Co myslicie o ostanich wyrokach sądu który nakazał zwrócił Pani Agnes Trawny jej dawny dom na Mazurach a teraz przyznali jej ponad milion złotych odszkodowania za utracone ziemie !!!
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:41:09
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:42:40
Tak własnie jest nikt sie niczym nie interesuje a szwaby powolutku w spokoju oskubia nas do zera
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:43:47
a niech skubia ...przynajmniej z depilacja nie bedzie kłopotu
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:45:11
Ja sie Sylwia do biera do ciebie to zobaczymy czy tak radosna bedziesz
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:46:51
nikt sie nie bedzie dobierał...pacs cnoty sie zakłada ..kluczyk połyka ..i po kłopocie
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:49:16
Tygrysico wiec mam sie niczym nie interesowac i pozwolic zeby robili ze mna co chca ? Ja tak nie moge.
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:50:37
Mi się wydaje,że to niesprawiedliwe jest. Tak naprawde zawiniła gmina z wpisami do ksiąg czy coś w tym rodzaju. A płacą za urzędników zwykli ludzie
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:58:53
A mi się wydaje,że mamy wpływ na wszystko...tylko jak każdy udaje,że nic go nie obchodzi cudzy ból i krzywda, to nic się nie zmieni, niestety.
Konto usunięte
02.04.2010 r. 16:59:32
I tak to teraz bedzie najpier nas napadli i nas gnebili a teraz jeszcze im bedziemy odszkodowania placic fajnie, nie ?!
Konto usunięte
02.04.2010 r. 17:04:48
Katastrofa. To porażka rządu i polityków.
Konto usunięte
02.04.2010 r. 17:14:13
Ja to pier.dole taki stan rzeczy i naprawde coraz bardziej sie przekonuje ze Polska to gów.niany kraj. Mysle ze jak by to byla na odwrot to szwaby nie oddali by polakowi złamanego euro
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:16:38
Alez jasne. Jak Ci skopią dziecko na przykład to tez tak powiesz? Po cóż te emocje? Zawsze kogoś skopią?
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:19:28
No wlaśnie
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:20:23
witam wsyztkich
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:21:09
Siema Zbigniew
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:22:02
ale zato podobal mi sie wyrok sadu ze wstrzymal eksmisjie do czasu az gmina znajdzie nowe mieszkanie
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:28:17
Dzień dobry Zbyniu
Nie możemy podchodzić do takich sparaw bez emocji i obojętnie.
Myślicie,że czemu sąd wstrzymał eksmisję? Bo społeczeństwu najwyraźniej wyrok się nie podoba, załagodzic chcą...
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:29:16
Właśnie
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:30:02
w tej sparawie najwiecej winy ponosza polskie urzedy to ich balagan i nie kompetencjia doprowadzily do tego gdyby wszytko bylo uregulowane prawnie zadna agnes nie miala by nic do powiedzenia
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:31:19
Dlaczego złe porównanie? Krzywda jest krzywdą...
Ból bólem...
...a sprawiedliwość nie jest dla maluczkich jak my.
Ale możemy wiele zmienić, a kto się godzi z niesprawiedliwością, ten tak samo za nią odpowiada jak ci, którzy zło czynią.
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:31:20
witaj krysiu
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:32:29
My to zawsze spie.przymy i niezalatwimy najwazniejszych spraw.
Ciekawe ilu jeszcze tu przyjedzie szwabow po pieniadze i domy ?
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:36:47
Tu nie chodzi o szwabów chyba...
Chodzi o to,że nie widzimy dobra człowieka i dobra kraju.
W ogóle rzadko ostatnio widuję dobro...
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:37:43
krysiu dobro spi a zlo buszuje
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:39:06
nic juz nie mozna zrobic w tej sprawie ale podyskutowac mozna
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:40:31
Generalnie mam ostatnio takie wrazenie ze wszyscy nas ostatnio dy.maja a wam sie tak nie wydaje ?
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:41:58
paula tu nie chodzi o krzyki tylko o wyrazenie opini na ten temat
Konto usunięte
02.04.2010 r. 18:44:32
Zrobiłam wiele w niejednej sprawie, ale nie chcę ani nie muszę o tym pisać.
I zrobiłam coś konkretnego.
