ej norbi musiala by miec naprawde zajeb ..ste poczucie chumoru zeby ktos sie tobo zainteresowal
Konto usunięte
03.10.2009 r. 16:55:38
A ja myślałem że te sponsorowane są głębokie .
Koteczek: )
03.10.2009 r. 22:50:58
widocznie szukasz tam gdzie nie trzeba
Anka
03.10.2009 r. 23:06:00
szukasz tam gdzie niepowinneś,jak chcesz znaleść (normalną)?,normalna się szanuje a nie sprzedaje
Anka
03.10.2009 r. 23:12:15
szukasz miłej,sympatycznej w ofertach sponsoringu?
przecież tam musisz zapłacic za to aby była miła ,sympatyczna itd,taka osoba bedzie kim zechcesz jesli zpłacisz,ale nigdy niebedzie sobą,,,żle zweryfikowłes....
Konto usunięte
06.10.2009 r. 01:29:41
facet zostales skazany na dozywotnie walenie konia i to zaocznie
Varaandin
06.10.2009 r. 01:42:48
masz pecha. Są kobiety, które naprawdę potrzebują po za pieniędzmi.. ciepła.
07.10.2009 r. 16:51:44
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Love From Linda,
norbi
07.10.2009 r. 17:51:26
większość dziewczyn które poszukują sponsora są płytkie.
ej norbi musiala by miec naprawde zajeb ..ste poczucie chumoru zeby ktos sie tobo zainteresowal
A ja myślałem że te sponsorowane są głębokie .
widocznie szukasz tam gdzie nie trzeba
szukasz tam gdzie niepowinneś,jak chcesz znaleść (normalną)?,normalna się szanuje a nie sprzedaje
szukasz miłej,sympatycznej w ofertach sponsoringu?
przecież tam musisz zapłacic za to aby była miła ,sympatyczna itd,taka osoba bedzie kim zechcesz jesli zpłacisz,ale nigdy niebedzie sobą,,,żle zweryfikowłes....
facet zostales skazany na dozywotnie walenie konia i to zaocznie
masz pecha. Są kobiety, które naprawdę potrzebują po za pieniędzmi.. ciepła.
linda777love@yahoo.com
Hello,
my name is Linda Seck i saw your profile at (www.mkontakt.pl) and i love it please i think we can make it together,please i will like you to email me back through my email addresses;(linda777love@yahoo.com) i am waiting to recive your lovely reply soon,
Love From Linda,
większość dziewczyn które poszukują sponsora są płytkie.
yyy **cenzura** owo szukasz ?