nie... jestem tu bo nie chce mi sie wybijac z domu a przy okazji mozna z kims pogadac
Konto usunięte
11.04.2010 r. 10:53:43
można, ja też właściwie dlatego tu jestem
choć nie jestem sama(teraz tylko chwilowo i znów)
lubię tu popisać choć nie zawsze jest tu miło
Konto usunięte
11.04.2010 r. 10:56:23
i lajcik
Konto usunięte
11.04.2010 r. 11:01:01
ależ jesteś małomówny,powinieneś
nie ograniczać się w słowa,
powinieneś być bardziej komunikatywny
czemuż trzeba cię ciągnąć za język ,
który i tak już ci wystaje?
Jesteś bardzo skryty
Konto usunięte
11.04.2010 r. 11:03:43
cicha woda brzegi rwie... hehehe
Konto usunięte
11.04.2010 r. 11:12:38
tak zapewne
cóż mam nadzieję iż
będzie tu o tobie głośno
Philip
11.04.2010 r. 11:46:31
Dobre to hehe z loda zeszlo ahahaha spozniony
Konto usunięte
11.04.2010 r. 11:49:41
filip na co się spóźniłeś ?
Philip
11.04.2010 r. 11:58:16
Wolalbym byc jak zaczynal byc ruszany watek HMHM wiec tak a Tobie nie sprawia przyjemnosci? Sex jest sam w sobie przyjemnosci prowadzaca do osiagniecia orgazmu w jak najprzyjemniejszy sposob stosunek oralny jest najlepszym tego przykladem moim zdaniem gdyz daje inne odczucia i pozwala szybciej porozumiec sie parze
Philip
11.04.2010 r. 12:00:51
Wolalbym byc jak zaczynal byc ruszany watek HMHM wiec tak a Tobie nie sprawia przyjemnosci? Sex jest sam w sobie przyjemnosci prowadzaca do osiagniecia orgazmu w jak najprzyjemniejszy sposob stosunek oralny jest najlepszym tego przykladem moim zdaniem gdyz daje inne odczucia i pozwala szybciej porozumiec sie parze
Philip
11.04.2010 r. 12:08:58
Daj sie rozwinac kolezanko
Philip
11.04.2010 r. 12:19:10
Czy jest jakas roznica? Nieeee... ;D
kochac=piescic ;P
Philip
11.04.2010 r. 12:26:43
Jak wolalabys?
KOchanie zrobisz mi loda? czy KOtek zaopiekujesz sie nim? ;DDa albo jak bys wolala?
Philip
11.04.2010 r. 12:29:48
nie zrobisz loda facetowi?
Philip
11.04.2010 r. 12:36:58
MOwia nie mysl dzialaj instyktownie jak komar D
Ogolnie to chyba sie slaniasz ale ok kazdy ma prawo
Philip
11.04.2010 r. 12:45:10
Philip
11.04.2010 r. 13:04:09
Konto usunięte
11.04.2010 r. 15:36:02
ależ Philip przeczytaj
co napisałam
wcześniej,seks daje
mi ogromną satysfakcję
i sprawia przyjemność a dlatego
iż jestem z odpowiednim mężczyzną
z którym łączy mnie uczucie.
Konto usunięte
11.04.2010 r. 16:20:33
Widze, że niektórych bardzo ten temat poruszył,jednak każdy ma też prawo do swojego wyrażania opini na dany temat,czy te sprzeczki są aż tak potrzebne ? Pozdrawiam
Romantyk
12.04.2010 r. 11:52:50
Witaj,Dla mnie sex to wyraz milości między chłopakiem i dziewczyną.Nie jest przyjemne traktowanie dziewczyny jak obiektu seksualnego,która rozbiera się przed chłopakiem.Kocha się z nim,a potem chłopak może zamieścić film z jej udziałem na portalu erotycznym.Dla mnie jest to ochydne.Przecież chodzi o to aby mieć kobietę ,którą się kocha całym sercem.Nie oto aby mężczyzna odczuwał zadowolenie seksualne.Przecież gdy mężczyzna jest zakochany nie patrzy na wygląd kobiety tylko na jej miłość i dobre serce.
1isztar
14.04.2010 r. 22:43:11
TAK! Mnie Sprawia!
