uogulniam i pakuje wszystkie kobiety do jednego wora-wczesniej tego nie robilem ale teraz bede tak robil,bo to wy-kobiety mnie tego nauczylyscie textami typu: faceci to...faceci tamto...
Tygrys
13.03.2010 r. 10:35:36
Succubare przykład tych co w wieku poniżej 20 roku życie ba poniżej 18 roku życia np 16 17 lat rodzi dziecko ???
To jest planowane dziecko ?? to jest dziecko z miłości ??? To jest dziecko z głupoty bo właśnie dziewczna się puściła i twierdzi że z miłości a tym czasm chciała tego samego a puźniej zostawia faceta nie wie że jest w ciąży a puźniej si,ę dowiaduje że będzie miała dzieciaka i gania chłopa za alimenty
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:36:09
Rolluś cholero
każdego to ja mogę walić
rozgrzaną patelnią po łbie, jak mu się uroi że może mnie do łóżka zaciągnąć
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:36:43
znam swoją wartość,wiem jaka jestem
nikt nie jest w stanie mnie urazić
odpowiednie nastawiona na wszystko
Tygrys
13.03.2010 r. 10:37:30
Paula nie wiesz o co mnie prosisz przemysl to dobrze
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:38:31
najwiekszym marzeniem wspolczesnej kobiety jest osiaganie orgazmow mozliwie jaki najwiecej a marzeniem mezszcyzny jest doprowaszenie kobiety do tego stanu
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:38:43
w tym też na mężczyzn.
Tygrysku ależ wiem
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:39:01
Kajtek, mi w domu nie pokazali co to miłość i tak bywa
chciałam domu, rodziny
byłam z facetem 3 lata
o dziecko staraliśmy się pół roku
nie byłam na niczyim utrzymaniu
pracowaliśmy obydwoje
rozstaliśmy się i tak bywa
czy zatem z racji wieku jestem **cenzura** ą
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:39:07
powiem ci tak- w 95% przypadkow kiedy poszedlem z kobieta do łóżka -to one mnie tam zaciagnely a nie ja je,wiec to chyba o czyms swiadczy
Tygrys
13.03.2010 r. 10:41:24
Nie bądź śmieszna gdybyś miała poczucie własnej wartości to nie najeżdżałabyś tak na facetów tylko była toleranctjna ale nie k a ty wolisz sobie podyskutować jaki to facet jest zły zgadaj się z Succubare i niech tobie p nie rozgrzaną patelnią przez łeb może wtedy przemyślisz jaka jesteś naprawde i przestań wmawiać mi jakieś bzdury bo wcale nie jesteście lepsze od nas a cwaniaczycie się jakbyście miały gołębia na dachu ale sory ja mam wrubla w garści to to jest plus więc teraz grzecznie prosze zejdź z facetów bo zaraz zrobi się tutaj naprawde gorąco
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:41:33
i to sie nie tyczy tylko mojego przsypadku.czasem gadamy z kumplami na te sprawy i niemal w kazdym przypadku sie to potwierdzilo
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:43:11
są mężczyźni, którzy mają to na co zasłużyli.
inni pozostali kawalerami
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:43:39
gratuluję Rolluś
jakby każdy facet miał tyle szczęścia
to by nie musieli mnie, porządnej dziewczyny na necie zaczepiać
i wogóle nie było by tu czegoś takiego jak umawianie na seks
a co dopiero za opłatą
bo każda w zasięgu ręki chciałaby d dać
ale jak widać jest inaczej
Tygrys
13.03.2010 r. 10:44:02
Succubare to nie bo dorosłaś do takiego czegoś przemyślałaś to i podjełaś odpowiednie kroki żeby było dobrze a coniektóre dziewczyny w wieku 18 czy 17 lat tak niestety nie robią bo mają wiskas zamiast mózgu
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:45:04
a co masz do kawalerow????
ja jestem kawalerem z wyboru bo jak mam wysluchiwac takich pierdół codziennie to wole byc sam i miec spokoj
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:47:35
złość,nerwy
cóż nikt nie powiedział że życie
jest proste i za dużo w nim emocji.
