W małżeństwie najważniejsze są przyjażń i partnerstwo
rozważna
15.04.2010 r. 09:38:16
zgadzam się
rozważna
15.04.2010 r. 09:42:51
i jeszcze jedno... często czas mam uświadamia, że to nie był najlepszy wybór, w tak w ogóle to małżeństwo powinno być zakazane co najmniej do 30..
Romantyk
15.04.2010 r. 12:00:05
Witaj.Uważam,że małzeństwo powinno opierać się na przyjaźni,miłości,wzajemnym zaufaniu oraz na partnerstwie.Nie da się pokochać dziewczyny.Gdy się z nią nie spotkamy i nie porozmawiamy przy kawie i ciastku.
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 13:08:55
Najpierw trzeba razem pożyć , a dopiero potem zdecydować czy się wytrzyma razem do końca życia i wtedy żenić/wychodzić za mąż . To moja opinia na temat małżeństwa
RYBKA
15.04.2010 r. 13:53:02
ROMANTYK TY LUBISZ CIĄGLE O CIASTKACH PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Konto usunięte
15.04.2010 r. 13:58:19
przyzwyczaj się że bez względu na temat Romantyk wiecznie pieprzy 3 po 3 i zawsze to samo
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 14:11:01
U romantyka w awatarze dobija mnie ta czarna rama
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 14:19:39
Dla tego trzeba testować swój związek wiele lat zanim powiemy tak w kościele .
Konto usunięte
15.04.2010 r. 14:20:12
można oj można
niekoniecznie pomylić
kiedy w natłoku spraw w związek wkrada się egoizm a człowiekowi przestaje zależeć... jesteśmy zmienni jak pogoda, ot co
W małżeństwie najważniejsze są przyjażń i partnerstwo
zgadzam się
i jeszcze jedno... często czas mam uświadamia, że to nie był najlepszy wybór, w tak w ogóle to małżeństwo powinno być zakazane co najmniej do 30..
Witaj.Uważam,że małzeństwo powinno opierać się na przyjaźni,miłości,wzajemnym zaufaniu oraz na partnerstwie.Nie da się pokochać dziewczyny.Gdy się z nią nie spotkamy i nie porozmawiamy przy kawie i ciastku.
Najpierw trzeba razem pożyć , a dopiero potem zdecydować czy się wytrzyma razem do końca życia i wtedy żenić/wychodzić za mąż . To moja opinia na temat małżeństwa
ROMANTYK TY LUBISZ CIĄGLE O CIASTKACH PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
przyzwyczaj się że bez względu na temat Romantyk wiecznie pieprzy 3 po 3 i zawsze to samo
U romantyka w awatarze dobija mnie ta czarna rama
Dla tego trzeba testować swój związek wiele lat zanim powiemy tak w kościele .
można oj można
niekoniecznie pomylić
kiedy w natłoku spraw w związek wkrada się egoizm a człowiekowi przestaje zależeć... jesteśmy zmienni jak pogoda, ot co
mnie Romantyk dobija wszystkim
tak,zgodzę się,dokładnie
aczkolwiek jeśli się kogoś kocha
nie zastanawia się jak potoczą się dni,
miesiące, lata,cóż życie zawsze będzie
nam sprawiać niespodzianki.