Miło Cię poznać, szkoda żeś z tak daleka tym niemniej jak będziesz miała chęć pogadać zapraszam na priva
Konto usunięte
17.03.2010 r. 14:44:51
na priv no to zes sie zareklamował
Konto usunięte
17.03.2010 r. 14:46:09
Nie szukam tutaj reklamy,
Siema Gabriel
pozdro
Konto usunięte
17.03.2010 r. 14:48:21
no ale zeby tak a priv zapraszac ja juz tego nie dzwigam
Konto usunięte
17.03.2010 r. 14:56:44
po pierwsze mnie nie trzeba zaprasza
gabi no to dalej ja jestem ale niewidoczna
a co daro to mi powiało jakos tajemniczo
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:04:46
hmm tajemniczo, cóż Ci moja droga tutaj tak powiało tejmniczo?? Chciałem przekazać że nie mam czasu na siedzienie na forum zabardzo a pocztę odbieram na bieżąco w miarę.
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:06:45
wiesz.. przepraszam cie poprostu , ale ja odwrotnie nie mam czasu na priv
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:14:05
kolega uciekł
Konto usunięte
17.03.2010 r. 15:20:35
jestem jeszcze ale powoli będę się zbierał stąd, ktoś nie ma czasu na ogół, ktoś na priva, cóż w życiu tak bywa, ale jakie to ma znaczenie hehehe
Konto usunięte
18.03.2010 r. 12:26:51
wazne zeby wogole byly,bo czesto sie zdaza ze tych piersi trzeba u kobiety szukac
globtr1
19.03.2010 r. 15:18:40
przedewszystkim zeby byly czule wtedy beda piekne kazde chociaz preferuje male moja zona ma takie i nie zamienil bym na inne
globtr1
19.03.2010 r. 22:16:43
mysle ze masz fajne
Anka
19.03.2010 r. 22:19:54
Ja tam fajne i mi się podobaja ooooo !!!! i to jest najważniejsze hahaha
Anka
19.03.2010 r. 22:41:36
Bo tak mają faceci hahaha
SEXYMENYO
20.03.2010 r. 00:20:34
cycki nie są tak ważne , ważniejsza jest twarz , ale jak są cycki to też dobrze
Konto usunięte
20.03.2010 r. 01:37:19
jesli jest sie babiarzem ma to znaczenie zeny były dużeeeeee!!!!!! ale nie oto w zyciu chodzi .... jesli ktos kocha kgo snie patrzy na urode tylko na dusze !!!!!! piersi małe duze gdy miałem lat 15 moze 19 to tak myslałem im weieksze tym lepsze !!! tak głupie zycie małolata duze cycki fajba ***** człowiekj szczesliwy !!!! niektórzy wyrosli z tego a niekt€rzy nie !!!!!!!!!!!!!!! Pamietajcie nie jest sie z kims dla \"cycków dla fajnej dupci \" tylko dla kobiety z która chce sie byc nie wazne jak wyglada tylko mósi byc chemia to cos !!!!!!ciezko to spotkac ale istnieje takie cos !!! wiadomo sex jest dla ludzi ok zgadzam sie z tym , ale jak zaufac komus , np.umówiłem sie z kolezanka na sex bez zobowiazan \" jest to miłe \" a na drugi dzien wszyscy o tym mówia ze ja z nia gdzies tam . i do cholery pamitajcie sexem sie nie chwai zatrzymuje sie to dla siebie !@!!!!!!!!!pozdrawiam
Konto usunięte
20.03.2010 r. 10:28:48
a jak sie nie mieszcza?
a jak sa za male albo za duze ?
marko77
20.03.2010 r. 10:36:02
to znajdż takiego który lubi takie jakie masz
Konto usunięte
20.03.2010 r. 10:37:57
ja takiego juz dawno znalazlam
Konto usunięte
20.03.2010 r. 10:44:59
nooo hahaha
marko77
20.03.2010 r. 10:48:40
to w czym widzisz problem,
Romantyk
20.03.2010 r. 11:31:14
Witaj.To nie ważne jakie kobieta ma piersi.Ważne aby podczas spotkania w rzeczywistości miło się wam rozmawiało.Aby była pomiędzy wami przyjaźń,szczerośći uczciwość.Aby nie okłamywała Cię,aby Cię nie oszukiwała.Bo wterdy będziesz miał łży w oczachi będzie Tobie smutno.
