witam was jakie jest wasze zdanie na temat osób niepełnosprawnych jestem osobą niepełnosprawna i czuję się samotny bo nie mam 2 połówki błagam pomużcie bardzo chciałbym być szczęśliwy
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:18:31
a dokładniej?
Endis
16.03.2010 r. 15:20:27
Tu dużo zalezy od wyrozumiałości drugiej osoby czy bedzie na tyle silna aby sie poświecic w pelni i zaakceptować Cie takim jakim jestes,niektórzy takie osoby od razu skreslaja
ale to jest charakter i podejscie czlowieka,bo z mojej perspektywy takie osoby niczemu nie są winne wiec musisz wierzyć że los Ci przyniesie kogos bliskiego najbliższym czasie
GRZEGORZ
16.03.2010 r. 15:24:50
nogi i ręce mam zdrowe dużo chodzę na spacery uprawiam sporty takie jak piłka nożna narty lotnictwo a co do choroby to mam tylko problem ze słychem i noszę aparat ale słysze i zrozumiałem że czegoś mi bardziej brak miłości czułości i chciałbym bardzo mieć dziewczyne ale czy jakaś by mnie chciała
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:27:37
Grzegorz,nieważne jakie kto ma zdanie
na temat ludzi niepełnosprawnych
ważne jak ty myślisz o sobie i czy się nie poddajesz
masz takie samo prawo do szczęścia jak każdy inny człowiek.
Ważne abyś umiał mimo wszystko się uśmiechać
uśmiech i pozytywne nastawienie
pomoże ci zapewne w wielu sprawach
i domyślam się co chciałbyś mi teraz powiedzieć
że łatwo się mówi
tak łatwo
lecz czasem warto dostosować się do rad.
myśl pozytywnie
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:29:25
napisałam swoją wypowiedź
zanim ty napisałeś swoją
sądzę że znajdziesz
Endis
16.03.2010 r. 15:30:02
Grzegorz wiekszosc zdrowych osob tez nie ma i szuka na sile,ale to nie ma sensu bo milosc sama Cie w odpowiednim czasie znajdzie
GRZEGORZ
16.03.2010 r. 15:33:17
ja sie uśmiecham tylko nie wiem co zdrowe dziewczyny we mnie widzą do śmiechu nabijaja się z mojego wygladu tarzy i takj dalej ja naprawde nie wiem co się dzieje i czemu się ze mnie nabijają jak mnie widzą to odrazu wpadaja w śmiech
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:40:22
Grzegorz i czym ty się przejmujesz
kobiety które tak się zachowują to niedojrzałe gówniary
nie warto zwracać uwagi.
patrząc na twoje zdjęcie nie mam reakcji śmiechu
Administratori
16.03.2010 r. 15:40:33
przepraszam, że tak wyrwę się z kontekstu, ale jeśli ktoś wpadnie na jakiś pomysł albo jakieś ułatwienia dla niepełnosprawnych to proszę pisać na priva do mnie
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:41:11
Grzegorzu sa rozni ludzie i nie ktorzy własnie reaguja tak a nie inaczej widza tylko co chca widziec i oceniaja tak człowieka,a moge sie załozyc ze jak kobieta by cie blizej poznała jakim jestes człowiekiem wartosciowym takie rzeczy przestała by zauwazac i nie miały by dla niego wogole znaczenia. miłosc lub przyjanz wtedy jest w zupełnosci wazniejsza.
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:44:33
jak dla mnie nie wyglądasz
na niepełnosprawnego
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:45:58
Admin w jakim sensie ułatwienia?
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:48:35
Grzegorzu,powiem ci że na pewno znajdziesz tą jedyną.są jeszcze gorzej okaleczeni ludzie i znajdują sobie drugą połowę.i nie jesteś gorszym gatunkiem od zdrowego,tacy ludzie jak ty jeszcze bardziej potrafią kochać jak taki zdrowy,piękny laluś.
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:49:11
a co chciałas zobaczyc??? Grzegorz mowił o słuchu
GRZEGORZ
16.03.2010 r. 15:49:18
paula ale noszę aparat na ucho i tylko to mi jest
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:52:12
Grzesiu nie mart sie wszystko bedzie dobrze ja trzymam kciuki za Ciebie bo wieze ze jest gdzies ta twoja poloweczka
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:52:40
hahahahah
nic nie chciałabym zobaczyć
zwracam raczej na to uwagę
ze mimo swej niepełnosprawności
Grzegorz jak dla mnie jest normalnym
młodym facetem
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:56:30
Grzegorz rozumiem że jesteś niepełnosprawny
lecz czy aby nie przesadzasz?
popatrz na innych ludzi,którzy nie chodzą
jeżdżą na wózkach
są zależni od innych osób,
zacznij myśleć troszkę inaczej
a wszystko inaczej zobaczysz
pozdrawiam Cię serdecznie
GRZEGORZ
16.03.2010 r. 15:57:17
wiecie co ja myślałem ze kiedyś taką klientkę uduszę bo ona powiedziała mi na zajeciach coś takiego że muszę znależć chorą dziewczyne jak ja jestem chory i że zdrowa by mnie nie chciała
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:58:03
nie słuchaj głupot.
