jak spostrzegana jest w waszych oczach materialistka
i jakie to ona sobie walory zaskarbia
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:05:39
o co to za post?? co cie tkneł
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:07:09
Teraz wiekszosc kobiet to materialistki
zakochane w brzdeku monet i szelescie banknotow
i nic innnego w zyci sie nie liczy
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:08:49
tiger ty to zyd jestes
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:09:03
mylisz sie
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:10:08
Bo w dzisiejszych czasach kasa nie jest najważniejsza, ale jest ważna... Każdy z nas jest materialistą i egoistą - i to jest naturalne, ważne aby nad tymi cechami panować i \"utrzymywać\" je w rozsądnych granicach - czyt. społecznie respektowanych...
P.S. Nawet jeśli masz rację, ale zdanie inne niż większość - pogódź się z tym, że i tak nie masz racji...
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:13:39
no bo ca perfumy, kosmetyki, ciuszki, solarium wszystko kur.de kosztuje wiec trzeba zrobic skok na kase i znalesc sobie jakiego potfora-sponsora ktory by zapewnil staly doplyw gotowki bo przeciez nie pujda do pracy to by bylo smieszne
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:13:53
Jeśli ktoś zarzuca Ci materializm to zapytaj się go czy ON jest w stanie zrezygnować ze spraw materialnych i \"żyć\" tylko \"duchowymi\"? Ale oczywiście zdarzają się osoby, dla których nie liczy się człowiek tylko jego \"portfel\", samochód, mieszkanie, czy też zgrabne ciało... Ich sprawa, ja jeśli nie mam ochoty się z takimi osobami zadawać, po prostu tego nie robię, choć samo uzyskanie \"świadomości\" że ta cecha występuje u innych może dużo kosztować
Najważniejszy złoty środek...
Kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień...
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:14:17
ja powiem tak, nigdy nie szukałam faceta ktory ma super samochod zajefajnie sie ubiera w orginalne ciuchy i czy ma kase zeby spelniac moje zachcianki. sama na wszystko musiałam sobie zapracowac i wiem ze nic łatwo nie przychodzi..co mi po tym ze ktos ma kase jak to sie nie liczy bo tym sie nie da kupic uczucia itd....
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:14:52
Gustaw, ale kto Ci każe się z takimi \"laskami\" zadawać?
Jeśli nie podoba CI się opalenizna, czy pachnąca kobieta to Twoja sprawa, nikt cię do patrzenia i wąchania nie zmusza
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:19:03
Unkownboy nie madraluj sie tak i zlap sie lepiej cudzej zony
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:20:07
A i jeszcze jedno z wiekiem pazernosc na kase oczywiscie wzrasta wiec materialistki nieustannie chca wiecej i wiecej
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:20:15
No i oczywiście kwestię ubioru też wykluczmy, choć nie wszystkie kobiety chciałbym widzieć nago na ulicy
Gustaw, skąd to oburzenie?
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:21:42
Tygrysico co ty kociaku wypisujesz
chodzi o to zeby bogato za maz wyjsc
a jesli chodzi o milosc to sobie znajdujesz na boku jagiegos gacha i masz milosc i pieniadze
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:23:24
Kwestia oceny Tygrysico
Unkownboy myslalem ze na mnie naskakuesz to ci tak troche zripostowalem
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:23:38
Tygrysico, ale jeśli ktoś wie lepiej i tak mu nie przetłumaczysz... Powiedz że się nie zgadzasz, niech myśli co chce, a Ty masz to gdzieś bo sama wiesz (dla kogo) kim i jaka jesteś... Ja też w pewnych relacjach jestem dusza człowiek a w innych bez podania się nic nie załatwi
Niestety mam zasady i cudzych się nie czepiam po co facetowi dokopywać, że ma taką a nie inną
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:26:44
No co tu Tygrysico sie rozpisywac
materialisci patrza glownie na kase
i to jest ich obiektem zainteresowania
i porzadania, chca ja miec za wszelka cene
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:26:48
Marto - ja się za alfę i omegę nie uznaję, więc z pokorą przyjmuję Twą wyższość argumentów (pomimo, że nie mam zdania przeciwnego do Twojego )...
Gustaw - pytanie o Twoje oburzenie dotyczy najeżdżania na materialistki, bo krytyka w necie po mnie spływa czyżbyś miał jakieś niemiłe doświadczenia?
