Tak naprawdę każdy facet jest wzrokowcem,dlatego najpierw wzrokiem patrzy i jakoś tam wstępnie ocenia. Dla mnie może nie wielkość jest istotą lecz jakie one są. Ja osobiście lubię nie za duże nie za małe ale za to jedrne.
Konto usunięte
28.03.2010 r. 15:57:38
jak wiekszosc facetow
Konto usunięte
29.03.2010 r. 20:00:22
Dla mnie w sam raz są piersi które mieszczą sie w dłoniach
zorba
31.03.2010 r. 21:33:13
Dużeeeeee ... i do tego jędrne z \"widocznymi\" sutkami.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 01:31:09
Najpiękniejsze piersi to takie które reagują na pieszczoty.Pamiętam moją pierwszą dziewczynę jak wspaniale reagowała na pieszczoty brodawek szybko się podniecała potrafiła też mieć wspaniały orgazm podczas ich pieszczot oraz jednoczesnego stosunku.Pamiętam też dziewczynę która miała duże piersi lecz nie były dość \"unerwione\" i sutki właściwie nie twardniały.
Jak widać nie wielkość decyduje o atrakcyjności piersi.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 09:54:42
Nie wielkość?
Szkoda
Widzę,że jesteś pasjonatem seksu, to Twoje hobby?
Romantyk
06.04.2010 r. 10:43:07
Witaj.Dla mnie znaczenia,czy piersi są duże,czy małe.Ważna aby kobbieta miała dobrze poukładane w głowie.Była mądra ,dobra i rozsądna.Aby umiała zachwycić się pięknem przyrody,aby chłoipak.Którego pozna przez internet był dobrym człowiekiem.Z którym może prowadzić rozmowy,aż po blady świt.
Konto usunięte
06.04.2010 r. 13:32:27
Romantyk, tacy faceci nie istnieją...jak piszesz.
..żeby była mądra, dobra i rozsądna...a potem pierwsze pytanie jakie zadają tacy romantyczni brzmi: prześlesz mi swoją fotkę?
tomek
06.04.2010 r. 14:41:38
nie wazne jakie piersi wazne jaka kobieta
Konto usunięte
06.04.2010 r. 22:04:48
No tak ..większość facetów myśli............. a nie głową..
Konto usunięte
06.04.2010 r. 22:05:27
Kris, to gdzie się pochowali???
Konto usunięte
06.04.2010 r. 22:08:21
Jacy faceci niby istnieją????
Konto usunięte
06.04.2010 r. 22:40:40
Nowy i w podartych portkach?
A fe
Konto usunięte
06.04.2010 r. 22:43:10
Wiem,że nie do mnie bo ja jestem młoda i piękna
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:23:34
dobrze ze ma sie czym myśleć... a nie tylko chwalić sie swoimi wdziękami i łaoać na nie facetów i udawać ze jest sie fajnym i wspaniałym a w rzeczywistości jest sie nikim - zwykłą, pustą, żałosnął materialistką... TAK PISZĄ FACECI NA POCZTĘ
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:24:00
Czasami trudno mi zrozumieć facetów
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:24:29
tygrysica to do mnie??
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:27:27
nawet gdyby to byla prawda to oczym mowisz to i tak to cie nie upowaznia zeby o tym publicznie mowic nie zachowujesz sie jak facet tylko jak gowniarz i przynosisz wstyd tylko mezsczyznom bo ja sie wstydze ze sa tacy faceci
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:30:15
widać że są na świecie chamy ..przepraszam za wyrażenie ale strasznie to denerwujące..każdy jest jaki jest..
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:35:57
I dlatego kobiety stają sie bardziej samodzielne...bo kto chce żyć z takimi....masakra
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:37:52
Idę spać bo nie mogę już więcej tego czytać..pozdrawiam wszystkich ..dobranoc
Konto usunięte
06.04.2010 r. 23:41:46
to byl wyjatkowo skrajny przypadek takie cos jest karalne
Tak naprawdę każdy facet jest wzrokowcem,dlatego najpierw wzrokiem patrzy i jakoś tam wstępnie ocenia. Dla mnie może nie wielkość jest istotą lecz jakie one są. Ja osobiście lubię nie za duże nie za małe ale za to jedrne.
jak wiekszosc facetow
Dla mnie w sam raz są piersi które mieszczą sie w dłoniach
Dużeeeeee ... i do tego jędrne z \"widocznymi\" sutkami.
Najpiękniejsze piersi to takie które reagują na pieszczoty.Pamiętam moją pierwszą dziewczynę jak wspaniale reagowała na pieszczoty brodawek szybko się podniecała potrafiła też mieć wspaniały orgazm podczas ich pieszczot oraz jednoczesnego stosunku.Pamiętam też dziewczynę która miała duże piersi lecz nie były dość \"unerwione\" i sutki właściwie nie twardniały.
Jak widać nie wielkość decyduje o atrakcyjności piersi.
Nie wielkość?
Szkoda
Widzę,że jesteś pasjonatem seksu, to Twoje hobby?
Witaj.Dla mnie znaczenia,czy piersi są duże,czy małe.Ważna aby kobbieta miała dobrze poukładane w głowie.Była mądra ,dobra i rozsądna.Aby umiała zachwycić się pięknem przyrody,aby chłoipak.Którego pozna przez internet był dobrym człowiekiem.Z którym może prowadzić rozmowy,aż po blady świt.
Romantyk, tacy faceci nie istnieją...jak piszesz.
..żeby była mądra, dobra i rozsądna...a potem pierwsze pytanie jakie zadają tacy romantyczni brzmi: prześlesz mi swoją fotkę?
nie wazne jakie piersi wazne jaka kobieta
No tak ..większość facetów myśli............. a nie głową..
Kris, to gdzie się pochowali???
Jacy faceci niby istnieją????
Nowy i w podartych portkach?
A fe
Wiem,że nie do mnie bo ja jestem młoda i piękna
dobrze ze ma sie czym myśleć... a nie tylko chwalić sie swoimi wdziękami i łaoać na nie facetów i udawać ze jest sie fajnym i wspaniałym a w rzeczywistości jest sie nikim - zwykłą, pustą, żałosnął materialistką... TAK PISZĄ FACECI NA POCZTĘ
Czasami trudno mi zrozumieć facetów
tygrysica to do mnie??
nawet gdyby to byla prawda to oczym mowisz to i tak to cie nie upowaznia zeby o tym publicznie mowic nie zachowujesz sie jak facet tylko jak gowniarz i przynosisz wstyd tylko mezsczyznom bo ja sie wstydze ze sa tacy faceci
widać że są na świecie chamy ..przepraszam za wyrażenie ale strasznie to denerwujące..każdy jest jaki jest..
I dlatego kobiety stają sie bardziej samodzielne...bo kto chce żyć z takimi....masakra
Idę spać bo nie mogę już więcej tego czytać..pozdrawiam wszystkich ..dobranoc
to byl wyjatkowo skrajny przypadek takie cos jest karalne
siemanko wam
tiger chcesz po tyłku wrrr...
he
jka stiv
no to czekaj jak dostaniesz po stringach
siemasz lechisto
no to moze byc i bez
bedzie lepiej wchodziło
hahah masz dobra pamiec spec
jalisto