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 00:04:25
Znam panie które lubią robić loda lepiej niż klasyczny stosunek
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 00:06:16
Romantyk
15.04.2010 r. 11:12:17
Witaj.Rozumiem,że każdy ma inne podejście do życia.Uważam,że każda kobieta powinna się szanować.Myślę,że zrobienie loda mężczyźnie,nie sprawia przyjemności kobiecie.Teraz jest pełno amatorskich fimów erotycznych,dostępne sa w internecie.Kiedyś oglądałem taki film.Mężczyźni,którzy wystepują w tych filmach.Zmuszają dziewczyny do sexu,a jak nazywają te dziewczyny to szkoda przytaczać .Nie dajmy się zwariować,przecież jeśli uda się nam poznać dziewc zynę.Staramy się być myli ,sympatyczni,rozśmieszyć dziewczynę,miłym żartem.Sex jest sprawą bardzo intymną,która jest delikatnym tematem.
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 11:28:16
Romantyk co ty za filmy oglądasz
Te dziewczyny na filmach dają się szmacić za pieniądze , więc nie porównuj szanujących się kobiet do tego **cenzura** a co za pieniądze zrobi wszystko .
Romantyk
15.04.2010 r. 11:43:05
Witaj.Przykro to mówić,są tacy mężczyźni.Którzy myślą,że gdy kobieta zrobi loda mężczyźnie.To jest szczyt przyjemności.Dla mnie to jest chore.Jestem przerażony,bo pieniędze,władza i sex.To wszystko ma dla nas znaczenie.Mój Boże jak łatwo nas ogłupić,a przecież taki piękny jest świat.Każda szanująca się kobieta jest miła,sympatyczna i pogodna.Nie szuka sexu tylko przyjaciela,z którym może pogadać na każdy temat.Najpierw jest przyjaźń,później jest miłość.Poźniej gdy mężczyzna dobrze pozna kobietę jest małżeństwo.
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 11:59:38
Jeśli kobieta cię kocha , to zrobi wszystko dla ciebie , nawet gdy ją poprosisz by zrobiła ci loda , zrobi to i będzie to dla niej przyjemność że uszczęśliwiła swojego faceta .
Konto usunięte
15.04.2010 r. 13:07:26
Wszystkiego bym nie zrobiła dla faceta, są w końcu jakieś granice
Orzeł Biały
15.04.2010 r. 13:32:10
Jeśli Krysiu facet cię kocha i zrobi dla ciebie wszystko , to czemu ty nie zrobiła byś wszystko dla niego ?
Wiem że takie miłości zdarzają się rzadko , powiem ci szczerze , jak żyję na tym świecie nie spotkałem kobiety którą bym kochał miłością tak mocną by zrobić dla niej wszystko .
i dlatego jesteś tutaj?
nie... jestem tu bo nie chce mi sie wybijac z domu a przy okazji mozna z kims pogadac
można, ja też właściwie dlatego tu jestem
choć nie jestem sama(teraz tylko chwilowo i znów)
lubię tu popisać choć nie zawsze jest tu miło
i lajcik
ależ jesteś małomówny,powinieneś
nie ograniczać się w słowa,
powinieneś być bardziej komunikatywny
czemuż trzeba cię ciągnąć za język ,
który i tak już ci wystaje?
Jesteś bardzo skryty
cicha woda brzegi rwie... hehehe
tak zapewne
cóż mam nadzieję iż
będzie tu o tobie głośno
Dobre to hehe z loda zeszlo ahahaha spozniony
filip na co się spóźniłeś
?
Wolalbym byc jak zaczynal byc ruszany watek
HMHM wiec tak a Tobie nie sprawia przyjemnosci? Sex jest sam w sobie przyjemnosci prowadzaca do osiagniecia orgazmu w jak najprzyjemniejszy sposob stosunek oralny jest najlepszym tego przykladem moim zdaniem gdyz daje inne odczucia i pozwala szybciej porozumiec sie parze
Wolalbym byc jak zaczynal byc ruszany watek
HMHM wiec tak a Tobie nie sprawia przyjemnosci? Sex jest sam w sobie przyjemnosci prowadzaca do osiagniecia orgazmu w jak najprzyjemniejszy sposob stosunek oralny jest najlepszym tego przykladem moim zdaniem gdyz daje inne odczucia i pozwala szybciej porozumiec sie parze
Daj sie rozwinac kolezanko
Czy jest jakas roznica? Nieeee... ;D
kochac=piescic ;P
Jak wolalabys?
