W życiu jedynie tego nam potrzeba aby byc w pelni szczesliwym. To dziala jak bumerang- tylko pozytywne mysli i wszyscy sa zyczliwi . probowaliscie moze takiego sposobu na życie ????????????????
Konto usunięte
16.03.2010 r. 22:41:16
jasne
a wiesz jak fajnie się takich ludzi dołuje hehehe
Konto usunięte
16.03.2010 r. 22:46:38
takich ludzi jest mnostwo w szpitalu dla psychicznych tylko sie smieja a myslenie pozytywne maja jak cholera ,tylu lekarzy nad ich umyslami pracuje
Konto usunięte
16.03.2010 r. 23:17:55
no widze po twim zdjeciu jaki zadowolony jestes
Konto usunięte
16.03.2010 r. 23:22:00
mineto a ty kim jestes nie polakiem
Konto usunięte
16.03.2010 r. 23:26:29
patrząc po ksywie to się nie dziwię że foty nie ma hehehe
Konto usunięte
16.03.2010 r. 23:32:04
a ja juz na profil zerknelem to artysta jest pewnie malarz pokojowy...pewnie siedzi gdzies u niemca...i kartofle obiera...znam takich przyjada i z nich wielcy europejczyki sie robia po 2 tygodniach i takie teksty rzucaja
Konto usunięte
16.03.2010 r. 23:34:26
hehehe artysta, widać właśnie jego artystyczne usposobienie hehehe
Orzeł Biały
17.03.2010 r. 02:13:07
Konto usunięte
17.03.2010 r. 06:41:03
pozytywne myślenie owszem
Konto usunięte
17.03.2010 r. 10:49:35
no to sobie pogadaliscie
Konto usunięte
17.03.2010 r. 11:12:11
A JA W TO WIERZE I TO DZIAŁA ,ALE W DZISIEJSZYCH CZASACH TO BARDZO CIĘŻKO SKUPIĆ SIĘ TYLKO NA TYM POZYTYWNYM MYŚLENIU..
Konto usunięte
17.03.2010 r. 11:49:34
hehehe jak już pomyślisz pozytywnie to zapraszam z chęcią cię sprowadzę z powrotem do świata realiów hehehe
Endis
17.03.2010 r. 13:47:10
Życie jest okrutne,ale pozytywnie zawsze tzeba myślec a nie ciagle chodzic z głową w podłodze i sie zamartwiać tym co jest, problemy są i będą zawsze
Orzeł Biały
17.03.2010 r. 14:10:17
Pozytywnie to ja mogę myśleć o swoim życiu , ale o ludziach już nie , zbyt dużo krzywd mi w życiu wyrządzili .
Konto usunięte
17.03.2010 r. 17:56:19
Ty Cioto przebrzydla ..ksywke..ku.rwo zwroc uwage na swoja **cenzura** ***** ony..Morde to masz jak kartofel ***** zawszona....Zdjecie se wstaw psi ***** u......czy fotograf sie boi Ci zrobic paskudo..zasrana..i pocaluj mnie
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:24:21
TO GOWNIASZ JAKIS ..NIECH SIE POJAWI TYLKO JA TERAZ Z BEZ TWARZOWCAMI NIE GADAM ..BEDE ICH JEBAL NA KAZDYM KROKU..PO CO ONI TU PRZYCHODZA ..JAK SIE SIEBIE SAMYCH WSTYDZA
Konto usunięte
17.03.2010 r. 18:38:08
A szkoda onim gadac to kawal **cenzura** jada jest..i ..po co czas marnowac ..Lepiej mow co tam u ciebie dawno sie do mnie nie odzywalas Panno ANO..W
Konto usunięte
17.03.2010 r. 22:04:58
brudasie smierdzocy..wiesz co ty mi mozesz Nic bo nawet mordy nie masz pewnie druga dupe ..ktora stary z litosci nad toba nazywa geba..i odrazu wymituje..Artysto od lodzikow
Konto usunięte
17.03.2010 r. 22:07:11
a minete to dla swojej starej zrob za to ze takiego potwora urodzila .pewnie cie jeszcze kijem karmi za rogu..
Konto usunięte
17.03.2010 r. 22:48:02
ty wycieraczko dla gejowskich **cenzura** ow nie otwieraj **cenzura** bo **cenzura** ami smierdzisz..chcesz cos powiedziec cioto to przez recznik..odrazu sperme se z brody wytrzesz ktora ci zrozumu sie wylewaprzez nos i z japy smierdziec nie bedzie.
Konto usunięte
17.03.2010 r. 22:53:27
a smieciem nawet nie jestes ..jestes tylko smrodem bo reszty nie widac i nie smrodz atmoswery..cigni drucie ..i widze ze cioto lubisz zwierzeta skoro o nich tyle gadasz...pewnie matka ci kielbase na szyji wieszala zeby choc psy sie z toba bawily
John
17.03.2010 r. 22:59:17
Wymiękł HIHI
AGATA
17.03.2010 r. 23:06:13
hej Jasku
rzadko sie odzywasz
gepard jest niepokonany
Konto usunięte
17.03.2010 r. 23:07:58
Agatko tylko medalu nie mam..