Tygrys
13.03.2010 r. 10:47:58
Zresztą to kobieta uznała mnie za martwego więc
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:48:14
i nie jestem jakąś pieprzoną feministką
bo kobiety skrzywdziły mnie w życiu równo mocno
nie miałam nigdy przyjaciółek tylko przyjaciół
dlaczego?
bo każda taka pseudoprzyjaźń kończyła się tym że z czystej zawiści koleżanka odpierdalała jakiś numer
na co dzień to faceci odgrywają główne rolę w moich życiu
ale pomimo że częścią kobiet się brzydzę, nie dam zdeptać wszystkich, bo też się nią k urodziłam
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:49:55
po 1 to kobiety sie najczesciej oglaszaja ze pojda za kase
po 2 jesli sie troche orjentujesz to do takich kobiet najczesciej chodza mezczyzni zonaci,o ktorych zony juz dawno przestaly dbac
bo kobiety tak wlasnie robia najpierw zaciagaja do wyra,a jak juz maja faceta zaobraczkowanego to nagle koniec wszystkiego lacznie z sexem...a potem wielkie afery ze jestescie zdradzane i ze faceci na dziwki chodza.jak maja nie chodzic jak w domu sa olewani pod tym wzgledem???
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:52:01
proszę opanujmy emocje
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:53:22
a ktos ma nieopanowane???
ja tam jestem spokojny-siedze sobie pije piwo,jaram zielsko i pisze to co mysle
Tygrys
13.03.2010 r. 10:55:21
Rolek trzeba było tak odrazu przyłączym bym się do ciebie
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:57:57
ale bys musial swoj worek przyniesc bo mi juz sie zapas konczy
Tygrys
13.03.2010 r. 11:00:08
ale mam za daleko do ciebie
Iwona*
13.03.2010 r. 11:00:42
Jak zwykle każdy temat ten również jest uogólniony.Zdarzają sie zarówno kobiety jak i mężczyźni ktorzy zdradzają.Nie da sie jednak normalnie żyć nie ufając nikomu. Człowiek po pewnych doświadczeniach jest po prostu bardziej ostrożny i jak to sie mówi "dmucha na zimne". A tak na prawde , to czy sami sobie możemy tak do końca zaufać
Tygrys
13.03.2010 r. 11:02:00
Ide do sklepu po śniadanie i po szlugi będe puźniej
Konto usunięte
13.03.2010 r. 15:27:09
powiem tak kobiety tak samo sie chca pieprzyc z facetami jak faceci z kobietami wiec nie udawajcie ze tylko o milosc wam chodzi
Konto usunięte
13.03.2010 r. 15:38:39
no no tak se tłumacz
Konto usunięte
13.03.2010 r. 15:43:26
ale widze ze to ty nie potrafisz sie z tym pogodzic,wiec jednak chyba masz z tym problem
uogulniam i pakuje wszystkie kobiety do jednego wora-wczesniej tego nie robilem ale teraz bede tak robil,bo to wy-kobiety mnie tego nauczylyscie textami typu: faceci to...faceci tamto...
Succubare przykład tych co w wieku poniżej 20 roku życie ba poniżej 18 roku życia np 16 17 lat rodzi dziecko ???
To jest planowane dziecko ?? to jest dziecko z miłości ??? To jest dziecko z głupoty bo właśnie dziewczna się puściła i twierdzi że z miłości a tym czasm chciała tego samego a puźniej zostawia faceta nie wie że jest w ciąży a puźniej si,ę dowiaduje że będzie miała dzieciaka i gania chłopa za alimenty
Rolluś cholero
każdego to ja mogę walić
rozgrzaną patelnią po łbie, jak mu się uroi że może mnie do łóżka zaciągnąć
znam swoją wartość,wiem jaka jestem
nikt nie jest w stanie mnie urazić
odpowiednie nastawiona na wszystko
Paula nie wiesz o co mnie prosisz przemysl to dobrze
najwiekszym marzeniem wspolczesnej kobiety jest osiaganie orgazmow mozliwie jaki najwiecej a marzeniem mezszcyzny jest doprowaszenie kobiety do tego stanu
w tym też na mężczyzn.
