czytając wszystko co napisaliście śmiem twierdzić, że miłość to nei tylko pierwsze zauroczenie
to także to, co dzieje się w sypialni
jeśli wyposażeni jesteśmy w zdolność robienia i odczuwania różnych rzeczy w łóżku, to nie zazdroszczęparom w których jedno lubi te odczucia, drugie zaś się wzdraga bo wstrętne
Tak, seks to potężna siła w naszyn życiu, uczycie zrodzone na balkonie w Weronie skończyło się śmiertelnie dla dwojga miłośników, pożądanie doprowadziło Troję do zagłady
Konto usunięte
17.04.2010 r. 11:34:27
Jeśli kobieta będzie siebie szanowała, to również mężczyźni będą ją szanować. Tak to już jest urządzone.
Konto usunięte
17.04.2010 r. 11:45:31
nie rozumiem co ma szcunek do łóżka dwojga ?
Konto usunięte
17.04.2010 r. 11:48:17
To że czasami nie warto się spieszyć z eksperymentami. Miałam okazję posłuchać co na ten temat myślą faceci i z tąd ten wniosek.
Konto usunięte
17.04.2010 r. 12:00:40
to co mysla faceci na ten temat?
Konto usunięte
17.04.2010 r. 12:02:32
Nikita, racja
Konto usunięte
17.04.2010 r. 12:05:41
Słodziutka nie czytam tego jako eksperymenty
choć zgadzam się z Tobą, że wszystko ma swój czas
sceny włóżku także powinny być z czasem coraz lepsze, dajace coraz więcej satysfakcji
Anka
06.05.2010 r. 20:35:10
Oczywiście ze sprawia ,to obopulna przyjemnośc przynajmiej dla mnie
Konto usunięte
07.05.2010 r. 12:26:09
masz racjie neron milo ze zioma leczka tez to lubi
SSSS
12.07.2010 r. 17:11:29
KObeity są rózne,niestety są takie co uwielbiają lody i to do konca ,druga grupa co lubi ale bez połyku bo wymiotuje i jej nie smakuje i trzecia grupa co nie lubi wcale.Z tym ze większośc kobiet to lubi
czytając wszystko co napisaliście śmiem twierdzić, że miłość to nei tylko pierwsze zauroczenie
to także to, co dzieje się w sypialni
jeśli wyposażeni jesteśmy w zdolność robienia i odczuwania różnych rzeczy w łóżku, to nie zazdroszczęparom w których jedno lubi te odczucia, drugie zaś się wzdraga bo wstrętne
Tak, seks to potężna siła w naszyn życiu, uczycie zrodzone na balkonie w Weronie skończyło się śmiertelnie dla dwojga miłośników, pożądanie doprowadziło Troję do zagłady
Jeśli kobieta będzie siebie szanowała, to również mężczyźni będą ją szanować. Tak to już jest urządzone.
nie rozumiem co ma szcunek do łóżka dwojga ?
To że czasami nie warto się spieszyć z eksperymentami. Miałam okazję posłuchać co na ten temat myślą faceci i z tąd ten wniosek.
to co mysla faceci na ten temat?
Nikita, racja
Słodziutka nie czytam tego jako eksperymenty
choć zgadzam się z Tobą, że wszystko ma swój czas
sceny włóżku także powinny być z czasem coraz lepsze, dajace coraz więcej satysfakcji
Oczywiście ze sprawia ,to obopulna przyjemnośc przynajmiej dla mnie
masz racjie neron
milo ze zioma
leczka tez to lubi
KObeity są rózne,niestety są takie co uwielbiają lody i to do konca ,druga grupa co lubi ale bez połyku bo wymiotuje i jej nie smakuje i trzecia grupa co nie lubi wcale.Z tym ze większośc kobiet to lubi