forum

Rozrywka i uczucia

Witm.....

1. Konto usunięte 18.09.2009 r. 15:28:24

A czy według Ciebie to, że poruszasz się na wózku skreśla Cie jako człowieka? Wg mnie nie   uśmiechnięty  

2. Zuzanna 18.09.2009 r. 17:32:02

chlopak jasno podrkreslil, ze JESZCZE porusza sie na wozku, co nie znaczy, ze kaleka bedzie przez cale zycie! a Ty anetko nie odpowiadaj za wiekszosc   uśmiechnięty   to, ze jestes ograniczona nie znaczy, ze inni nie sa w stanie tego tolerowac! moim zdaniem kazdy ma prawo do milosci! w innym temacie napisalas cos o bogu i biblii... ja jestem ateistka, a wiem, ze bog dzielil wszystko sprawiedziwie! ;D a Ty nie masz prawa odbierac chlopakowi ani nadziei ani milosci!

3. A. 18.09.2009 r. 17:35:55

?

4. Konto usunięte 18.09.2009 r. 17:48:47

ja bede chodzil bo po domu juz chodze o balkoniku wszystko mi dziala jestem sprawny mam kregoslup nieruszony nie bede do konca zycia na wpozku!!!!!!!a to jest roznioca uszkodzony kregoslup a nie uszkodony-juz nie raz sie kochalem i wszystko dziala

5. Konto usunięte 18.09.2009 r. 17:50:28

"A" tak to ja a co??BEDE CHODZIL tylko w chwili obecnej po dworze na wozku a po domu juz chodze!!!!!!!

6. Konto usunięte 18.09.2009 r. 17:59:41

Jeżeli nie skreśla, to masz się z nim umówić i zaprzyjaźnić i zostaniesz jego kobietą , takie pisanie bzdur (kłamstw) po cholerę to robisz ?a zrobiłaś byś całkiem inaczej , niż piszesz , piszesz to dziewczyna tylko na pokaz a w rzeczywistości nie chciała byś mieć do czynienia nic z takim człowiekiem.Sama chorowałam wiele lat a ja moja choroba sie zaczęła to mój chłopak odrazu mnie zostawił mm bo stałam się nie potrzebna i tylko balastem ,prawdziwej miloic juz w tym zakichanym swiecie nie ma jest tylko pseudo milosc ktora nazywa się pieniądz ,a ludzie brzydcy , chorzy ,kalecy , inni są tylko zwyklym balastem dla ludzi zdrowych , ktorym sie powodzi.

7. Konto usunięte 19.09.2009 r. 11:24:48

Tylko jednej kobiecie to nie przeszkadza-bynajmniej tak ona twierdzi

8. Konto usunięte 21.09.2009 r. 19:39:33

przekonalem sie ze ts kobieeta tylko maluje w rzeczywistosci jest inaczej wszystko wyszlo podczas pisania;((((((((((

9. Konto usunięte 22.09.2009 r. 12:21:33

Czy sa tutaj kobiety ktore zechca chlopaka ktory w chwili obecnej jeszcze po dworze porusza sie na wozku-na dluzszy czas??

10. Konto usunięte 22.09.2009 r. 12:21:33

patrzycie tylko pod swoje nogi i tyle nie umiecie docenic wnetrza tylko po opakowaniu-a to jest tylko chwilowy problem!!!!!