Tygrysku ależ wiem
Kajtek, mi w domu nie pokazali co to miłość i tak bywa
chciałam domu, rodziny
byłam z facetem 3 lata
o dziecko staraliśmy się pół roku
nie byłam na niczyim utrzymaniu
pracowaliśmy obydwoje
rozstaliśmy się i tak bywa
czy zatem z racji wieku jestem **cenzura** ą
powiem ci tak- w 95% przypadkow kiedy poszedlem z kobieta do łóżka -to one mnie tam zaciagnely a nie ja je,wiec to chyba o czyms swiadczy
Nie bądź śmieszna gdybyś miała poczucie własnej wartości to nie najeżdżałabyś tak na facetów tylko była toleranctjna ale nie k
a ty wolisz sobie podyskutować jaki to facet jest zły zgadaj się z Succubare i niech tobie p
nie rozgrzaną patelnią przez łeb może wtedy przemyślisz jaka jesteś naprawde i przestań wmawiać mi jakieś bzdury bo wcale nie jesteście lepsze od nas a cwaniaczycie się jakbyście miały gołębia na dachu ale sory ja mam wrubla w garści to to jest plus więc teraz grzecznie prosze zejdź z facetów bo zaraz zrobi się tutaj naprawde gorąco
i to sie nie tyczy tylko mojego przsypadku.czasem gadamy z kumplami na te sprawy i niemal w kazdym przypadku sie to potwierdzilo
są mężczyźni, którzy mają to na co zasłużyli.
inni pozostali kawalerami
gratuluję Rolluś
jakby każdy facet miał tyle szczęścia
to by nie musieli mnie, porządnej dziewczyny na necie zaczepiać
i wogóle nie było by tu czegoś takiego jak umawianie na seks
a co dopiero za opłatą
bo każda w zasięgu ręki chciałaby d dać
ale jak widać jest inaczej
Succubare to nie bo dorosłaś do takiego czegoś przemyślałaś to i podjełaś odpowiednie kroki żeby było dobrze a coniektóre dziewczyny w wieku 18 czy 17 lat tak niestety nie robią bo mają wiskas zamiast mózgu
a co masz do kawalerow????
ja jestem kawalerem z wyboru bo jak mam wysluchiwac takich pierdół codziennie to wole byc sam i miec spokoj
złość,nerwy
cóż nikt nie powiedział że życie
jest proste i za dużo w nim emocji.
Zresztą to kobieta uznała mnie za martwego więc
i nie jestem jakąś pieprzoną feministką
bo kobiety skrzywdziły mnie w życiu równo mocno
nie miałam nigdy przyjaciółek tylko przyjaciół
dlaczego?
bo każda taka pseudoprzyjaźń kończyła się tym że z czystej zawiści koleżanka odpierdalała jakiś numer
na co dzień to faceci odgrywają główne rolę w moich życiu
ale pomimo że częścią kobiet się brzydzę, nie dam zdeptać wszystkich, bo też się nią k urodziłam
po 1 to kobiety sie najczesciej oglaszaja ze pojda za kase
po 2 jesli sie troche orjentujesz to do takich kobiet najczesciej chodza mezczyzni zonaci,o ktorych zony juz dawno przestaly dbac
bo kobiety tak wlasnie robia najpierw zaciagaja do wyra,a jak juz maja faceta zaobraczkowanego to nagle koniec wszystkiego lacznie z sexem...a potem wielkie afery ze jestescie zdradzane i ze faceci na dziwki chodza.jak maja nie chodzic jak w domu sa olewani pod tym wzgledem???
proszę opanujmy emocje
a ktos ma nieopanowane???
ja tam jestem spokojny-siedze sobie pije piwo,jaram zielsko i pisze to co mysle
Rolek trzeba było tak odrazu przyłączym bym się do ciebie
ale bys musial swoj worek przyniesc bo mi juz sie zapas konczy
ale mam za daleko do ciebie
Jak zwykle każdy temat ten również jest uogólniony.Zdarzają sie zarówno kobiety jak i mężczyźni ktorzy zdradzają.Nie da sie jednak normalnie żyć nie ufając nikomu. Człowiek po pewnych doświadczeniach jest po prostu bardziej ostrożny i jak to sie mówi "dmucha na zimne". A tak na prawde , to czy sami sobie możemy tak do końca zaufać
Ide do sklepu po śniadanie i po szlugi będe puźniej
powiem tak kobiety tak samo sie chca pieprzyc z facetami jak faceci z kobietami wiec nie udawajcie ze tylko o milosc wam chodzi
no no tak se tłumacz
ale widze ze to ty nie potrafisz sie z tym pogodzic,wiec jednak chyba masz z tym problem
ale to moja sprawa jak ja oceniam