Konto usunięte
16.03.2010 r. 15:58:21
to zes kolege teraz pocieszyła
no i co ze sa inni i na wozkach lecz my o nich nie piszemy tylko Grzes ma problem.
Konto usunięte
16.03.2010 r. 16:00:21
Deja wyraźnie masz coś do mnie
lecz ja nic sobie nie robię z twoich uwag
hahaha
Konto usunięte
16.03.2010 r. 16:02:46
nie mam nic do ciebie to jest forum i nie pisze przeciez z toba wiec o co ci chodzi
GRZEGORZ
16.03.2010 r. 16:04:37
dziękuję wam za to że mnie rozumiecie kocham was bardzo chciałbym mieć atrakcyjną dziewczynę w mojm wieku albo młodszą
Endis
16.03.2010 r. 16:07:36
Grzegorz kobiety które takie uwagi mowia na Twoj temat
nie sa warte zlamanego grosza i są strasznie płytko myślące. Kobieta ktora pokocha bedzie miała czyste serce i pokocha Cie takim jakim jestes i nie wazne co Ci będzie
Konto usunięte
16.03.2010 r. 16:07:56
ja cie rozumiem bo kochałam faceta ktory miał problem i powazniejszy niz ty pozdrawiam i daj znac jak znajdzie sie twoja połowka
Konto usunięte
16.03.2010 r. 16:53:03
ja ciebie rozumiem mam padaczkę i arytmie serca także mam orzeczenie o niepełnosprawności głowa do góry
Konto usunięte
16.03.2010 r. 16:54:20
mam brata gluchoniemego i jakos nie narzeka na brak...nawet juz sie chajtnął i ma dzieciaka(tez z gluchoniema laska),ale wielu jego kumpli sa z laskami ktore normalnie slysza i jakos sobie daja rade
Konto usunięte
16.03.2010 r. 17:15:37
czasem lepiej nie słyszeć co te nasze kobietki mówią
czasem lepiej udawać że się nie słyszy
nie jesteś w niczym gorszy a że głupota i zapatrzenie w siebie to teraz nierzadkie zjawiska...tak więc głowa do góry kolego, znajdziesz!!!
I powiem Ci jedno, osoby niepełnosprawne, z dużą nadwagą i różnymi tzw niedogodnościami które przeszkadzają ludziom wkoło mają większą szansę na miłość.
Jeżeli ktoś na ten przykład decyduje się na związek z kobietą na wózku...bierze za nią odpowiedzialność... fakt, bywa ciężko, ale chyba oczywistym jest że ją kocha!
Dlatego podejrzewam że w końcu trafisz na tą jedną jedyną wartościową kobietkę a jedyne co Cię w życiu ominie to epizody z pustymi lalami o których człowiek nie raz próbuje zapomnieć
bądź sobą, żyj po swojemu, a miłość przyjdzie sama !
witam was jakie jest wasze zdanie na temat osób niepełnosprawnych jestem osobą niepełnosprawna i czuję się samotny bo nie mam 2 połówki błagam pomużcie bardzo chciałbym być szczęśliwy
a dokładniej?
Tu dużo zalezy od wyrozumiałości drugiej osoby czy bedzie na tyle silna aby sie poświecic w pelni i zaakceptować Cie takim jakim jestes,niektórzy takie osoby od razu skreslaja
ale to jest charakter i podejscie czlowieka,bo z mojej perspektywy takie osoby niczemu nie są winne wiec musisz wierzyć że los Ci przyniesie kogos bliskiego najbliższym czasie
nogi i ręce mam zdrowe dużo chodzę na spacery uprawiam sporty takie jak piłka nożna narty lotnictwo a co do choroby to mam tylko problem ze słychem i noszę aparat ale słysze i zrozumiałem że czegoś mi bardziej brak miłości czułości i chciałbym bardzo mieć dziewczyne ale czy jakaś by mnie chciała
Grzegorz,nieważne jakie kto ma zdanie
na temat ludzi niepełnosprawnych
ważne jak ty myślisz o sobie i czy się nie poddajesz
masz takie samo prawo do szczęścia jak każdy inny człowiek.
