Kto to jest laska każdy wie, chodzi oczywiście o dziewczynę, która tak wygląda, że przyciąga. Jaka powinna być laska? Przede wszystkim ma być niebrzydka. Musi być w miarę młoda, co jest pojęciem bardzo rozciągniętym w czasie, bo znam czterdziestki, na które mówią „laski”. Musi być dobrze ubrana, co nie znaczy, że każdy ciuch musi być od firmy znanej w każdej stolicy na świecie. Wystarczy, że ciuchy podkreślają jej urodę i sylwetkę. Właśnie, laska musi być zgrabna. Facet westchnie „ALE LASKA!”, kiedy zobaczy po drugiej stronie ulicy smukłą dziewczynę, idącą pewnym, sprężystym krokiem. Bo przyciągnie wzrok swoją sylwetką, może się potem okazać, że wielką inteligencją ani dowcipem nie zabłyśnie, ale co sylwetka, to sylwetka. DZIEWCZYNY, TRZYMAJCIE LINIĘ!
A wiecie, kto to jest LASKARZ? To taki facet, co biega po trawie z laską (do odbijania piłeczki) w ręku. Bo to jest hokeista na trawie. Taki laskarz ma lżej od lodziarza, czyli hokeisty na lodzie, bo nie musi nakładać łyżew i tego całego ciężkiego rynsztunku do gry z kijami. Na mecz laskarzy często przychodzą faceci ze swomi laskami i czują się zbratani z zawodnikami. Bo wszyscy mają laski.
Są jeszcze jakieś inne laski, bo to ładne słówko ma wiele znaczeń. To takie młode, szczupłe lasy. Można do nich wpaść, rozłożyć kocyk na polance i przyjemnie spędzić czas ze swoją laską.
Z tego wszystkiego można wyciągnąć jeden poważny wniosek: UWAGA – LASKI WYSTĘPUJĄ W RÓŻNYCH POSTACIACH! Ale zawsze są w postaci szczupłej, więc trzeba tu powtórzyć – dbajcie o swoją sylwetkę.
Redakcja M.S.
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:31:45
fajny przykład z tym
laskarzem
i przyznam że nie wiedziałam
co to jest laskarz.
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:34:54
hehehe Admin ma rację laseczki proszę dbać o figurę hehehe
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:36:11
uważam iż każdy powinien dbać o figurę
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:45:45
skarbie masz rację lecz ja nie muszę hehehe
mam o tyle dobrze że mam taki metabolizm że szok przybrać na masie nie mogę hehehe
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:11:52
ja tam problemow z sylwetka nie mam ide dalej spac
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:14:03
kobieto życie prześpisz hehehe
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:16:34
nie wiem co sie ze mna dzieje ale nie daje rady od wczoraj funkcjonowac
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:19:19
no racja gust kazdy ma indywidualny
ale wiekszosc woli szczupłe
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:34:07
dziewczyny szczupłe nie znaczy zachudzone hehehe
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:35:31
bez podtekstow ok
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:42:00
jakie podteksty hehehe
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:45:02
a nie nic myslałam ze o mnie piszesz
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:45:23
ja osobiscie lubie szczuple ale taka puszysta tez jest dobra bo w zimie daje cieplo a w lecie cien bez urazy
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:47:12
no nie chciałbys takiej poczuc na sobie
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:53:26
no raczej nie twu napewno nie ja chce zyc
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:56:39
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:03:43
przeciez niemialbym jak oddychac zruwnala by mnie z materacem
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:04:25
ja mam wage w oku i jak wybieram laske to niemoze przekraczac 60 kilo
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:06:12
no i dwa w jednym ona i materac
