no tak, ale czy jak ktos sie spotyka tylko dla seksu to czy potem nie czuje sie zle?
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:33:56
nie wiem
nie spotykałem sie nigdy tylko dla sexu
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:36:39
ja wlasnie tez nie, ale mialem juz pare takich propozycji i zawsze nie wiedzialem co powiedziec, bo nie wiem jak sie bd potem czul
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:39:31
cóż spróbuj
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:41:32
to sprobuj dokładnie
sam bedziesz wiedział najlepiej po fakcie
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:44:25
zeby sprobowac trzeba dokladnie wszystko przemyslec i znalesc odpowiednia kobiete
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:46:46
po cóż ci odpowiednia kobieta?
spróbuj tak po prostu
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:48:01
nie no ja tak nie potrafie ;p musi byc odpowiednia a nie pierwsza lepsza
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:54:28
no to czyli nie nadajesz się na seks tylko dla przyjemności
Konto usunięte
09.04.2010 r. 18:55:22
jeszcze nie wiem =p musze chyba sie przelamac i sprobowac
Konto usunięte
09.04.2010 r. 19:00:06
a po za tym nie wiesz czy sie nadaje czy nie bo nigdy nie uprawialas ze mna seksu
Konto usunięte
09.04.2010 r. 19:39:14
Wnioskuję z twoich wypowiedzi mądralo to raz, a po drugie widzę że umiesz pisać ale z czytaniem ze zrozumieniem to chyba nie za bardzo ... a po trzecie, no cóż nie uprawiałam jeszcze seksu tylko i wyłącznie dla przyjemności, bo aż tak zdesperowana to ja nie jestem .. jeszcze
Unkownboy
09.04.2010 r. 21:43:17
A mi się wydawało że seks zawsze uprawia się dla przyjemności (chyba że jest się dziwką i robi się to dla kasy )... Współczuję jeśli ktoś \"musi\" bo jest w związku, ale nie koniecznie chce...
To jak się człowiek czuje \"po\" jest indywidualne, wszystko zależy od \"sytuacji\", ja w każdym razie nie mam takich problemów... Ale to długa historia... (Dużo zależy też od podejścia \"tej drugiej\" strony, jak \"ona\" patrzy na te kwestie i czego oczekuje)...
Konto usunięte
10.04.2010 r. 01:02:35
szukam 2 polowki ale po takich dlogich zwiaskach wydaje mi sie ze jeszcze nie czas
Konto usunięte
10.04.2010 r. 08:12:56
nie musisz ubolewac
Konto usunięte
10.04.2010 r. 09:28:35
Fajnie jesli obie strony chca tego samego,zle bys sie czul(przynajmniej na poczatku),gdyby sie okazalo,ze kobieta chce czegos wiecej.A co do tego,ze to (nawet tylko dla przyjemnosci)musi byc ktos odpowiedni-masz racje.Nie bedziesz czul niesmaku.Trzeba byc wybrednym-tak jak nie jemy,byle czego,np.z podlogi,tak musimy wybierac partnera,nawet jesli to ma byc\"tylko\"sex.
Konto usunięte
10.04.2010 r. 14:33:07
Podobno miłość jest jak papier toaletowy : jednorazowy, wkładasz go do **cenzura** a po wszystkim wypieprzasz. To może lepiej się nie angażować i nie cierpieć a mieć podobną sexualną przyjemność.
Konto usunięte
10.04.2010 r. 16:18:27
dobra sprawa jesli sie zyje dlugo bez sexu.wtedy przynajmniej mozna sobie z krzyza spuscic-a wiadomo ze jak czlowiek reguralnie to robi to i zdrowie psychiczne jest lepsze.i wcale to nie musi byc pierwsza lepsza-moze byc dobra kolezanka...wiec łaczmy sie w pary
Konto usunięte
10.04.2010 r. 16:54:00
HEJ ,HEJ....KAŻDY ZDOWALA SIĘ W JAKIŚ TAM SPOSÓB ,ALE BEZ SEXU NIE DA SIĘ ŻYĆ. JA JESTEM TEGO ZYWYM PRZYKŁADEM
Konto usunięte
10.04.2010 r. 17:37:20
CO JA BIEDNA MAM ZROBIC JAK MI SIE CIĄGLE CHCE!!!!!!!!
Konto usunięte
10.04.2010 r. 17:37:59
UWAŻAM ZE SEX JEST DLA PRZYJEMNOŚCI I WTEDY STAJE SIE WYZWOLONA
Konto usunięte
10.04.2010 r. 17:40:27
JASNE ,JASNE WOLE JEDNAK MIEC PRZYJEMNOŚĆ NIŻ POTRZEBĘ
Konto usunięte
10.04.2010 r. 17:44:17
1 TAK SUPER!!!!!!!!
olo
10.04.2010 r. 17:45:50
Moim zdaniem to nić złego. Każdy ma inne potrzeby, w miarę możliwości powinniśmy je zaspokajać.
