE..ZA KOCHANKĘ STARĄ BABĘ ..,ZŁYCH PRZYJACIÓŁ.,.PODŁE MIENIE ...BRZUCH..PUSTAWE I KIESZENIE....,A KŁOPOTÓW CO NIE ZLICZYĆ ......TEGO WŁAŚNIE CI NIE ŻYCZĘ .......... PROROK ...100 LAT
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się.
*)
jak sie o zyczenie opomnial, hahahahaa! sto lat Proroku ;D
PROROK i po co ty jakims pedziem sie przejmuesz ..imieniny masz dzisiaj ja juz wysylam wyslalem nowego do sklepu ,twoje zdrowie jak to mowio alkochol to twuj wrog to lej go wmorde, ....
przede wszystkim dużo zdrowia
i.....chociaż juz nie wiosna niech Ci st... niczym sosna
niech to będzie z Twojego Wielkiego
No Arturo spełnienia Twoich wszystkich najskrytszych marzeń..
bo ja uz jutro nie dam rady czas ruszyc mi dupe do roboty , tylko jak sie nie chce
.WSZYSTKIM DZIĘKUJESZ ZA ŻYCZENIA A MNIE ZLEWASZ ..
A W OGÓLE CO TAK ZNIKASZ ?...COŚ LEPSZEGO PIJESZ I PRZED GOŚĆMI CHOWASZ ...CZY JAK ?
tylko dwa razy tyle
)
przez beztroskie 100 lat (chętnie się wtedy z Tobą napiję
patrze prorok ze wszystkich na imieniny zaprosiles .bo b tu taka cisza tez juz po rozprowadzalem po pokojach gosci koncze piwo i lulu..no to zdrowie umnie jeszcze twojie urodziny wiece nie pisze bo jeszcze mam 2 minuty do jutra
witam wszystkiego naj , - niech ten dzien bédzie pijany i pelen szczéscia .
nie daje ci bókietu róż ale wódke dawaj józ,durzo szczęścia i radości niech ci stoi po starości
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Love From Linda,
Wszyztkiego Najlepszego i spełnienia tych najskrytszych marzeń. Pozdrowionka.........
Kto zna ciekawe oryginalne życzenia to proszę tu wpisywać .
Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie, podkochuj się skrycie,
Kontroluj swe żądze, zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków, unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj, na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim, pokaż im wszystkim!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN STO LAT