KOchanie zrobisz mi loda? czy KOtek zaopiekujesz sie nim? ;DDa albo jak bys wolala?
nie zrobisz loda facetowi?
MOwia nie mysl dzialaj instyktownie jak komar
D
ale ok kazdy ma prawo
Ogolnie to chyba sie slaniasz
ależ Philip przeczytaj
co napisałam
wcześniej,seks daje
mi ogromną satysfakcję
i sprawia przyjemność a dlatego
iż jestem z odpowiednim mężczyzną
z którym łączy mnie uczucie.
Widze, że niektórych bardzo ten temat poruszył,jednak każdy ma też prawo do swojego wyrażania opini na dany temat,czy te sprzeczki są aż tak potrzebne ? Pozdrawiam
Witaj,Dla mnie sex to wyraz milości między chłopakiem i dziewczyną.Nie jest przyjemne traktowanie dziewczyny jak obiektu seksualnego,która rozbiera się przed chłopakiem.Kocha się z nim,a potem chłopak może zamieścić film z jej udziałem na portalu erotycznym.Dla mnie jest to ochydne.Przecież chodzi o to aby mieć kobietę ,którą się kocha całym sercem.Nie oto aby mężczyzna odczuwał zadowolenie seksualne.Przecież gdy mężczyzna jest zakochany nie patrzy na wygląd kobiety tylko na jej miłość i dobre serce.
TAK! Mnie Sprawia!
Znam panie które lubią robić loda lepiej niż klasyczny stosunek
Witaj.Rozumiem,że każdy ma inne podejście do życia.Uważam,że każda kobieta powinna się szanować.Myślę,że zrobienie loda mężczyźnie,nie sprawia przyjemności kobiecie.Teraz jest pełno amatorskich fimów erotycznych,dostępne sa w internecie.Kiedyś oglądałem taki film.Mężczyźni,którzy wystepują w tych filmach.Zmuszają dziewczyny do sexu,a jak nazywają te dziewczyny to szkoda przytaczać
.Nie dajmy się zwariować,przecież jeśli uda się nam poznać dziewc zynę.Staramy się być myli ,sympatyczni,rozśmieszyć dziewczynę,miłym żartem.Sex jest sprawą bardzo intymną,która jest delikatnym tematem.
Romantyk co ty za filmy oglądasz
Te dziewczyny na filmach dają się szmacić za pieniądze , więc nie porównuj szanujących się kobiet do tego **cenzura** a co za pieniądze zrobi wszystko .
Witaj.Przykro to mówić,są tacy mężczyźni.Którzy myślą,że gdy kobieta zrobi loda mężczyźnie.To jest szczyt przyjemności.Dla mnie to jest chore.Jestem przerażony,bo pieniędze,władza i sex.To wszystko ma dla nas znaczenie.Mój Boże jak łatwo nas ogłupić,a przecież taki piękny jest świat.Każda szanująca się kobieta jest miła,sympatyczna i pogodna.Nie szuka sexu tylko przyjaciela,z którym może pogadać na każdy temat.Najpierw jest przyjaźń,później jest miłość.Poźniej gdy mężczyzna dobrze pozna kobietę jest małżeństwo.
Jeśli kobieta cię kocha , to zrobi wszystko dla ciebie , nawet gdy ją poprosisz by zrobiła ci loda , zrobi to i będzie to dla niej przyjemność że uszczęśliwiła swojego faceta .
Wszystkiego bym nie zrobiła dla faceta, są w końcu jakieś granice
Jeśli Krysiu facet cię kocha i zrobi dla ciebie wszystko , to czemu ty nie zrobiła byś wszystko dla niego ?
Wiem że takie miłości zdarzają się rzadko , powiem ci szczerze , jak żyję na tym świecie nie spotkałem kobiety którą bym kochał miłością tak mocną by zrobić dla niej wszystko .