Czy jest jakaś różni ca między sexem za kasę a Sponsoringiem?
RYBKA
18.04.2010 r. 17:59:38
CO MYSLE PIENIADZE MOGE DAĆ !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
RYBKA
18.04.2010 r. 18:00:53
MOZE KUPIMY TEGO PANA TAKI SPRZEDAJNY JEST
RYBKA
18.04.2010 r. 18:02:36
KRAKOWIAK ROZBIERZ SIE CHCE ZOBACZYC CO POD GAJEREM MASZ
Konto usunięte
18.04.2010 r. 19:06:24
NIGDY NIE MUSIAŁEM ZA TO PŁACIĆ I NIE ZAPŁACĘ,PŁACĄ TYLKO OFERMY!
Anka
18.04.2010 r. 21:17:48
Nie popieram sprzedawania się
Smukon
19.04.2010 r. 20:54:21
Neron, to piąteczka. Z tym, że to przecież jedno jest rozwinięciem drugiego, nie dwie różne rzeczy. Właśnie - inaczej **cenzura** stwo
bluemonkey
20.04.2010 r. 14:11:33
A czy jest jakis sex nie za kase? Przeciez kobiety robia wszystko za kase moze nie bezposrenio ale to laczy sie dla nich z zyskiem. Czy tak nie jest?
RYBKA
20.04.2010 r. 14:29:37
BLUEMONKEY!!!!!!!!!!!!!!!NIE WSZYSTKIE KOBIETY UPRAWIAJA SEX ZA KASĘ !!!!!!!!!!TY NIE MASZ UCZUĆ
Konto usunięte
20.04.2010 r. 14:37:25
to nie prawda kur.. mac my nic nie robimy za kase zwarzaj sobie cwaniaczku na slowa , ja pierd... co za banda decydentow
RYBKA
20.04.2010 r. 14:38:55
SEX DLA PRZYJEMNOŚCI NIGDY ZA KASĘ
Konto usunięte
20.04.2010 r. 14:40:40
dokładnie ...niech mi jeszcze jakis z kasa wyjedzie to
RYBKA
20.04.2010 r. 14:45:53
SEX UPRAWIAM ZA CĘNĘ CZUŁOŚCI I MIŁOŚCI ,WIERNOŚCI,UCZUĆ W ZWIĄZKU ,
Konto usunięte
20.04.2010 r. 14:49:50
ja juz sie nie wypowiadam bo szkoda mi czasu na tym poscie , irytuje mnie takie cos .... kto lubi niech robi to dla kasy i rybka mnie to ...ale zaden facet nie bedzie mowił ze kazda
RYBKA
20.04.2010 r. 14:51:35
NIECH WALNIE SIE W ŁEB I DOPIERO POMYŚLI CO Z KASĄ MA ZROBIĆ
Konto usunięte
20.04.2010 r. 14:53:02
niech na emerytki je wyda bo to takie hardkorki
RYBKA
20.04.2010 r. 14:57:56
DAK MOŻE JA CI POMRUCZĘ????ZARAZ PRZYJADE NA RUMAKU I CI ZAMRUCZĘ ZA USZKO
bluemonkey
20.04.2010 r. 15:01:16
nie mowie o pieniadzach tylko o kozysciach i to nie koniecznie materialnych. Na przyklad bycie z przystojnym facetem jest dla kobiet kozyscia. A uczuc to faktycznie nie mam zbyt wiele. Za duzo widzialem aby wierzyc w takie bajki
bluemonkey
20.04.2010 r. 15:05:46
Nie maria nie musi byc przystojny moze byc na przyklad bogaty albo inteligentny. a najlepiej wszystko razem. Kobiety patrza na swiat inaczej ten jest przystojny ktorego ona uwaza za przystojnego.
bluemonkey
20.04.2010 r. 15:17:33
a co maria nie jeste kobieta?
bluemonkey
20.04.2010 r. 15:25:51
No widze ze sie robi zwierzyniec wiec spadam na piwko
Buzki.
