yyy ja ????? ale te ostatnie sie nie zgadza
Wszystko jest w należytym porządku , a jesteś w stanie odp. na te pytania Sylwio .
czy w Polsce już nie ma inteligentnych ludzi i nikt nie jest w stanie na tak proste pytania odp.
ja,,ja ,ja ale jaja
CO SIĘ STANIE KOBIECIE GDY SPADNIE Z KONIA ...?
oj bo podpadniesz KOBIETOM
OJ .....TO NIC OBRAŹLIWEGO
WSTAWAJ ŚPIOCHU!!!.... ))))))0.... ZDAŁEM TEN TEST CZY NIE ...
to dawaj na tapete
...CO SIĘ STANIE KOBIECIE GDY SPADNIE Z KONIA ...? ... UDERZY SIĘ O NOCNĄ SZAFKĘ ...I TO WSZYSTKO
spoko ,ja lubie bardziej delikatne mijsca do spadania
Już jestem . Nawet nie dacie się pomodlić w kościele . Zaraz wezmę tabele i powpisuję wam te IQ .
po pierwsze inteligencja pisze się przez "EN", a po drugie ja chyba ten test oblałam, bo kompletnie nie rozumiem o co w nim chodzi pozdrawiam..
...TEN WDZIĘK ,TA BYSTROŚĆ I TA INTELIGENCJA...... )))))
i obarczone błędem przeciętnego IQ ich twórcy...
1; JA 2; JA 3; JA
to zalezy od podejscia ludzi jakie beda odpowiedzi,hymm;]..
1. Co jest najmilsze na świecie . 2. Co jest najszybsze na świecie . 3. Co jest najbogatsze na świecie .
yyy ja ????? ale te ostatnie sie nie zgadza
Wszystko jest w należytym porządku , a jesteś w stanie odp. na te pytania Sylwio .
czy w Polsce już nie ma inteligentnych ludzi i nikt nie jest w stanie na tak proste pytania odp.
ja,,ja ,ja ale jaja
CO SIĘ STANIE KOBIECIE GDY SPADNIE Z KONIA ...?
oj bo podpadniesz KOBIETOM
OJ .....TO NIC OBRAŹLIWEGO
WSTAWAJ ŚPIOCHU!!!....
))))))0.... ZDAŁEM TEN TEST CZY NIE ...
to dawaj na tapete
...CO SIĘ STANIE KOBIECIE GDY SPADNIE Z KONIA ...? ... UDERZY SIĘ O NOCNĄ SZAFKĘ ...I TO WSZYSTKO
spoko ,ja lubie bardziej delikatne mijsca
do spadania
Już jestem . Nawet nie dacie się pomodlić w kościele . Zaraz wezmę tabele i powpisuję wam te IQ .
po pierwsze inteligencja pisze się przez "EN", a po drugie ja chyba ten test oblałam, bo kompletnie nie rozumiem o co w nim chodzi
pozdrawiam..
...TEN WDZIĘK ,TA BYSTROŚĆ I TA INTELIGENCJA......
)))))
i obarczone błędem przeciętnego IQ ich twórcy...
1; JA 2; JA 3; JA
to zalezy od podejscia ludzi jakie beda odpowiedzi,hymm;]..
1. Co jest najmilsze na świecie . 2. Co jest najszybsze na świecie . 3. Co jest najbogatsze na świecie .