tylko kurcze gorzej z pakowaniem bo powietrze samo by z niej nie zeszło
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:10:00
siemka
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:11:51
witaj apaczu
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:11:53
faceci to dupki kturzy patrzą na cycki i tyle
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:12:34
zaraz tam na cycki
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:14:00
rahim tylko lewarek ma swoja wytrzymalosc zarty zartami ale niechcial bym zginac w ten sposob uduszony przez 100 kilogramowa kruszynke
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:14:04
faceci to wzrokowcy wiec co sie dziwic
Konto usunięte
17.03.2010 r. 19:15:25
popieram rahima tyleczek cycuszki i jeszcze buzka..a kolejna sprwa ale to juz nastepny etap
Kto to jest laska każdy wie, chodzi oczywiście o dziewczynę, która tak wygląda, że przyciąga. Jaka powinna być laska? Przede wszystkim ma być niebrzydka. Musi być w miarę młoda, co jest pojęciem bardzo rozciągniętym w czasie, bo znam czterdziestki, na które mówią „laski”. Musi być dobrze ubrana, co nie znaczy, że każdy ciuch musi być od firmy znanej w każdej stolicy na świecie. Wystarczy, że ciuchy podkreślają jej urodę i sylwetkę. Właśnie, laska musi być zgrabna. Facet westchnie „ALE LASKA!”, kiedy zobaczy po drugiej stronie ulicy smukłą dziewczynę, idącą pewnym, sprężystym krokiem. Bo przyciągnie wzrok swoją sylwetką, może się potem okazać, że wielką inteligencją ani dowcipem nie zabłyśnie, ale co sylwetka, to sylwetka. DZIEWCZYNY, TRZYMAJCIE LINIĘ!
A wiecie, kto to jest LASKARZ? To taki facet, co biega po trawie z laską (do odbijania piłeczki) w ręku. Bo to jest hokeista na trawie. Taki laskarz ma lżej od lodziarza, czyli hokeisty na lodzie, bo nie musi nakładać łyżew i tego całego ciężkiego rynsztunku do gry z kijami. Na mecz laskarzy często przychodzą faceci ze swomi laskami i czują się zbratani z zawodnikami. Bo wszyscy mają laski.
Są jeszcze jakieś inne laski, bo to ładne słówko ma wiele znaczeń. To takie młode, szczupłe lasy. Można do nich wpaść, rozłożyć kocyk na polance i przyjemnie spędzić czas ze swoją laską.
Z tego wszystkiego można wyciągnąć jeden poważny wniosek: UWAGA – LASKI WYSTĘPUJĄ W RÓŻNYCH POSTACIACH! Ale zawsze są w postaci szczupłej, więc trzeba tu powtórzyć – dbajcie o swoją sylwetkę.
Redakcja M.S.
fajny przykład z tym
laskarzem
i przyznam że nie wiedziałam
co to jest laskarz.
hehehe Admin ma rację laseczki proszę dbać o figurę hehehe
uważam iż każdy powinien dbać o figurę
skarbie masz rację lecz ja nie muszę hehehe
mam o tyle dobrze że mam taki metabolizm że szok przybrać na masie nie mogę hehehe
ja tam problemow z sylwetka nie mam
ide dalej spac
nie wiem co sie ze mna dzieje ale nie daje rady od wczoraj funkcjonowac
no racja gust kazdy ma indywidualny
ale wiekszosc woli szczupłe
dziewczyny szczupłe nie znaczy zachudzone hehehe
jakie podteksty hehehe
a nie nic myslałam ze o mnie piszesz
ja osobiscie lubie szczuple
ale taka puszysta tez jest dobra bo w zimie daje cieplo a w lecie cien
bez urazy
no raczej nie twu napewno nie ja chce zyc
przeciez niemialbym jak oddychac zruwnala by mnie z materacem
ja mam wage w oku i jak wybieram laske to niemoze przekraczac 60 kilo
no i dwa w jednym ona i materac
tylko kurcze gorzej z pakowaniem bo powietrze samo by z niej nie zeszło
faceci to dupki kturzy patrzą na cycki i tyle
zaraz tam na cycki
rahim tylko lewarek ma swoja wytrzymalosc
zarty zartami ale niechcial bym zginac w ten sposob
uduszony przez 100 kilogramowa kruszynke
faceci to wzrokowcy wiec co sie dziwic
popieram rahima tyleczek cycuszki i jeszcze buzka..a kolejna sprwa ale to juz nastepny etap
a niech kasiu patrza i oko nacisza
i znowu dwa w jednym
rendgen i waga