a krysia nie widzi wogóle dobra-gdzie przekazałaś 1% podatku?
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:50:05
Przekazałam 1% dzisiaj
Ale wyczułeś
Mariusz
02.04.2010 r. 18:54:40
mam czuja-to fakt...a ty krysiu co z tym dobrem? jehowa? spox, nic nie mam. ale uważaj, za każdym rogiem czai się....turek!
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:57:09
A już miałam polubić tego kota na zdjęciu
Konto usunięte
02.04.2010 r. 19:27:34
To co zostało odebrane musi zostać zwrócone bylo tak jest i będzie
Konto usunięte
02.04.2010 r. 19:41:46
Moim dziadkom odebrano i nie zwrócono
A ta pani zdaje się porzuciła swoją ziemię i dom...A ktoś się tym opiekował, pracował, wkładał w to swoje pieniądze...
Ale to nieważne.
Konto usunięte
02.04.2010 r. 19:44:18
wszytko co piszesz krysiu to prawda ale wine za to ponosza nasze urzedy ze nie zrobily ksieg wieczystych i teraz niemiaszki to wykorzystuja
Konto usunięte
02.04.2010 r. 19:44:26
Nieważne niestety liczy sie to co na papierku a mojej rodzinie zwrocili ziemie z ukrainy hahaha
Mariusz
02.04.2010 r. 19:46:59
ale jaja...wiecie co to WŁASNOŚĆ? komuną mi tu zalatuje...
Mariusz
02.04.2010 r. 19:48:36
Krysiu- co to znaczy porzucić ziemię czy własność? podaj podstawę prawną. pojechała na wakacje bo miała za co albo kaprys i się nie interesowała- ale tak nie było....
a krysia nie widzi wogóle dobra-gdzie przekazałaś 1% podatku?
Przekazałam 1% dzisiaj
Ale wyczułeś
mam czuja-to fakt...a ty krysiu co z tym dobrem? jehowa? spox, nic nie mam. ale uważaj, za każdym rogiem czai się....turek!
A już miałam polubić tego kota na zdjęciu
To co zostało odebrane musi zostać zwrócone bylo tak jest i będzie
Moim dziadkom odebrano i nie zwrócono
A ta pani zdaje się porzuciła swoją ziemię i dom...A ktoś się tym opiekował, pracował, wkładał w to swoje pieniądze...
Ale to nieważne.
wszytko co piszesz krysiu to prawda ale wine za to ponosza nasze urzedy ze nie zrobily ksieg wieczystych i teraz niemiaszki to wykorzystuja
Nieważne niestety liczy sie to co na papierku
a mojej rodzinie zwrocili ziemie z ukrainy hahaha
ale jaja...wiecie co to WŁASNOŚĆ? komuną mi tu zalatuje...
Krysiu- co to znaczy porzucić ziemię czy własność? podaj podstawę prawną. pojechała na wakacje bo miała za co albo kaprys i się nie interesowała- ale tak nie było....