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:28:22
No tak, Gustawie, pod warunkiem, że pod pojęciem KASA rozumiemy wszystko co materialne i co można dzięki niej zdobyć...
Galerianki też są materialistkami i prostytutki i wszyscy, którzy biorą kasę za swoją pracę, bo w końcu nie robią tego tylko dla idei
Unkownboy
06.04.2010 r. 15:30:15
OK, znikam na dłużej... Właśnie kończy mi się czas mojej ukochanej pracy... Miłego popołudnia wszystkim życzę i wieczoru... Moje zapowiadają się fantastycznie... Ach te Kobiety... Z Wami źle bez Was jeszcze gorzej, dzięki Wam radości nieprzebrane morze nic więcej nie napiszę...
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:30:34
A czym tu sie bulwersowac Tygrysico
ja sie nie bulwersuje
sa ludzie ktorych zycie przebiega pod znakiem zbierania niewiarygodnych pieniedzy
naprzyklad tacy miliarderzy, czy milionerzy
oni poprostu chcieli byc bogaci a kiedy sie nimi staja chca byc jeszcze bardziej bogaci i tak wkolko
i jeszcze sie tym szczyca i obnosza i co poradzisz ???
Konto usunięte
06.04.2010 r. 15:32:52
Unkownboy ja wlasciwie nie krytykuje te materialistki tylko napisalem to wszystko bo takie sa jak mam napisac o zlodzieju nie urzywajac slowa zlodziej ?
Konto usunięte
06.04.2010 r. 16:19:14
I gitara
Damian
06.04.2010 r. 16:59:14
a mi się wydaje, że może to się wiązać z chęcią wygody, zabezpieczeniem, brakami z dzieciństwa itd Choć ja jakoś zawsze staram się tłumaczyć sobie pewne rzeczy w sposób bardzo korzystny dla danej osoby. Poza tym każdy widzi na co może sobie pozwolić wobec innej osoby.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 17:03:47
Moim zdaniem materialistka to taka ososba której zalezy tylko i wyłacznie na zasobach mateialnych.Nie zauwaza niczego poza tym .Jej swiat kreci sie tylko w koło \"złotego\".
Konto usunięte
06.04.2010 r. 17:47:15
Nie znacie się na psychice.Taki pierścionek to gwarancja,że narzeczony nie ucieknie, bo mu będzie pierścionka szkoda...
Każdy z nas ma szeroki światopogląd na to słowo
chętnie posłucham
waszych wypowiedzi
jak spostrzegana jest w waszych oczach materialistka
i jakie to ona sobie walory zaskarbia
Teraz wiekszosc kobiet to materialistki
zakochane w brzdeku monet i szelescie banknotow
i nic innnego w zyci sie nie liczy
tiger ty to zyd jestes
mylisz sie
Bo w dzisiejszych czasach kasa nie jest najważniejsza, ale jest ważna... Każdy z nas jest materialistą i egoistą - i to jest naturalne, ważne aby nad tymi cechami panować i \"utrzymywać\" je w rozsądnych granicach - czyt. społecznie respektowanych...
P.S. Nawet jeśli masz rację, ale zdanie inne niż większość - pogódź się z tym, że i tak nie masz racji...
no bo ca perfumy, kosmetyki, ciuszki, solarium wszystko kur.de kosztuje wiec trzeba zrobic skok na kase i znalesc sobie jakiego potfora-sponsora ktory by zapewnil staly doplyw gotowki bo przeciez nie pujda do pracy to by bylo smieszne
Jeśli ktoś zarzuca Ci materializm to zapytaj się go czy ON jest w stanie zrezygnować ze spraw materialnych i \"żyć\" tylko \"duchowymi\"? Ale oczywiście zdarzają się osoby, dla których nie liczy się człowiek tylko jego \"portfel\", samochód, mieszkanie, czy też zgrabne ciało... Ich sprawa, ja jeśli nie mam ochoty się z takimi osobami zadawać, po prostu tego nie robię, choć samo uzyskanie \"świadomości\" że ta cecha występuje u innych może dużo kosztować
Najważniejszy złoty środek...
Kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień...
ja powiem tak, nigdy nie szukałam faceta ktory ma super samochod zajefajnie sie ubiera w orginalne ciuchy i czy ma kase zeby spelniac moje zachcianki. sama na wszystko musiałam sobie zapracowac i wiem ze nic łatwo nie przychodzi..co mi po tym ze ktos ma kase jak to sie nie liczy bo tym sie nie da kupic uczucia itd....