Konto usunięte
20.04.2010 r. 16:03:45
Smukon
20.04.2010 r. 21:57:38
Facet rąbnął tą teorią, jak gołąb na parapet! Z tego toku myślenia wychodzi, że facet to też uprawia seks dla korzyści, jak choćby dla zaspokojenia swojej chcicy (pewnie bluemonkey tak rozumie \"męskie\" podejście do seksu). Idąc dalej, mając na uwadze, że uprawianie seksu dla korzyści, to prostytucja, wychodzi, że każdy człowiek to **cenzura** Co za pomerdana logika!
Czy jest jakaś różni
ca między sexem za kasę a Sponsoringiem?
CO MYSLE PIENIADZE MOGE DAĆ !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
MOZE KUPIMY TEGO PANA TAKI SPRZEDAJNY JEST
KRAKOWIAK ROZBIERZ SIE CHCE ZOBACZYC CO POD GAJEREM MASZ
NIGDY NIE MUSIAŁEM ZA TO PŁACIĆ I NIE ZAPŁACĘ,PŁACĄ TYLKO OFERMY!
Nie popieram sprzedawania się
Neron, to piąteczka. Z tym, że to przecież jedno jest rozwinięciem drugiego, nie dwie różne rzeczy. Właśnie - inaczej **cenzura** stwo
A czy jest jakis sex nie za kase? Przeciez kobiety robia wszystko za kase moze nie bezposrenio ale to laczy sie dla nich z zyskiem. Czy tak nie jest?
BLUEMONKEY!!!!!!!!!!!!!!!NIE WSZYSTKIE KOBIETY UPRAWIAJA SEX ZA KASĘ !!!!!!!!!!TY NIE MASZ UCZUĆ
to nie prawda kur.. mac
my nic nie robimy za kase zwarzaj sobie cwaniaczku na slowa , ja pierd... co za banda decydentow
SEX DLA PRZYJEMNOŚCI
NIGDY ZA KASĘ
dokładnie ...niech mi jeszcze jakis z kasa wyjedzie to
SEX UPRAWIAM ZA CĘNĘ CZUŁOŚCI I MIŁOŚCI ,WIERNOŚCI,UCZUĆ W ZWIĄZKU ,
ja juz sie nie wypowiadam bo szkoda mi czasu na tym poscie , irytuje mnie takie cos .... kto lubi niech robi to dla kasy i rybka mnie to
...ale zaden facet nie bedzie mowił ze kazda
NIECH WALNIE SIE W ŁEB
I DOPIERO POMYŚLI CO Z KASĄ MA ZROBIĆ
niech na emerytki je wyda bo to takie hardkorki
DAK MOŻE JA CI POMRUCZĘ????ZARAZ PRZYJADE NA RUMAKU I CI ZAMRUCZĘ ZA USZKO
nie mowie o pieniadzach tylko o kozysciach i to nie koniecznie materialnych. Na przyklad bycie z przystojnym facetem jest dla kobiet kozyscia. A uczuc to faktycznie nie mam zbyt wiele. Za duzo widzialem aby wierzyc w takie bajki
Nie maria nie musi byc przystojny moze byc na przyklad bogaty albo inteligentny. a najlepiej wszystko razem. Kobiety patrza na swiat inaczej ten jest przystojny ktorego ona uwaza za przystojnego.
a co maria nie jeste kobieta?
No widze ze sie robi zwierzyniec wiec spadam na piwko
Buzki.
Facet rąbnął tą teorią, jak gołąb na parapet!
Z tego toku myślenia wychodzi, że facet to też uprawia seks dla korzyści, jak choćby dla zaspokojenia swojej chcicy (pewnie bluemonkey tak rozumie \"męskie\" podejście do seksu). Idąc dalej, mając na uwadze, że uprawianie seksu dla korzyści, to prostytucja, wychodzi, że każdy człowiek to **cenzura**
Co za pomerdana logika!
Nimfomania, czy satiriasis
Z człowieka już cyborg nam się zrobił
Ja go lubię
))