Konto usunięte
10.04.2010 r. 17:47:09
UMIAR RACZEJ ZACHOWUJE TYLKO GŁOŚNO TO WYRAŻAM
Konto usunięte
10.04.2010 r. 17:51:17
CHYBA ZE TRAFI SIE FACET KTÓRY MNIE POWALI .TO BEDZIE GŁOSNO
wypowiadac sie łobuzy i łobuziary
no zalezy od zwiazku
a przyjemnosc to przyjemnosc
no tak, ale czy jak ktos sie spotyka tylko dla seksu to czy potem nie czuje sie zle?
nie wiem
nie spotykałem sie nigdy tylko dla sexu
ja wlasnie tez nie, ale mialem juz pare takich propozycji i zawsze nie wiedzialem co powiedziec, bo nie wiem jak sie bd potem czul
cóż spróbuj
to sprobuj dokładnie
sam bedziesz wiedział najlepiej po fakcie
zeby sprobowac trzeba dokladnie wszystko przemyslec i znalesc odpowiednia kobiete
po cóż ci odpowiednia kobieta?
spróbuj tak po prostu
nie no ja tak nie potrafie ;p musi byc odpowiednia a nie pierwsza lepsza
no to czyli nie nadajesz się na seks tylko dla przyjemności
jeszcze nie wiem =p musze chyba sie przelamac i sprobowac
a po za tym nie wiesz czy sie nadaje czy nie bo nigdy nie uprawialas ze mna seksu
Wnioskuję z twoich wypowiedzi mądralo to raz, a po drugie widzę że umiesz pisać ale z czytaniem ze zrozumieniem to chyba nie za bardzo ... a po trzecie, no cóż nie uprawiałam jeszcze seksu tylko i wyłącznie dla przyjemności, bo aż tak zdesperowana to ja nie jestem
.. jeszcze
A mi się wydawało że seks zawsze uprawia się dla przyjemności (chyba że jest się dziwką i robi się to dla kasy
)... Współczuję jeśli ktoś \"musi\" bo jest w związku, ale nie koniecznie chce...
To jak się człowiek czuje \"po\" jest indywidualne, wszystko zależy od \"sytuacji\", ja w każdym razie nie mam takich problemów... Ale to długa historia... (Dużo zależy też od podejścia \"tej drugiej\" strony, jak \"ona\" patrzy na te kwestie i czego oczekuje)...
szukam 2 polowki ale po takich dlogich zwiaskach wydaje mi sie ze jeszcze nie czas
nie musisz ubolewac
Fajnie jesli obie strony chca tego samego,zle bys sie czul(przynajmniej na poczatku),gdyby sie okazalo,ze kobieta chce czegos wiecej.A co do tego,ze to (nawet tylko dla przyjemnosci)musi byc ktos odpowiedni-masz racje.Nie bedziesz czul niesmaku.Trzeba byc wybrednym-tak jak nie jemy,byle czego,np.z podlogi,tak musimy wybierac partnera,nawet jesli to ma byc\"tylko\"sex.
Podobno miłość jest jak papier toaletowy : jednorazowy, wkładasz go do **cenzura** a po wszystkim wypieprzasz. To może lepiej się nie angażować i nie cierpieć a mieć podobną sexualną przyjemność.
dobra sprawa jesli sie zyje dlugo bez sexu.wtedy przynajmniej mozna sobie z krzyza spuscic-a wiadomo ze jak czlowiek reguralnie to robi to i zdrowie psychiczne jest lepsze.i wcale to nie musi byc pierwsza lepsza-moze byc dobra kolezanka...wiec łaczmy sie w pary
HEJ ,HEJ....KAŻDY ZDOWALA SIĘ W JAKIŚ TAM SPOSÓB ,ALE BEZ SEXU NIE DA SIĘ ŻYĆ. JA JESTEM TEGO ZYWYM PRZYKŁADEM
CO JA BIEDNA MAM ZROBIC JAK MI SIE CIĄGLE CHCE!!!!!!!!
UWAŻAM ZE SEX JEST DLA PRZYJEMNOŚCI I WTEDY STAJE SIE WYZWOLONA
JASNE ,JASNE WOLE JEDNAK MIEC PRZYJEMNOŚĆ NIŻ
POTRZEBĘ
1 TAK SUPER!!!!!!!!
Moim zdaniem to nić złego. Każdy ma inne potrzeby, w miarę możliwości powinniśmy je zaspokajać.
UMIAR RACZEJ ZACHOWUJE TYLKO GŁOŚNO TO WYRAŻAM
CHYBA ZE TRAFI SIE FACET KTÓRY MNIE POWALI .TO BEDZIE GŁOSNO
CZEMU ZARAZ DRASTYCZNIE ,MOŻE BYĆ
FAJNIE
2W1 POKLIKAM Z CHĘCIĄ