Gustaw, ale kto Ci każe się z takimi \"laskami\" zadawać?
Jeśli nie podoba CI się opalenizna, czy pachnąca kobieta to Twoja sprawa, nikt cię do patrzenia i wąchania nie zmusza
Unkownboy nie madraluj sie tak i zlap sie lepiej cudzej zony
A i jeszcze jedno z wiekiem pazernosc na kase oczywiscie wzrasta wiec materialistki nieustannie chca wiecej i wiecej
No i oczywiście kwestię ubioru też wykluczmy, choć nie wszystkie kobiety chciałbym widzieć nago na ulicy
Gustaw, skąd to oburzenie?
Tygrysico co ty kociaku wypisujesz
chodzi o to zeby bogato za maz wyjsc
a jesli chodzi o milosc to sobie znajdujesz na boku jagiegos gacha i masz milosc i pieniadze
Kwestia oceny Tygrysico
Unkownboy myslalem ze na mnie naskakuesz to ci tak troche zripostowalem
Tygrysico, ale jeśli ktoś wie lepiej i tak mu nie przetłumaczysz... Powiedz że się nie zgadzasz, niech myśli co chce, a Ty masz to gdzieś bo sama wiesz (dla kogo) kim i jaka jesteś... Ja też w pewnych relacjach jestem dusza człowiek a w innych bez podania się nic nie załatwi
po co facetowi dokopywać, że ma taką a nie inną
Niestety mam zasady i cudzych się nie czepiam
No co tu Tygrysico sie rozpisywac
materialisci patrza glownie na kase
i to jest ich obiektem zainteresowania
i porzadania, chca ja miec za wszelka cene
Marto - ja się za alfę i omegę nie uznaję, więc z pokorą przyjmuję Twą wyższość argumentów (pomimo, że nie mam zdania przeciwnego do Twojego
)...
czyżbyś miał jakieś niemiłe doświadczenia?
Gustaw - pytanie o Twoje oburzenie dotyczy najeżdżania na materialistki, bo krytyka w necie po mnie spływa
No tak, Gustawie, pod warunkiem, że pod pojęciem KASA rozumiemy wszystko co materialne i co można dzięki niej zdobyć...
Galerianki też są materialistkami i prostytutki i wszyscy, którzy biorą kasę za swoją pracę, bo w końcu nie robią tego tylko dla idei
OK, znikam na dłużej... Właśnie kończy mi się czas mojej ukochanej pracy... Miłego popołudnia wszystkim życzę i wieczoru... Moje zapowiadają się fantastycznie... Ach te Kobiety... Z Wami źle bez Was jeszcze gorzej, dzięki Wam radości nieprzebrane morze
nic więcej nie napiszę...
A czym tu sie bulwersowac Tygrysico
ja sie nie bulwersuje
sa ludzie ktorych zycie przebiega pod znakiem zbierania niewiarygodnych pieniedzy
naprzyklad tacy miliarderzy, czy milionerzy
oni poprostu chcieli byc bogaci a kiedy sie nimi staja chca byc jeszcze bardziej bogaci i tak wkolko
i jeszcze sie tym szczyca i obnosza i co poradzisz ???
Unkownboy ja wlasciwie nie krytykuje te materialistki tylko napisalem to wszystko bo takie sa jak mam napisac o zlodzieju nie urzywajac slowa zlodziej ?
I gitara
a mi się wydaje, że może to się wiązać z chęcią wygody, zabezpieczeniem, brakami z dzieciństwa itd Choć ja jakoś zawsze staram się tłumaczyć sobie pewne rzeczy w sposób bardzo korzystny dla danej osoby. Poza tym każdy widzi na co może sobie pozwolić wobec innej osoby.
Moim zdaniem materialistka to taka ososba której zalezy tylko i wyłacznie na zasobach mateialnych.Nie zauwaza niczego poza tym .Jej swiat kreci sie tylko w koło \"złotego\".
Nie znacie się na psychice.Taki pierścionek to gwarancja,że narzeczony nie ucieknie, bo mu będzie pierścionka szkoda...
O !!!!
Ania nasza sexbomba ...dawno cie nie widziałam
Toc jak nie jak tak
to co nam teraz zapodasz na deserek
dostac do ust???
aha
To ciekawe...każdy temat zaczyna sie inaczej...
...a tak samo kończy