oj, wszędzie ta powaga i powaga. Nie wystarczy tego w życiu?
a śmieszne i owszem, bo taki ze mnie kandydat jak z koziej...
a Panu, Panie MISTRZ uśmiechu życzę.
Konto usunięte
19.04.2010 r. 12:42:07
Powaga? Wrecz przeciwnie..wszedzie tylko ten smiech i smiech i brak jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za cokolwiek...beztroska pelna geba. Nie wiem dlaczego przeszkadza pani dobrze wyksztalcony i mlody czlowiek jako kandydat na prezydenta...po kilku dziennikarzy tak w tv powiedzialo? ?Ludzie zrozumcie wreszcie ze to nie wy ogladacie politykow tylko telewizja ich wam pokazuje...
rozważna
19.04.2010 r. 12:44:27
A kto panu powiedział,że mi przeszkadza? proszę nie przypisywać mi słów, które nie padły z moich ust, uściślając nie wystukałam na klawiaturze.
Konto usunięte
19.04.2010 r. 12:46:00
Przepraszam najmocniej...nie zauwazylem slowa,,ja\" tylko sam smiech myslalem,ze pani wysmiewa moja odpowiedz
Kto zostanie Prezydentem ..
Bronisław Komorowski
ZBIGNIEW ZIOBRO
Ja
Nie wiem co w tym smieszcznego.
oj, wszędzie ta powaga i powaga. Nie wystarczy tego w życiu?
a śmieszne i owszem, bo taki ze mnie kandydat jak z koziej...
a Panu, Panie MISTRZ uśmiechu życzę.
Powaga? Wrecz przeciwnie..wszedzie tylko ten smiech i smiech i brak jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za cokolwiek...beztroska pelna geba. Nie wiem dlaczego przeszkadza pani dobrze wyksztalcony i mlody czlowiek jako kandydat na prezydenta...po kilku dziennikarzy tak w tv powiedzialo? ?Ludzie zrozumcie wreszcie ze to nie wy ogladacie politykow tylko telewizja ich wam pokazuje...
A kto panu powiedział,że mi przeszkadza? proszę nie przypisywać mi słów, które nie padły z moich ust, uściślając nie wystukałam na klawiaturze.
Przepraszam najmocniej...nie zauwazylem slowa,,ja\" tylko sam smiech myslalem,ze pani wysmiewa moja odpowiedz
o ... i widzi pan, trzeba dokładnie czytać
koniec sprzeczki
Ja
głosujcie na mnie
Myśle że Komorowski
komorowski