co to za zycie jakby sie nikogo niekochało.............
Konto usunięte
21.09.2009 r. 23:25:51
no jest możliwe ele trudne bardzo wiem po sobie ale kupiłam sobie pieska i wiem że mnie kocha i ja ją też
Konto usunięte
21.09.2009 r. 23:27:33
Kochaj wszystkich i po problemie , a nie kombinujesz jak koń pod górę .
Konto usunięte
21.09.2009 r. 23:31:19
nie nie mozna zyc bez milosci
Konto usunięte
23.09.2009 r. 09:35:35
wedlug mnie nie da sie zyc bez milosci.. bynajmniej ja nie umiem..
Konto usunięte
23.09.2009 r. 19:37:18
mozna zyc bez miłosci ale chyba nie długo.... a jak jest??. przejebane człowieku mówie ci hehe wiedza ci co sa sami
Konto usunięte
23.09.2009 r. 23:31:48
wedlug mnie jak nie ma milosci to nie ma nic, gdy nie ma sie tej drugiej polowki to lipka jest jednym slowem
Zuzanna
23.09.2009 r. 23:32:32
gdyby nie milosc nie byloby Cie tutaj! chyba, ze jestes ofiara peknietego kondoma xD
Konto usunięte
23.09.2009 r. 23:51:08
A możesz żyć bez jedzenia i picia , tak samo jest z miłością nie można bez niej żyć , chyba że jebniesz se samobója .
Konto usunięte
24.09.2009 r. 00:10:40
no boys-no love ...no love- no sex....no children-no school......no school-no chomework...no chomework- no problem .........chyba mozna
Marcelek
24.09.2009 r. 06:17:22
ja żyje 8 miechów bez mojej miłości, jakoś idzie ale brakuje czegoś... ciężko się bez niej żyje człowiek dostaje w psyche.
Konto usunięte
24.09.2009 r. 07:15:50
dokladnie Max zgodze sie z Toba ale nieraz milosc tez potrafi dac w psyche bo nie zawsze i wszedzie jest kolorowo
24.09.2009 r. 07:50:29
Hello,
My name is miss sandra ukwa ,i saw your profile today
and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.
Here is my email address(sandra4ukwa@yahoo.com)
I believe we can move from here!
I am waiting for your mail to my email address above..
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Thanks
yours in love
miss sandra
Konto usunięte
24.09.2009 r. 08:30:07
MÓWI SIĘ ŻE NIE MOŻNA ŻYĆ BEZ MIŁOŚCI ....OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE WAŻNIEJSZY JEST........ TLEN )))))))
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:10:45
jak dla mnie to nie da sie ale teraz musze nauczyc sie zyc bez niej
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:13:59
KASIEŃKO ! BĘDZIE DOBRZE .. ))))
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:22:02
Neronku skad wiesz? skad masz taka pewnosc? ja watpie w to ale co mam zrobic musze zaczac zyc na nowo.. sama ;(
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:24:00
WIEM.... JESTEŚ PIĘKNĄ ,MIŁĄ KOBIETĄ JESZCZE POZNASZ WIELU FACETÓW I GDY CZAS ZAGOI RANY UJRZYSZ WSZYSTKO W INNYM ŚWIETLE )))
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:29:09
dziekuje ze chociaz Ty we mnie wierzysz ;* bo ja w siebie ani troche tylko ze boje sie ze jezeli poznam jakiegos okaze sie jeszcze gorszy
Konto usunięte
24.09.2009 r. 18:51:40
haha dobry facet to rzecz niemozliwa kasienka.... to wyginiony gatunek
Konto usunięte
24.09.2009 r. 19:35:12
ale ile tego czasu musi uplynac?
Marcelek
24.09.2009 r. 19:56:52
kto wogóle mówił że to minie ?
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:26:15
Jak to jest ?
Konto usunięte
24.09.2009 r. 20:26:15
no ja niestety nie jestem cierpliwa a bol i cierpienie pozostana na zawsze wspomnienia tak samo..
Choćby zwierzątko....
jest wtedy bardzo ubogie...
co to za zycie jakby sie nikogo niekochało.............
no jest możliwe ele trudne bardzo wiem po sobie ale kupiłam sobie pieska i wiem że mnie kocha i ja ją też
Kochaj wszystkich i po problemie , a nie kombinujesz jak koń pod górę .
nie nie mozna zyc bez milosci
wedlug mnie nie da sie zyc bez milosci.. bynajmniej ja nie umiem..
mozna zyc bez miłosci ale chyba nie długo.... a jak jest??. przejebane człowieku mówie ci hehe wiedza ci co sa sami
wedlug mnie jak nie ma milosci to nie ma nic, gdy nie ma sie tej drugiej polowki to lipka jest jednym slowem
gdyby nie milosc nie byloby Cie tutaj! chyba, ze jestes ofiara peknietego kondoma xD
A możesz żyć bez jedzenia i picia , tak samo jest z miłością nie można bez niej żyć , chyba że jebniesz se samobója .
no boys-no love ...no love- no sex....no children-no school......no school-no chomework...no chomework- no problem .........chyba mozna
ja żyje 8 miechów bez mojej miłości, jakoś idzie ale brakuje czegoś... ciężko się bez niej żyje człowiek dostaje w psyche.
dokladnie Max zgodze sie z Toba ale nieraz milosc tez potrafi dac w psyche bo nie zawsze i wszedzie jest kolorowo
Hello,
My name is miss sandra ukwa ,i saw your profile today
and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.
Here is my email address(sandra4ukwa@yahoo.com)
I believe we can move from here!
I am waiting for your mail to my email address above..
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Thanks
yours in love
miss sandra
MÓWI SIĘ ŻE NIE MOŻNA ŻYĆ BEZ MIŁOŚCI ....OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE WAŻNIEJSZY JEST........ TLEN
)))))))
jak dla mnie to nie da sie ale teraz musze nauczyc sie zyc bez niej
KASIEŃKO ! BĘDZIE DOBRZE ..
))))
Neronku skad wiesz? skad masz taka pewnosc? ja watpie w to ale co mam zrobic musze zaczac zyc na nowo.. sama ;(
WIEM.... JESTEŚ PIĘKNĄ ,MIŁĄ KOBIETĄ JESZCZE POZNASZ WIELU FACETÓW I GDY CZAS ZAGOI RANY UJRZYSZ WSZYSTKO W INNYM ŚWIETLE
)))
dziekuje ze chociaz Ty we mnie wierzysz ;* bo ja w siebie ani troche
tylko ze boje sie ze jezeli poznam jakiegos okaze sie jeszcze gorszy
haha dobry facet to rzecz niemozliwa kasienka....
to wyginiony gatunek
ale ile tego czasu musi uplynac?
kto wogóle mówił że to minie ?
Jak to jest ?
no ja niestety nie jestem cierpliwa a bol i cierpienie pozostana na zawsze
wspomnienia tak samo..