forum

Rozrywka i uczucia

Dlaczego tak jest ?

1. A. 15.09.2009 r. 16:46:29

teraz trendi jest wypchany portfel a nie ćpun.

2. Konto usunięte 15.09.2009 r. 18:06:32

jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o........ kasę!!!!!!!

3. Misia 15.09.2009 r. 18:07:36

bo kobiety kochaja s **cenzura** ysynow..

4. Konto usunięte 15.09.2009 r. 18:39:35

widocznie wygodniej i łatwiej jest być z takim niechlujnym grubym portwelem niż się męczyć i dążyć z kimś własnymi siłami w tym samym kierunku

5. Konto usunięte 15.09.2009 r. 18:44:25

Wam wszystkim chodzi tylko o kasę albo o dużego w gaciach. Przekonałem się o tym wielokrotnie.

6. Konto usunięte 15.09.2009 r. 18:47:07

Właśnie w tym przypadku co ja podaje nie chodzi o kasę , ludzie kasy nie mają i żerują na innych i co ? na takich co opisałam facetów lecie nasz gatunek na dodatek bez kasy i grosza, więc nie chodzi tu o kasę a nie wiadomo o co.CO raz bardziej wstyd mi że jestem kobietą.

7. kamil 15.09.2009 r. 19:03:09

w morde jeza to proste one boja sie normalnych zadbanych w miare inteligetnych mezczyzn tacy degeneraci niczym ich nie zaskocza a przypuszczam ze sa na ich poziomie przypatrz sie uwaznie czy nie maja oczu teskniacych za rozumem szukaja w nich potwierdzenia teorii darwina he he

8. kamil 15.09.2009 r. 19:10:09

po co maja sie wysilac z inteligecikiem starac sie go pojac prostota zycia nikt ich nie obwini za nic taki lump zyje jak australopitek mozna go oszukiwac klamac zdradzac z gostkiem na poziomie to by nie przeszlo i to cala prawda aaaaaaa jeszcze jedno takiemu zacpanemu zapijaczonemu wszystko wmuwia zawsze bedzie jego wina

9. Konto usunięte 15.09.2009 r. 19:18:36

Zgadzam sie kolega kamilem. Dodam ze jestescie naprawde proste. Cieszy Was to co jest małe i chwilowe bo jak trzeba już pomyśleć albo serce włożyć to dwie lewe ręce. Mówicie kocham dziś jednemu a jutro drugiemu. Mnie ostatnia kobieta powiedziała (bez jakiegoś przechwalania, ona tak powiedziała) , że się źle czuje przy mnie bo jestem dla niej zbyt inteligentny, nie może nic zakręcić. I teraz jest z **cenzura** m który daje jej to małe i chwilowe i jest szczęśliwa (tak mówi). I będziesz tutaj zdrowy?

10. Konto usunięte 15.09.2009 r. 19:27:13

Zgadzam sie kolega kamilem. Dodam ze jestescie naprawde proste. Cieszy Was to co jest małe i chwilowe bo jak trzeba już pomyśleć albo serce włożyć to dwie lewe ręce. Mówicie kocham dziś jednemu a jutro drugiemu. Mnie ostatnia kobieta powiedziała (bez jakiegoś przechwalania, ona tak powiedziała) , że się źle czuje przy mnie bo jestem dla niej zbyt inteligentny, nie może nic zakręcić. I teraz jest z **cenzura** m który daje jej to małe i chwilowe i jest szczęśliwa (tak mówi). I będziesz tutaj zdrowy? .

No tak to jest racja !!!

11. Konto usunięte 15.09.2009 r. 19:43:44

Całkiem bym zapomniał. Jak to kobiety mówią, że lubią szczerość. Niejedna ma w profilu na różnych portalach ten zwrot. Ale to o nie o szczerość im chodzi tylko o to co by chciały usłyszeć. Taka dopasowana szczerość. Bo jak szczerze coś się powie to muchy w nosie a jak się oszuka troszkę tak, że będzie słodko to wszystko cacy i uśmieszek na twarzy. Ale czy warto o tym dyskutować? To się nigdy nie zmieni. Nawet jak na świecie zostanie jedna kobieta i jeden mężczyzna.

12. wolfik79 15.09.2009 r. 19:48:10

coz kolezanko mila niektore kobiety lubia typowo zulow i tyle

13. kamil 15.09.2009 r. 19:49:15

Ale czy wszyscy Faceci są tacy sami ja np nie

14. Konto usunięte 15.09.2009 r. 20:12:12

"totalnie fałszywy jak pies" pies jest najlepszym przyjacielem czlowie...
    Dodaj odpowiedź
    Zgłoś do moderacji
    "totalnie fałszywy jak pies" pies jest najlepszym przyjacielem czlowieka Kolezanko ;d jesli taka wizja zycia Ci sie nie podoba to kup sobie kota i cieple kapcie ;d ...

Czyli koleżanka woli taki typów , widzę ze na portalu też są takie kobiety.

