DAWSZU1 A CZEGO TU SIĘ BAC..MY TYLKO NA DELIKATNE WYGLĄDAMY ALE JAK NAS KTOŚ WKURZY TO KĄSAMY BARDZIEJ NIŻ ŻMIJE
Ja wiem. Kobiety w dzisiejszych czasach powinny kąsać jak je coś wkurzy.Delikatne kobiety? Takich coraz mniej.
dawszu1 są ..tylko trzeba dobrze szukać..
ale my nie chcemy w przedszkolu szukać toć to pedofilia a już na poziomie podstawówki delikatnych i niewinnych nie ma
są ..ja jestem żywym tego przykładem ale ilekroć pokazuję się z tej delikatnej strony zawsze to obraca sie przeciwko mnie
Ja Ci tylko powiem jedno 90% kobiet w wojsku idzie na tzw. pokaz. Zaledwie 10% to kobiety z ikrą i dla nich wielkie uznanie.
na pokaz?? no skoro tak sądzisz??
a skżd ty możesz to wiedzieć..siedzisz w nas czy co??
sorki skąd miało być
Widzę bo pracuje w WP. Kobiety zajmują miejsca za biurkiem. Tylko nieliczne decydują się na odwagę.
hmm no tak bo pewnie ta większość odważnych pracuje w policji albo ochronie
Odwaga u kobiet jest u mnie na najwyższym poziomie. I za takimi kobietami jestem.
PAULLA a ty co byś wolała w wojsku robić?
wiesz ja jestem taka wiercipięta i za biurkiem to raczej nie..szczerze to ja lubię rządzić.. strzelać..
No i takich kobiet w WP brak.
TO JA JESTEM CHĘTNA..
A nie starałaś się dostać do jakiejś szkoły wojskowej lub jednostki?
chciałam iść do policji ale nie za biurko, to mnie nie chcieli hahah ja mnie zobaczyli taka chudzinka z pistoletem to aż strach sie bać...
Pozory mylą.
no ja to wiem ale oni nie wiedzieli..
Słabo patrzyli.
Może ślepi byli hahaha
Widać tak
ale co tam ..było minęło..
Początki w wojsku są ciężkie dla kobiet. Jak czuje się garstka kobiet w koszarach, w otoczeniu mężczyzn? cóż jednak po zaaklimatyzowaniu się wiele kobiet zostaje choć to jest garstka.Nie wiem czy zdecydowałabym się.
DAWSZU1 A CZEGO TU SIĘ BAC..MY TYLKO NA DELIKATNE WYGLĄDAMY ALE JAK NAS KTOŚ WKURZY TO KĄSAMY BARDZIEJ NIŻ ŻMIJE
Ja wiem. Kobiety w dzisiejszych czasach powinny kąsać jak je coś wkurzy.Delikatne kobiety? Takich coraz mniej.
dawszu1 są ..tylko trzeba dobrze szukać..
ale my nie chcemy w przedszkolu szukać
toć to pedofilia
a już na poziomie podstawówki delikatnych i niewinnych nie ma
są ..ja jestem żywym tego przykładem ale ilekroć pokazuję się z tej delikatnej strony zawsze to obraca sie przeciwko mnie
Ja Ci tylko powiem jedno 90% kobiet w wojsku idzie na tzw. pokaz. Zaledwie 10% to kobiety z ikrą i dla nich wielkie uznanie.
na pokaz?? no skoro tak sądzisz??
a skżd ty możesz to wiedzieć..siedzisz w nas czy co??
sorki skąd miało być
Widzę bo pracuje w WP. Kobiety zajmują miejsca za biurkiem. Tylko nieliczne decydują się na odwagę.
hmm no tak bo pewnie ta większość odważnych pracuje w policji albo ochronie
Odwaga u kobiet jest u mnie na najwyższym poziomie. I za takimi kobietami jestem.
PAULLA a ty co byś wolała w wojsku robić?
wiesz ja jestem taka wiercipięta i za biurkiem to raczej nie..szczerze to ja lubię rządzić..
strzelać..
No i takich kobiet w WP brak.
TO JA JESTEM CHĘTNA..
A nie starałaś się dostać do jakiejś szkoły wojskowej lub jednostki?
chciałam iść do policji ale nie za biurko, to mnie nie chcieli hahah ja mnie zobaczyli
taka chudzinka z pistoletem to aż strach sie bać...
Pozory mylą.
no ja to wiem ale oni nie wiedzieli..
Słabo patrzyli.
Może ślepi byli hahaha
Widać tak
ale co tam ..było minęło..
Początki w wojsku są ciężkie dla kobiet. Jak czuje się garstka kobiet w koszarach, w otoczeniu mężczyzn?
cóż jednak po zaaklimatyzowaniu się wiele kobiet zostaje choć to jest garstka.Nie wiem czy zdecydowałabym się.