Jestem nieśmiały czy nieśmiałość pomaga czy wręcz przeciwnie odrzuca? Jak sądzicie kolędzy filozofowie, mam sie wyleczyć ( nie wiem jak), czy dać upust wyzwaniu?
Konto usunięte
21.03.2010 r. 13:03:38
aby pozbyc sie jej w jakims stopniu najlepszym sposobem jest tzw \"skok na głęboką wodę\", jednak jesli tak nie chcesz to zostaje metoda \"krok po kroku\" napisz na pw to wysle Ci ebooka o tym
moim zdaniem niesmialosc bardziej pomaga, bo np niejednokrotnie powstrzymuje Cie od wypowiedzenia slow ktorych nie koniecznie chciales powiedziec... dodaje tajemniczosci, wiadomo ma swoje minusy, póki co też z nią walcze ;d pozdrawiam
Konto usunięte
21.03.2010 r. 15:55:11
nie smialosc jest fajna zaleta ale nie zawsze
przez niesmialosc moze Cie wiele ominac
Konto usunięte
21.03.2010 r. 15:55:20
niesmialosc*
Konto usunięte
21.03.2010 r. 16:04:22
no nie powiem jak ktos jest niesmialy to ciezko jest.. wiem po sobie
Konto usunięte
21.03.2010 r. 16:21:25
niewinne ale jak sie rozkreca potem to koniec
Konto usunięte
21.03.2010 r. 16:28:53
nie nie nie gdzie tam ja nic nie sugeruje (chyba)
ooo.. tak dokladnie tak cicha woda brzegi rwie
Konto usunięte
21.03.2010 r. 16:36:14
jak sie ma slaby zoladek
Konto usunięte
21.03.2010 r. 17:02:12
nie wiem ja tam jestem smiała do wszystkiego witam
Konto usunięte
21.03.2010 r. 19:43:00
no tak wlasnie jak cos chcecie
Konto usunięte
21.03.2010 r. 19:46:28
witojcie kolezanki
a ja jestem nie smiały
Konto usunięte
21.03.2010 r. 19:49:18
no nie watpie w to
Konto usunięte
21.03.2010 r. 19:56:02
a ja nie lubię mężczyzn nieśmiałych takich którzy to nie wiedzą jak mają się zachować na pierwszej randce...wkurza mnie to..to facet powinien przejąć inicjatywe i wiedzieć jak ma się zachować co mu wolno a czego nie....a my kobiety to możemy udawać tak zwane nieśmiałe i niewienne..
Jestem nieśmiały czy nieśmiałość pomaga czy wręcz przeciwnie odrzuca? Jak sądzicie kolędzy filozofowie, mam sie wyleczyć ( nie wiem jak), czy dać upust wyzwaniu?
aby pozbyc sie jej w jakims stopniu najlepszym sposobem jest tzw \"skok na głęboką wodę\", jednak jesli tak nie chcesz to zostaje metoda \"krok po kroku\" napisz na pw to wysle Ci ebooka o tym
moim zdaniem niesmialosc bardziej pomaga, bo np niejednokrotnie powstrzymuje Cie od wypowiedzenia slow ktorych nie koniecznie chciales powiedziec... dodaje tajemniczosci, wiadomo ma swoje minusy, póki co też z nią walcze ;d pozdrawiam
nie smialosc jest fajna zaleta ale nie zawsze
przez niesmialosc moze Cie wiele ominac
niesmialosc*
no nie powiem jak ktos jest niesmialy to ciezko jest.. wiem po sobie
niewinne ale jak sie rozkreca potem to koniec
nie nie nie gdzie tam ja nic nie sugeruje (chyba)
ooo.. tak dokladnie tak cicha woda brzegi rwie
jak sie ma slaby zoladek
nie wiem ja tam jestem smiała do wszystkiego witam
no tak wlasnie jak cos chcecie
witojcie kolezanki
a ja jestem nie smiały
no nie watpie w to
a ja nie lubię mężczyzn nieśmiałych takich którzy to nie wiedzą jak mają się zachować na pierwszej randce...wkurza mnie to..to facet powinien przejąć inicjatywe i wiedzieć jak ma się zachować co mu wolno a czego nie....a my kobiety to możemy udawać tak zwane nieśmiałe i niewienne..