chyba przydałoby się zrobić z tym typem porządek bo za mocno nam tu skacze ta gnida
Konto usunięte
18.04.2010 r. 22:09:16
a co robi ten mariuszkraków??
Konto usunięte
18.04.2010 r. 22:12:37
aj no to niech trafi na mnie już ja go obrażę...a właśnie dzisiaj muszę się na kimś wyżyć
Nadiahlasko
18.04.2010 r. 23:27:11
Słuchajcie ja nie chciałabym okazać sie złym prorokiem ale sądzę źe tego typu ogłoszenia zamieszczane przez takich popaprańców niejednokrotnie mają drugie dno. i tyle o ile odpisze mu jakaś przepraszam za wyrażenie \"głupia **cenzura** \" której to odpowiada to pół biedy . ale ja sądzę że on pod wachlażem obiecywanego luksusu werbuje te durne dziewczyny po prostu do burdeli... przeciez oficjalnie tego nie napisze. prawda? O tym sie głosno ie mówi ale masę jaest takich szumowin na tegotypu portalach
Konto usunięte
19.04.2010 r. 10:23:14
olewajcie takich ludzi i tyle szkoda nerwow i czasu na takich
ten typ myśli że wszystko można kupić
gnida
a kobiety traktuje jak rzecz
chyba przydałoby się zrobić z tym typem porządek bo za mocno nam tu skacze ta
a co robi ten mariuszkraków??
aj no to niech trafi na mnie już ja go obrażę...a właśnie dzisiaj muszę się na kimś wyżyć
Słuchajcie ja nie chciałabym okazać sie złym prorokiem ale sądzę źe tego typu ogłoszenia zamieszczane przez takich popaprańców niejednokrotnie mają drugie dno. i tyle o ile odpisze mu jakaś przepraszam za wyrażenie \"głupia **cenzura** \" której to odpowiada to pół biedy . ale ja sądzę że on pod wachlażem obiecywanego luksusu werbuje te durne dziewczyny po prostu do burdeli... przeciez oficjalnie tego nie napisze. prawda? O tym sie głosno ie mówi ale masę jaest takich szumowin na tegotypu portalach
olewajcie takich ludzi i tyle szkoda nerwow i czasu na takich
tak , nie z mojej winy