zostałem w lutym zraniony przez przyjaciółke bo nie zaprosiła mnie na swój ślub i nawet nic o nim nie wspominała a to była moja przyjaciółka od serca ale przeprosiła mnie za to i się nadal przyjażnimy
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:05:19
jakim cudem mogla zapomniec o Tobie? a moze poprostu nie chciala abys byl na jej slubie badz tylko najblizsza rodzine zaprosila..
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 15:11:09
nic nie wspominała że wychodzi za mąz a nawet nic nie mówiła a jak z nią o tym gadałem to powiedziała że nikomu nie mówiła
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:13:01
moze miała powod ...ze nie powiedziała porozmawiaj z nia jak nadal sie przyjaznicie
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:13:06
to cos jest nie tak.. przyjaciele nie oszukuja.. a moze bala sie ze Cie zrani gdy sie dowiesz ze wychodzi za maz.. moze myslala ze jestes w niej zaduzony..
Endis
17.03.2010 r. 15:15:27
Widocznie nie brała Cie pod uwagę,a moze ma coś przeciwko takim osobą jak ty nie rozumiem takiego podejscia człowieka do sprawy
każdemu może coś przydarzyć się w życiu i co taka osoba na nas sie później wypnie Niektórzy są po prostu wyczuleni na pewne jednostki w społeczeństwie nie przejmuj się G. głowa do góry życie jest na piekne na smucenie się
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:16:43
grzegarz nie zaprosila cie bo tak naprawde ma cie w du.pie stary tak ci powiem
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 15:17:23
ona pamiętała o mojch urodzinach napisała mi życzenia na gg a w piątek zadzwoniła na moje imieniny ja z nią jestem szczery i nie wiem co się dzieje przyjaciele się ode mnie odsuwaja a mam tylko asie
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 15:19:46
jest mi teraz bardziej smutno
Endis
17.03.2010 r. 15:20:16
Grzegorz zakochana to zapomniała już takie są kobiety roztrzepane choć nie kazde
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:22:51
grzesiek nie zaprosila cie na slub i wie ze cie zrobila ci swinstwo to sie teraz chce wybielic i tak dzwoni do ciebie ale ty chlopie nie daj sie tak lasce traktowac i tez ja olej jak ona olala ciebie a przyjaciele to sie nowi poprostu znajda
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 15:26:57
tomek ja ją mam w sercu jak z nia gadałem to mówiła że nikomu nic nie mówiła o swojm weselu
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:27:45
ja to sie dziwie ze po tym co zrobila to nadal sie z nia przyjaznisz..
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:28:14
tak nikomu nie mowila a wszyscy byli procz Ciebie?
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:28:35
grzesiek no ale zeby przyjacielowi nie powiedziec no to juz wiesz sam najlepiej
Endis
17.03.2010 r. 15:32:49
Jak to mowia nie czyn drugiemu co Tobie niemiłe
Grzesiek zrobiła Ci swinie taka prawda,ale to nie znaczy ze trzeba przyjaźń zaprzepaszczać zrob po swojemu,ale też nie badz jak klucha i nie mięknij
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:35:11
grzesiek zrob tak
niech oprawidzi pedzel
i wtedy bedziecie kwita
taka moja rada
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:46:24
nie no Ty to tylko o jednym
Endis
17.03.2010 r. 15:50:48
Tomek widać ze brak Ci dziewczyny jak coś zawsze w sex shopach są lalki dmuchane mozesz az nad to sie wyszumiec
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:51:54
i ulzyc sobie
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:52:09
no co zle gadam odrazu chlopakowi by sie poprawilo
Konto usunięte
17.03.2010 r. 16:07:03
nie robi się takich rzeczy bliskim osobom
a ona po prostu wykorzystywała Twoją naiwność wpierając przyjaźń, jednocześnie mając głęboko w d
takie są fakty kolego
daj sobie z krową spokój bo nic dobrego Cię dzięki niej nie spotka
Konto usunięte
17.03.2010 r. 16:10:38
cześć Grzesiu
to nie jest przyjaźń
jeśli zrobiła ci coś takiego
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 17:15:01
paula przyjaciele się ode mnie odsuwaja a ja miałem aSIE w sercu ufałem jej wierzyłem jej jak jej się zapytałem czemu mnie nie zaprosiła ani nawet nie wspoominała a ona stwierdziła że nikomu nic o ślubie nie muwiła ;(
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:17:27
Grzegorz może nie wracaj do tego
rozpamiętywanie boli
nie zadawaj sam sobie bólu.
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 17:34:24
PAULA mi jest bardzo przykro ze tak mnie traktują jak żecz bo jak kturys z kolegów się żenił to nikt mnie nie zaprosił nawet na ślub wogule
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:43:22
Grzegorz,proszę
wiem ze to jest przykre,że boli
lecz zostaw to gdzieś daleko od siebie zacznij żyć
nie zadręczaj się.
Cóż ci to da,
ludzie są jacy są i nie mamy wpływu na ich decyzje
jednak nie powinieneś się tym przejmować choć wiem że boli
zacznij myśleć o sobie i sam dobieraj sobie przyjaciół
nie wiem jak mam ci pomóc abyś zmienił swe myślenie
przynajmniej wiesz kto jest prawdziwym twym przyjacielem.