Konto usunięte
20.03.2010 r. 11:33:11
ja w niczym.. a w czym mam widziec? to bylo pytanie do panow..
marko77
20.03.2010 r. 11:38:25
dlatego właśnie napisałem że każdy to odbiera indywidualnie i ważne czy je lubi takie jakie są
Damian
22.03.2010 r. 22:53:22
Lepszą pewnie też nie choć pewnie bardziej zauważalna. Ważne, aby kobieta miała piersi-mniejsze, większe, ale jędrne i widoczne.
Żeby nie było tak incognito przedstawię się:
- nazywam się Darek
i pozdrawiam
mam na imie EWELINA
i pozdrawiam rowniez
Miło Cię poznać, szkoda żeś z tak daleka
tym niemniej jak będziesz miała chęć pogadać zapraszam na priva
na priv
no to zes sie zareklamował
Nie szukam tutaj reklamy,
Siema Gabriel
pozdro
no ale zeby tak a priv zapraszac
ja juz tego nie dzwigam
po pierwsze mnie nie trzeba zaprasza
gabi no to dalej ja jestem ale niewidoczna
a co daro to mi powiało jakos tajemniczo
hmm tajemniczo, cóż Ci moja droga tutaj tak powiało tejmniczo?? Chciałem przekazać że nie mam czasu na siedzienie na forum zabardzo a pocztę odbieram na bieżąco w miarę.
wiesz.. przepraszam cie poprostu , ale ja odwrotnie nie mam czasu na priv
kolega uciekł
jestem jeszcze ale powoli będę się zbierał stąd, ktoś nie ma czasu na ogół, ktoś na priva, cóż w życiu tak bywa, ale jakie to ma znaczenie hehehe
wazne zeby wogole byly,bo czesto sie zdaza ze tych piersi trzeba u kobiety szukac
przedewszystkim zeby byly czule wtedy beda piekne kazde chociaz preferuje male moja zona ma takie i nie zamienil bym na inne
mysle ze masz fajne
Ja tam fajne i mi się podobaja ooooo !!!! i to jest najważniejsze hahaha
Bo tak mają faceci hahaha
cycki nie są tak ważne , ważniejsza jest twarz , ale jak są cycki to też dobrze
jesli jest sie babiarzem ma to znaczenie zeny były dużeeeeee!!!!!! ale nie oto w zyciu chodzi .... jesli ktos kocha kgo snie patrzy na urode tylko na dusze !!!!!! piersi małe duze gdy miałem lat 15 moze 19 to tak myslałem im weieksze tym lepsze !!! tak głupie zycie małolata duze cycki fajba ***** człowiekj szczesliwy !!!! niektórzy wyrosli z tego a niekt€rzy nie !!!!!!!!!!!!!!! Pamietajcie nie jest sie z kims dla \"cycków dla fajnej dupci \" tylko dla kobiety z która chce sie byc nie wazne jak wyglada tylko mósi byc chemia to cos !!!!!!ciezko to spotkac ale istnieje takie cos !!! wiadomo sex jest dla ludzi ok zgadzam sie z tym , ale jak zaufac komus , np.umówiłem sie z kolezanka na sex bez zobowiazan \" jest to miłe \" a na drugi dzien wszyscy o tym mówia ze ja z nia gdzies tam . i do cholery pamitajcie sexem sie nie chwai zatrzymuje sie to dla siebie !@!!!!!!!!!pozdrawiam
a jak sie nie mieszcza?
a jak sa za male albo za duze ?
to znajdż takiego który lubi takie jakie masz
ja takiego juz dawno znalazlam
nooo hahaha
to w czym widzisz problem,
Witaj.To nie ważne jakie kobieta ma piersi.Ważne aby podczas spotkania w rzeczywistości miło się wam rozmawiało.Aby była pomiędzy wami przyjaźń,szczerośći uczciwość.Aby nie okłamywała Cię,aby Cię nie oszukiwała.Bo wterdy będziesz miał łży w oczachi będzie Tobie smutno.
ja w niczym.. a w czym mam widziec? to bylo pytanie do panow..
dlatego właśnie napisałem że każdy to odbiera indywidualnie i ważne czy je lubi takie jakie są
Lepszą pewnie też nie choć pewnie bardziej zauważalna. Ważne, aby kobieta miała piersi-mniejsze, większe, ale jędrne i widoczne.