Jedno i drugie się liczy tak samo, niema tego bez miłości a miłości bez tego nie nazywa się miłość...
Konto usunięte
30.09.2009 r. 19:43:11
prawdziwy zwiozek polega tylko na tym,,cjest jeszcze inny zwiozek tak zwany ukladem
Konto usunięte
30.09.2009 r. 19:56:37
Oczywiscie że liczy się tylko bzykanko bez dwóch zdań
Zuzanna
01.10.2009 r. 00:44:55
masz racje, w zwiazku licza sie tylko znaki zapytania ;D
Konto usunięte
01.10.2009 r. 00:45:14
haha no bez watpienia dla mnie w zyciu najwazniejsze sa znaki zapytania zaraz po tym jest miłosc szczerosc i wiernosc hahaha
Konto usunięte
01.10.2009 r. 00:56:32
W związku chemicznym liczy się kwas i zasady .
Konto usunięte
01.10.2009 r. 00:58:39
Co do drugiego pytania , nie proszę o nowy zestaw pytań .
Konto usunięte
01.10.2009 r. 01:06:41
A tak szczerze to w związku małżeńskim , chyba o ten chodzi ? , wszystko jest ważne , a najważniejsze jest by partnerzy rozumieli się o co chodzi temu drugiemu z ruchu ciała , mimiki twarzy , mowy itd.
Konto usunięte
01.10.2009 r. 01:18:49
osz **cenzura** ka ale z ciebie chemik
Konto usunięte
01.10.2009 r. 06:42:19
sex w zwjązku jest bardzo ważnyludzie jako jedyny gatunek mają ciągły popęd sexualny a to co na boku nie liczy się a zresztą udany zwjązek polega na wzajemnym zaufaniu i wsparciu w trudnych sytuacjach
Konto usunięte
01.10.2009 r. 06:54:28
sex sex sex
Konto usunięte
01.10.2009 r. 08:57:47
W ZWIĄZKU LICZY SIĘ WSZYSTKO I MIŁOŚĆ I ZAUFANIE I SEX ALE NAJWAŻNIEJSZA JEST JEDNAK MIŁOŚĆ I ZAUFANIE ... JEŚLI MÓWIMY O ZWIĄZKU KOCHAJĄCYCH SIĘ LUDZI ....PONIEWAŻ SĄ ROŻNE ZWIĄZKI ...ZWIĄZEK OPARTY TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SEXIE ,ZWIĄZEK OPARTY NA LITOŚCI .....MOŻNA WYMIENIAĆ ,WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS ...CO MY UWAŻAMY ZA NAJWAŻNIEJSZE DLA NAS... )))))
Konto usunięte
01.10.2009 r. 09:11:11
A TAK NA MARGINESIE ...SEX JEST DLA MNIE TYM CZYM WODA DLA RYBY ... ;D
Przemek
01.10.2009 r. 11:21:37
najwarzniejsze jest zaufanie wtedy masz wszystko
Magdalena
01.10.2009 r. 13:10:57
miłość przemija, przyjażń i zrozumienie jest ważne, a związek przetrwa nawet najgorsze burze! Miłość jest złudą, niczym więcej, jak mija robi się boleśnie...
Jedno i drugie się liczy tak samo, niema tego bez miłości a miłości bez tego nie nazywa się miłość...
prawdziwy zwiozek polega tylko na tym,,cjest jeszcze inny zwiozek tak zwany ukladem
Oczywiscie że liczy się tylko bzykanko
bez dwóch zdań
masz racje, w zwiazku licza sie tylko znaki zapytania ;D
haha no bez watpienia dla mnie w zyciu najwazniejsze sa znaki zapytania zaraz po tym jest miłosc szczerosc i wiernosc
hahaha
W związku chemicznym liczy się kwas i zasady .
Co do drugiego pytania , nie proszę o nowy zestaw pytań .
A tak szczerze to w związku małżeńskim , chyba o ten chodzi ? , wszystko jest ważne , a najważniejsze jest by partnerzy rozumieli się o co chodzi temu drugiemu z ruchu ciała , mimiki twarzy , mowy itd.
osz **cenzura** ka ale z ciebie chemik
sex w zwjązku jest bardzo ważnyludzie jako jedyny gatunek mają ciągły popęd sexualny a to co na boku nie liczy się a zresztą udany zwjązek polega na wzajemnym zaufaniu i wsparciu w trudnych sytuacjach
sex sex sex
W ZWIĄZKU LICZY SIĘ WSZYSTKO I MIŁOŚĆ I ZAUFANIE I SEX ALE NAJWAŻNIEJSZA JEST JEDNAK MIŁOŚĆ I ZAUFANIE ... JEŚLI MÓWIMY O ZWIĄZKU KOCHAJĄCYCH SIĘ LUDZI ....PONIEWAŻ SĄ ROŻNE ZWIĄZKI ...ZWIĄZEK OPARTY TYLKO I WYŁĄCZNIE NA SEXIE ,ZWIĄZEK OPARTY NA LITOŚCI .....MOŻNA WYMIENIAĆ ,WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS ...CO MY UWAŻAMY ZA NAJWAŻNIEJSZE DLA NAS...
)))))
A TAK NA MARGINESIE ...SEX JEST DLA MNIE TYM CZYM WODA DLA RYBY ... ;D
najwarzniejsze jest zaufanie wtedy masz wszystko
miłość przemija, przyjażń i zrozumienie jest ważne, a związek przetrwa nawet najgorsze burze! Miłość jest złudą, niczym więcej, jak mija robi się boleśnie...
powiedzcie mi jak to jest??
udanego związku
)))