Witam wszystkich serdecznie. Proszę was byście napisali czy według was jest warto cierpieć za to w co się wierzy i jest to szczera wiara ??? Czy to się opłaca ????
Deila
13.03.2010 r. 12:13:52
Okaż trochę dumy!, Bądź z siebie dumny!, Idź z podniesionym czołem!, „Nie bądź
popychadłem, Bądź dumny z tego kim jesteś, Pierś do przodu i głowa do góry!
to moje zyciowe dewizy których się trzymam od zawsze....
Konkluzja jest taka...ze zawsze trzeba mocno wiezyc w to co sie mysli.A wiara w to co sie mysli oznacza nasza siłę nie słabość.
Tygrys
13.03.2010 r. 12:18:11
Rozumiem o co tobie chodzi ale czy mimo tego że człowiek tak postępuje tak ty to warto cierpieć jak okazujesz komuś miłość jakieś uczucia a dana osoba nawet uwagi na to nie zwraca ??? Czy dalej warto walczyć o tą osobę ???
Deila
13.03.2010 r. 12:20:41
Warto myslę,że warto walczyć do końca....ja o swojego byłego męża walczyłam przez wiele miesięcy,ale ta historia akurat zle się skończyła, de facto...walczyłam i nikt mi nie zarzuci, ze nie umiem o sibie zadbac.
Tygrys
13.03.2010 r. 12:32:47
Gabryś prubujesz mi powiedzieć żebym walczył wiesz w jakiej sprawie ???
Tygrys
13.03.2010 r. 13:04:39
A co mi radzisz akurat w tej konkretnej sytuacji ??
Tygrys
13.03.2010 r. 13:08:05
Dzięki Gabrys już wszystko kumam
Konto usunięte
16.03.2010 r. 07:58:50
na co komu cierpieć za coś co
za chwile może już nie być prawdą
odpowiedź na pytanie :nie warto
Konto usunięte
16.03.2010 r. 08:13:50
czy warto cierpiec? hm.. zalezy o jakie cierpienie chodzi.. bo jezeli o cierpienie z powodu milosci to nie zawsze warto walczyc o cos czego juz i tak mozemy nie mniec..
Witam wszystkich serdecznie. Proszę was byście napisali czy według was jest warto cierpieć za to w co się wierzy i jest to szczera wiara ??? Czy to się opłaca ????
Okaż trochę dumy!, Bądź z siebie dumny!, Idź z podniesionym czołem!, „Nie bądź
popychadłem, Bądź dumny z tego kim jesteś, Pierś do przodu i głowa do góry!
to moje zyciowe dewizy których się trzymam od zawsze....
Konkluzja jest taka...ze zawsze trzeba mocno wiezyc w to co sie mysli.A wiara w to co sie mysli oznacza nasza siłę nie słabość.
Rozumiem o co tobie chodzi ale czy mimo tego że człowiek tak postępuje tak ty to warto cierpieć jak okazujesz komuś miłość jakieś uczucia a dana osoba nawet uwagi na to nie zwraca ??? Czy dalej warto walczyć o tą osobę ???
Warto myslę,że warto walczyć do końca....ja o swojego byłego męża walczyłam przez wiele miesięcy,ale ta historia akurat zle się skończyła, de facto...walczyłam i nikt mi nie zarzuci, ze nie umiem o sibie zadbac.
Gabryś prubujesz mi powiedzieć żebym walczył wiesz w jakiej sprawie ???
A co mi radzisz akurat w tej konkretnej sytuacji ??
Dzięki Gabrys już wszystko kumam
na co komu cierpieć za coś co
za chwile może już nie być prawdą
odpowiedź na pytanie :nie warto
czy warto cierpiec? hm.. zalezy o jakie cierpienie chodzi.. bo jezeli o cierpienie z powodu milosci to nie zawsze warto walczyc o cos czego juz i tak mozemy nie mniec..