Nawet jeśli to znaczy niewiele w skali ludzkości, to jeśli uratujemy jedno życie to już żyliśmy z sensem.
Takie jest moje zdanie.
Mariusz
02.04.2010 r. 18:47:01
tak tak, wszystko te niemce...i to te z NRF!a do tego maja wyższe emerytury!poważnie!i nie jeden na mercedesa-ohyda!
Co myslicie o ostanich wyrokach sądu który nakazał zwrócił Pani Agnes Trawny jej dawny dom na Mazurach a teraz przyznali jej ponad milion złotych odszkodowania za utracone ziemie !!!
Tak własnie jest nikt sie niczym nie interesuje a szwaby powolutku w spokoju oskubia nas do zera
a niech skubia ...przynajmniej z depilacja nie bedzie kłopotu
Ja sie Sylwia do biera do ciebie to zobaczymy czy tak radosna bedziesz
nikt sie nie bedzie dobierał...pacs cnoty sie zakłada ..kluczyk połyka ..i po kłopocie
Tygrysico wiec mam sie niczym nie interesowac i pozwolic zeby robili ze mna co chca ? Ja tak nie moge.
Mi się wydaje,że to niesprawiedliwe jest. Tak naprawde zawiniła gmina z wpisami do ksiąg czy coś w tym rodzaju. A płacą za urzędników zwykli ludzie
A mi się wydaje,że mamy wpływ na wszystko...tylko jak każdy udaje,że nic go nie obchodzi cudzy ból i krzywda, to nic się nie zmieni, niestety.
I tak to teraz bedzie najpier nas napadli i nas gnebili a teraz jeszcze im bedziemy odszkodowania placic fajnie, nie ?!
Katastrofa. To porażka rządu i polityków.
Ja to pier.dole taki stan rzeczy i naprawde coraz bardziej sie przekonuje ze Polska to gów.niany kraj. Mysle ze jak by to byla na odwrot to szwaby nie oddali by polakowi złamanego euro
Alez jasne. Jak Ci skopią dziecko na przykład to tez tak powiesz? Po cóż te emocje? Zawsze kogoś skopią?
No wlaśnie
witam wsyztkich
Siema Zbigniew
ale zato podobal mi sie wyrok sadu ze wstrzymal eksmisjie do czasu az gmina znajdzie nowe mieszkanie
Dzień dobry Zbyniu
Nie możemy podchodzić do takich sparaw bez emocji i obojętnie.
Myślicie,że czemu sąd wstrzymał eksmisję? Bo społeczeństwu najwyraźniej wyrok się nie podoba, załagodzic chcą...
Właśnie
w tej sparawie najwiecej winy ponosza polskie urzedy to ich balagan i nie kompetencjia doprowadzily do tego gdyby wszytko bylo uregulowane prawnie zadna agnes nie miala by nic do powiedzenia
Dlaczego złe porównanie? Krzywda jest krzywdą...
Ból bólem...
...a sprawiedliwość nie jest dla maluczkich jak my.
Ale możemy wiele zmienić, a kto się godzi z niesprawiedliwością, ten tak samo za nią odpowiada jak ci, którzy zło czynią.
witaj krysiu
My to zawsze spie.przymy i niezalatwimy najwazniejszych spraw.
Ciekawe ilu jeszcze tu przyjedzie szwabow po pieniadze i domy ?
Tu nie chodzi o szwabów chyba...
Chodzi o to,że nie widzimy dobra człowieka i dobra kraju.
W ogóle rzadko ostatnio widuję dobro...
krysiu dobro spi a zlo buszuje
nic juz nie mozna zrobic w tej sprawie ale podyskutowac mozna
Generalnie mam ostatnio takie wrazenie ze wszyscy nas ostatnio dy.maja a wam sie tak nie wydaje ?
paula tu nie chodzi o krzyki tylko o wyrazenie opini na ten temat
Zrobiłam wiele w niejednej sprawie, ale nie chcę ani nie muszę o tym pisać.
I zrobiłam coś konkretnego.
Nawet jeśli to znaczy niewiele w skali ludzkości, to jeśli uratujemy jedno życie to już żyliśmy z sensem.
Takie jest moje zdanie.
tak tak, wszystko te niemce...i to te z NRF!a do tego maja wyższe emerytury!poważnie!i nie jeden na mercedesa-ohyda!