Ważne abyś umiał mimo wszystko się uśmiechać
uśmiech i pozytywne nastawienie
pomoże ci zapewne w wielu sprawach
i domyślam się co chciałbyś mi teraz powiedzieć
że łatwo się mówi
tak łatwo
lecz czasem warto dostosować się do rad.
myśl pozytywnie
napisałam swoją wypowiedź
zanim ty napisałeś swoją
sądzę że znajdziesz
Grzegorz wiekszosc zdrowych osob tez nie ma i szuka na sile,ale to nie ma sensu bo milosc sama Cie w odpowiednim czasie znajdzie
ja sie uśmiecham tylko nie wiem co zdrowe dziewczyny we mnie widzą do śmiechu nabijaja się z mojego wygladu tarzy i takj dalej ja naprawde nie wiem co się dzieje i czemu się ze mnie nabijają jak mnie widzą to odrazu wpadaja w śmiech
Grzegorz i czym ty się przejmujesz
kobiety które tak się zachowują to niedojrzałe gówniary
nie warto zwracać uwagi.
patrząc na twoje zdjęcie nie mam reakcji śmiechu
przepraszam, że tak wyrwę się z kontekstu, ale jeśli ktoś wpadnie na jakiś pomysł albo jakieś ułatwienia dla niepełnosprawnych to proszę pisać na priva do mnie
Grzegorzu sa rozni ludzie i nie ktorzy własnie reaguja tak a nie inaczej
widza tylko co chca widziec i oceniaja tak człowieka,a moge sie załozyc ze jak kobieta by cie blizej poznała jakim jestes człowiekiem wartosciowym takie rzeczy przestała by zauwazac i nie miały by dla niego wogole znaczenia. miłosc lub przyjanz wtedy jest w zupełnosci wazniejsza.
jak dla mnie nie wyglądasz
na niepełnosprawnego
Admin w jakim sensie ułatwienia?
Grzegorzu,powiem ci że na pewno znajdziesz tą jedyną.są jeszcze gorzej okaleczeni ludzie i znajdują sobie drugą połowę.i nie jesteś gorszym gatunkiem od zdrowego,tacy ludzie jak ty jeszcze bardziej potrafią kochać jak taki zdrowy,piękny laluś.
a co chciałas zobaczyc??? Grzegorz mowił o słuchu
paula ale noszę aparat na ucho i tylko to mi jest
Grzesiu nie mart sie wszystko bedzie dobrze
ja trzymam kciuki za Ciebie bo wieze ze jest gdzies ta twoja poloweczka
hahahahah
nic nie chciałabym zobaczyć
zwracam raczej na to uwagę
ze mimo swej niepełnosprawności
Grzegorz jak dla mnie jest normalnym
młodym facetem
Grzegorz rozumiem że jesteś niepełnosprawny
lecz czy aby nie przesadzasz?
popatrz na innych ludzi,którzy nie chodzą
jeżdżą na wózkach
są zależni od innych osób,
zacznij myśleć troszkę inaczej
a wszystko inaczej zobaczysz
pozdrawiam Cię serdecznie
wiecie co ja myślałem ze kiedyś taką klientkę uduszę bo ona powiedziała mi na zajeciach coś takiego że muszę znależć chorą dziewczyne jak ja jestem chory i że zdrowa by mnie nie chciała
nie słuchaj głupot.
to zes kolege teraz pocieszyła
no i co ze sa inni i na wozkach lecz my o nich nie piszemy tylko Grzes ma problem.
Deja wyraźnie masz coś do mnie
lecz ja nic sobie nie robię z twoich uwag
hahaha
nie mam nic do ciebie
to jest forum i nie pisze przeciez z toba wiec o co ci chodzi
dziękuję wam za to że mnie rozumiecie kocham was
bardzo chciałbym mieć atrakcyjną dziewczynę w mojm wieku albo młodszą
Grzegorz kobiety które takie uwagi mowia na Twoj temat
nie sa warte zlamanego grosza i są strasznie płytko myślące. Kobieta ktora pokocha bedzie miała czyste serce i pokocha Cie takim jakim jestes i nie wazne co Ci będzie
ja cie rozumiem bo kochałam faceta ktory miał problem i powazniejszy niz ty
pozdrawiam i daj znac jak znajdzie sie twoja połowka
ja ciebie rozumiem mam padaczkę i arytmie serca także mam orzeczenie o niepełnosprawności głowa do góry
mam brata gluchoniemego i jakos nie narzeka na brak...nawet juz sie chajtnął i ma dzieciaka(tez z gluchoniema laska),ale wielu jego kumpli sa z laskami ktore normalnie slysza i jakos sobie daja rade
czasem lepiej nie słyszeć co te nasze kobietki mówią
czasem lepiej udawać że się nie słyszy
nie jesteś w niczym gorszy a że głupota i zapatrzenie w siebie to teraz nierzadkie zjawiska...tak więc głowa do góry kolego, znajdziesz!!!
I powiem Ci jedno, osoby niepełnosprawne, z dużą nadwagą i różnymi tzw niedogodnościami które przeszkadzają ludziom wkoło mają większą szansę na miłość.
Jeżeli ktoś na ten przykład decyduje się na związek z kobietą na wózku...bierze za nią odpowiedzialność... fakt, bywa ciężko, ale chyba oczywistym jest że ją kocha!
Dlatego podejrzewam że w końcu trafisz na tą jedną jedyną wartościową kobietkę a jedyne co Cię w życiu ominie to epizody z pustymi lalami o których człowiek nie raz próbuje zapomnieć
bądź sobą, żyj po swojemu, a miłość przyjdzie sama !