sex z uczuciem to jest juz kompletna bajka...cos zajeb.....
tego sie nie zapomina...a zwykłe numerki tak
Konto usunięte
15.03.2010 r. 17:38:54
seks jest seksem miłość jest miłością i niech tak pozostanie
Orzeł Biały
15.03.2010 r. 18:06:34
Wszystko jest możliwe
On87
16.03.2010 r. 18:07:36
Chyba jedynie w ciele osoby, z którą się go uprawia
Konto usunięte
16.03.2010 r. 18:40:58
można sie zakochać w seksie z osobą nawet do której sie nic nie czuje uśmiechnięty przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat.Ale nie ma to jak seks plus uczucie to jest wtedy bajka w zupełności zgadzam sie np z komentem STIVa.A tak na marginesie Jowitko masz śliczne oczka
Damian
22.03.2010 r. 23:25:49
Podobno można się zakochać podczas koncertu, spaceru, filmu to dlaczego by nie przez seks? I to chyba nawet dobrze, bo jest to ważna dziedzina zwiazku, ważniejsza od wychodzenia na kawę;p. Seks bez miłości jest możliwy, miłość bez seksu to tylko w rodzinie.
czy przez seks morzna się zakochać
noooooooooo...
zbliza
a uczucie to potem
czy ja wiem, sadze ze nie
sex z uczuciem to jest juz kompletna bajka...cos zajeb.....
tego sie nie zapomina...a zwykłe numerki tak
seks jest seksem miłość jest miłością i niech tak pozostanie
Wszystko jest możliwe
Chyba jedynie w ciele osoby, z którą się go uprawia
można sie zakochać w seksie z osobą nawet do której sie nic nie czuje uśmiechnięty przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat.Ale nie ma to jak seks plus uczucie to jest wtedy bajka w zupełności zgadzam sie np z komentem STIVa.A tak na marginesie Jowitko masz śliczne oczka
Podobno można się zakochać podczas koncertu, spaceru, filmu to dlaczego by nie przez seks? I to chyba nawet dobrze, bo jest to ważna dziedzina zwiazku, ważniejsza od wychodzenia na kawę;p. Seks bez miłości jest możliwy, miłość bez seksu to tylko w rodzinie.
Pewnie że można
W sexie