AGATA
17.03.2010 r. 23:09:33
tylko tak dalej a dostaniesz
AGATA
17.03.2010 r. 23:10:22
Gepard zajalbys 1 miejsce w konkursie krasomowczym
John
17.03.2010 r. 23:11:34
masz medal, taki ale innego nie mogłem znaleźć
John
17.03.2010 r. 23:14:07
Hey Agatko
Konto usunięte
17.03.2010 r. 23:14:19
Jak Aatka mi go zawiesi na szyji i da to moze bede sie czul dowartosciowany
W życiu jedynie tego nam potrzeba aby byc w pelni szczesliwym. To dziala jak bumerang- tylko pozytywne mysli i wszyscy sa zyczliwi . probowaliscie moze takiego sposobu na życie ????????????????
jasne
a wiesz jak fajnie się takich ludzi dołuje hehehe
takich ludzi jest mnostwo w szpitalu dla psychicznych
tylko sie smieja a myslenie pozytywne maja jak cholera ,tylu lekarzy nad ich umyslami pracuje
no widze po twim zdjeciu jaki zadowolony jestes
mineto a ty kim jestes nie polakiem
patrząc po ksywie to się nie dziwię że foty nie ma hehehe
a ja juz na profil zerknelem to artysta jest pewnie malarz pokojowy...pewnie siedzi gdzies u niemca...i kartofle obiera...znam takich przyjada i z nich wielcy europejczyki sie robia po 2 tygodniach i takie teksty rzucaja
hehehe artysta, widać właśnie jego artystyczne usposobienie hehehe
pozytywne myślenie owszem
A JA W TO WIERZE I TO DZIAŁA ,ALE W DZISIEJSZYCH CZASACH TO BARDZO CIĘŻKO SKUPIĆ SIĘ TYLKO NA TYM POZYTYWNYM MYŚLENIU..
hehehe jak już pomyślisz pozytywnie to zapraszam z chęcią cię sprowadzę z powrotem do świata realiów hehehe
Życie jest okrutne,ale pozytywnie zawsze tzeba myślec a nie ciagle chodzic z głową w podłodze i sie zamartwiać tym co jest, problemy są i będą zawsze
Pozytywnie to ja mogę myśleć o swoim życiu
, ale o ludziach już nie , zbyt dużo krzywd mi w życiu wyrządzili .
Ty Cioto przebrzydla ..ksywke..ku.rwo zwroc uwage na swoja **cenzura** ***** ony..Morde to masz jak kartofel ***** zawszona....Zdjecie se wstaw psi ***** u......czy fotograf sie boi Ci zrobic paskudo..zasrana..i pocaluj mnie
TO GOWNIASZ JAKIS ..NIECH SIE POJAWI TYLKO JA TERAZ Z BEZ TWARZOWCAMI NIE GADAM ..BEDE ICH JEBAL NA KAZDYM KROKU..PO CO ONI TU PRZYCHODZA ..JAK SIE SIEBIE SAMYCH WSTYDZA
A szkoda onim gadac to kawal **cenzura** jada jest..i ..po co czas marnowac ..Lepiej mow co tam u ciebie dawno sie do mnie nie odzywalas Panno ANO..W
brudasie smierdzocy..wiesz co ty mi mozesz Nic bo nawet mordy nie masz pewnie druga dupe ..ktora stary z litosci nad toba nazywa geba..i odrazu wymituje..Artysto od lodzikow
a minete to dla swojej starej zrob za to ze takiego potwora urodzila .pewnie cie jeszcze kijem karmi za rogu..
ty wycieraczko dla gejowskich **cenzura** ow nie otwieraj **cenzura** bo **cenzura** ami smierdzisz..chcesz cos powiedziec cioto to przez recznik..odrazu sperme se z brody wytrzesz ktora ci zrozumu sie wylewaprzez nos i z japy smierdziec nie bedzie.
a smieciem nawet nie jestes ..jestes tylko smrodem bo reszty nie widac i nie smrodz atmoswery..cigni drucie ..i widze ze cioto lubisz zwierzeta skoro o nich tyle gadasz...pewnie matka ci kielbase na szyji wieszala zeby choc psy sie z toba bawily
Wymiękł HIHI
hej Jasku
rzadko sie odzywasz
gepard jest niepokonany
Agatko tylko medalu nie mam..
tylko tak dalej a dostaniesz
Gepard zajalbys 1 miejsce w konkursie krasomowczym
Hey Agatko
Jak Aatka mi go zawiesi na szyji i
da to moze bede sie czul dowartosciowany