15. Zuzanna 15.09.2009 r. 20:19:35

tak wlasciwie to dlaczego sie tym zadreczasz? kazdy zna swoja wartosc i wie na kogo go stac! i masz racje, szukam ksiecia, bo starannie dobieram sobie znajomych jak i pratnerow! nie zadaje sie z byle kim   uśmiechnięty  

16. Jarek 15.09.2009 r. 20:31:11

ja myślę że twoje kumpele poprostu trafiły na nieodpowidnich tzw.''facetów'' którzy żekomo się za takich uważają albo za pszeproszeniem skoro jedna najpirew chodziła z nim to może ona lubi takich chłopaków niewiedziała że on jest taki.niech te koleżanki rzucą jak najprędzej tych no nawet niewiem jak ich nazwać i niemarnują sobie dłużej życia

17. Konto usunięte 15.09.2009 r. 20:49:17

No nie wszyscy , ale mam znajomych kolegów i oni są porządni, itp i są sami i nawet żadna kobitka nie che z nimi mieć nic do czynienia , albo nie interesują się nimi, a są to porządni faceci.To jest paranoja, wszystko jest zbudowane na kłamstwie , pieniądzach .

18. Teri 15.09.2009 r. 21:13:28

PROBLEM POLEGA NA TYM, ŻE KOBIETY MYŚLĄ,ŻE FACET PO ŚLUBIE SIĘ NIE ZMIENI , WIERZĄ W TO CO CHCĄ WIERZYC , NIESTETY , PO ŚLUBIE SIĘ ZMIENIA, BO MY STAJEMY SIĘ WOBEC NICH MAŁO WYMAGAJĄCE, ZAPOMINAMY O SOBIE I PRZELEWAMY CALĄ NASZĄ MIŁOŚĆ NA NICH , A WTEDY FACECI STAJĄ SIĘ BEZPIECZNI I ZAPOMINAJĄ O KOBIECIE, BO PO CO , PRZECIEŻ I TAK JEST MOJA

19. Jacek 15.09.2009 r. 21:15:26

Masz rację, to z Tobą jest coś nie w porządku. Ale nie zadręczaj się tym. Z drugiej strony też istnieje taka prawidłowość. Faceci kochają dziwki.
    Pomyśl o sobie. Chciałabyś mierzyć wartość faceta tym ile razy w miesiącu on zmienia gacie? Daj spokój. W ten sposób nie da się nawet zmierzyć wartości kobiety!!!
    Musisz się po prostu z tym pogodzić. Świat został tak skonstruowany. Że to się kłóci ze zdrowym rozsądkiem? A kto Ci obiecywał, że będzie łatwo, rozsądnie i przyjemnie? Zresztą, co to "zdrowy rozsądek"? "Zdrowy", to znaczy "Twój"? Trochę pokory.

20. Zuzanna 15.09.2009 r. 21:18:52

"totalnie fałszywy jak pies" pies jest najlepszym przyjacielem czlowieka Kolezanko ;d jesli taka wizja zycia Ci sie nie podoba to kup sobie kota i cieple kapcie ;d

21. Konto usunięte 15.09.2009 r. 21:32:34

a może poprostu po ślubie faceci rozumieją za kogo wyszli i z załamania się tacy stają??   uśmiechnięty   Zartuje oczywiście teraz     podobnie jest z kobietami też potrafią zdradzać 5 razy dziennie i jeszcze kasę za to brać (kiedyś to sie nazywało poprostu kurestwo teraz tak ładnie sponsoring hehehe ) Znam takie panie które nie zmieniają bielizny tydzień i uwierz mi że z dwojga złego to lepiej niż mężczyzna sie nie przebiera i nie kąpie przez tydzień niż kobieta. Więc jak na mój gust Twoje pytanienie powinno brzmieć dlaczego kobieta tylko dlaczego oboje ...... Pozdrawiam czyścioszków   uśmiechnięty  

22. Konto usunięte 16.09.2009 r. 09:46:19

Mam do was pytanie , nie wiem ze mną jest chyba coś nie tak, albo z moimi koleżankami i znajomymi , wszystkie moje koleżanki,znajome i nawet zauważyłam po osobach postronnych - latają za facetami, którzy są prości, chamami , skurczybykami, oszukują , są alkoholikami, pijusami ,nie dbają o siebie, oszukują ,zdradzają na każdym kroku , są fałszywi jak psy - normalne kobiety dziewczyny które znam i niby są normalne , ale w gruncie rzeczy jest całkowicie inaczej. Proszę o wypowiedzi na ten temat, wiele razy starałam się to zrozumieć, ale mózg sobie można połamać

Przykład :

1 Moja koleżanka (Ładna ,fajna ,mogła by mieć nie jednego super przystojniaka - a ona chodziła a teraz się ożeniła z facetem , który , skarpetki zmienia raz na miesiąc, majtki jedne nosi 2 tygodnie , jest ohydny , zdradza ją 5 razy na dzień , jest bajkopisarzem , fałszywy , totalny brudas , pije dzień w dzień - o co chodzi ?

2.Koleżanka - Tak samo jak wyżej , tyle ze tej facet np: już całkowicie jest zdegenerowany, jestem alkoholikiem nałogowym , ćpa , jara rożne gówna , w dupie ma rodzinę , wszystkich oszukuje , tak samo zdradza na każdym kroku , totalnie fałszywy jak pies.

Takich przykładów mogla bym napisać wiele ale nie o to chodzi . Napiszcie mi ludziska dlaczego normalne kobiety , lgną do takich - brudasów , degeneratów , już to się dzieje nie tylko w moim gronie znajomych , ale zauważam już to wszędzie. Proszę o wypowiedzi.