Konto usunięte
17.03.2010 r. 20:41:22
Czym się przejmujesz zamknij ten rozdział swojego życia i zacznij nowy proponuje zacząć od zmiany przyjaciół
Konto usunięte
17.03.2010 r. 21:31:31
teraz to Ty mnie do łez...ale rozbawiłeś
GRZEGORZ
17.03.2010 r. 21:35:41
RIP weś się zastanów nad tym co gadasz i pozatym troche mnie wkurzyłeś tym swojm tekstem
zostałem w lutym zraniony przez przyjaciółke bo nie zaprosiła mnie na swój ślub i nawet nic o nim nie wspominała
a to była moja przyjaciółka od serca ale przeprosiła mnie za to i się nadal przyjażnimy
jakim cudem mogla zapomniec o Tobie? a moze poprostu nie chciala abys byl na jej slubie badz tylko najblizsza rodzine zaprosila..
nic nie wspominała że wychodzi za mąz a nawet nic nie mówiła a jak z nią o tym gadałem to powiedziała że nikomu nie mówiła
moze miała powod ...ze nie powiedziała porozmawiaj z nia jak nadal sie przyjaznicie
to cos jest nie tak.. przyjaciele nie oszukuja.. a moze bala sie ze Cie zrani gdy sie dowiesz ze wychodzi za maz.. moze myslala ze jestes w niej zaduzony..
Widocznie nie brała Cie pod uwagę,a moze ma coś przeciwko takim osobą jak ty nie rozumiem takiego podejscia człowieka do sprawy
Niektórzy są po prostu wyczuleni na pewne jednostki w społeczeństwie nie przejmuj się G. głowa do góry życie jest na piekne na smucenie się
każdemu może coś przydarzyć się w życiu i co taka osoba na nas sie później wypnie
grzegarz nie zaprosila cie bo tak naprawde ma cie w du.pie stary tak ci powiem
ona pamiętała o mojch urodzinach napisała mi życzenia na gg a w piątek zadzwoniła na moje imieniny ja z nią jestem szczery i nie wiem co się dzieje przyjaciele się ode mnie odsuwaja a mam tylko asie
jest mi teraz bardziej smutno
Grzegorz zakochana to zapomniała już takie są kobiety roztrzepane choć nie kazde
grzesiek nie zaprosila cie na slub i wie ze cie zrobila ci swinstwo to sie teraz chce wybielic i tak dzwoni do ciebie ale ty chlopie nie daj sie tak lasce traktowac i tez ja olej jak ona olala ciebie a przyjaciele to sie nowi poprostu znajda
tomek ja ją mam w sercu jak z nia gadałem to mówiła że nikomu nic nie mówiła o swojm weselu
ja to sie dziwie ze po tym co zrobila to nadal sie z nia przyjaznisz..
tak nikomu nie mowila a wszyscy byli procz Ciebie?
grzesiek no ale zeby przyjacielowi nie powiedziec no to juz wiesz sam najlepiej
Jak to mowia nie czyn drugiemu co Tobie niemiłe
Grzesiek zrobiła Ci swinie taka prawda,ale to nie znaczy ze trzeba przyjaźń zaprzepaszczać zrob po swojemu,ale też nie badz jak klucha i nie mięknij
grzesiek zrob tak
niech oprawidzi pedzel
i wtedy bedziecie kwita
taka moja rada
nie no Ty to tylko o jednym
Tomek widać ze brak Ci dziewczyny jak coś zawsze w sex shopach są lalki dmuchane mozesz az nad to sie wyszumiec
i ulzyc sobie
no co zle gadam odrazu chlopakowi by sie poprawilo
nie robi się takich rzeczy bliskim osobom
a ona po prostu wykorzystywała Twoją naiwność wpierając przyjaźń, jednocześnie mając głęboko w d
takie są fakty kolego
daj sobie z krową spokój bo nic dobrego Cię dzięki niej nie spotka
cześć Grzesiu
to nie jest przyjaźń
jeśli zrobiła ci coś takiego
paula przyjaciele się ode mnie odsuwaja a ja miałem aSIE w sercu ufałem jej wierzyłem jej jak jej się zapytałem czemu mnie nie zaprosiła ani nawet nie wspoominała a ona stwierdziła że nikomu nic o ślubie nie muwiła ;(
Grzegorz może nie wracaj do tego
rozpamiętywanie boli
nie zadawaj sam sobie bólu.
PAULA mi jest bardzo przykro ze tak mnie traktują jak żecz bo jak kturys z kolegów się żenił to nikt mnie nie zaprosił nawet na ślub wogule
Grzegorz,proszę
wiem ze to jest przykre,że boli
lecz zostaw to gdzieś daleko od siebie zacznij żyć
nie zadręczaj się.
Cóż ci to da,
ludzie są jacy są i nie mamy wpływu na ich decyzje
jednak nie powinieneś się tym przejmować choć wiem że boli
zacznij myśleć o sobie i sam dobieraj sobie przyjaciół
nie wiem jak mam ci pomóc abyś zmienił swe myślenie
przynajmniej wiesz kto jest prawdziwym twym przyjacielem.
Czym się przejmujesz
zamknij ten rozdział swojego życia i zacznij nowy proponuje zacząć od zmiany przyjaciół
teraz to Ty mnie do łez...ale rozbawiłeś
RIP weś się zastanów nad tym co gadasz i pozatym troche mnie wkurzyłeś tym swojm tekstem