Nie dziękujcie teraz, podziękujecie jak będzie nasz Dzień Kobiet
Zuzanna
01.10.2009 r. 13:47:25
a kim sa meszczyzni? znam tutaj paru mezczyzn, ale meszczyzny ani jednego
SYLWIA
01.10.2009 r. 14:16:07
faceci zawsze potrafili zadbac sami o siebie...nawet zyczenia skladaja sobie wzajemnie
Dawid
02.10.2009 r. 11:04:44
co ty bredzisz?!!! Wez se gosciu slownik ortograficzy,a pozniej zacznij sie wypowiadac. O.K. ??? Co za ludzie. hahaha
Konto usunięte
02.10.2009 r. 11:09:12
juz nie wie jak ma sie bronic :p
Samanti
02.10.2009 r. 16:13:47
Co znaczą słowa ,,ej ty,, wez se,, To jakaś regjonalna gwara?
Samanti
02.10.2009 r. 16:22:06
Jak dla mnie, koniec tematu. A pierwszej klasy podstawówki przypominał nie będe. Przykro mi, bo widze nie wszyscy szczęście mieli ukończyć. Obrażalskich przepraszam. Upartych podziwiam. Pozdrawiam.
Samanti
02.10.2009 r. 16:37:45
Wszystkiego najlepszego życzę Sobie i wszystkim Kolegom. Pamietającym Panią dziekujemy.
Samanti
02.10.2009 r. 16:40:46
Deklinacja. "Mężczyzna" jest rodzaju męskiego (niewątpliwie), ale odmienia się jak słowo rodzaju żeńskiego: męszczyzna-krowa, męszczyzny-krowy.
spoko stronka to jest pozdrawiam
Na moje szczescie ja Cie znam
hahaha
Nie dziękujcie teraz, podziękujecie jak będzie nasz Dzień Kobiet
a kim sa meszczyzni? znam tutaj paru mezczyzn, ale meszczyzny ani jednego
faceci zawsze potrafili zadbac sami o siebie...nawet zyczenia skladaja sobie wzajemnie
co ty bredzisz?!!! Wez se gosciu slownik ortograficzy,a pozniej zacznij sie wypowiadac. O.K. ??? Co za ludzie. hahaha
juz nie wie jak ma sie bronic :p
Co znaczą słowa ,,ej ty,, wez se,, To jakaś regjonalna gwara?
Jak dla mnie, koniec tematu. A pierwszej klasy podstawówki przypominał nie będe. Przykro mi, bo widze nie wszyscy szczęście mieli ukończyć. Obrażalskich przepraszam. Upartych podziwiam. Pozdrawiam.
Wszystkiego najlepszego życzę Sobie i wszystkim Kolegom. Pamietającym Panią dziekujemy.
Deklinacja. "Mężczyzna" jest rodzaju męskiego (niewątpliwie), ale odmienia się jak słowo rodzaju żeńskiego: męszczyzna-krowa, męszczyzny-krowy.