Gabryś ja również nigdy nie zdradziłem sekretów kobiety zachowywałem to wszystko dla siebie i nigdy ich nie zdradze nawet przed samą śmiercią
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:02:44
nie jest tak jak uważasz
każda z nas ma swój rozum i temat
powstał dzięki wam
mówicie dużo ,pięknie
lecz to nie słowa pozwalają wam wierzyć.
Tygrys
13.03.2010 r. 10:07:07
A o czym ja mówie cały czas ??? Czytałaś moje posty czy tylko sładałaś literki w całość ???
Wy kokietujecie męszczyzn nawet o tym nie wiedząc a puźniej się dziwicie że zą zauroczeni zakochani
I ich odpychacie od siebie nawet ich nie poznając
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:12:17
Kajtek
my?
na pewno tylko my???
nie mówię teraz o Tobie, bo wiedzieć tego nie mam prawa
ale uogólniając pod względem płci, czy nie zatruwamy sobie życia po równo? kłamstwami zdradami i całym tym syfem
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:12:51
skądś wzięłyśmy przykład
kobieta -zło tego świata lecz czym byłby świat bez kobiet?
wy zawsze potraficie się wybielić.
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:14:19
mysle ze tak wlasnie jest po rowno
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:15:15
a Paulę witam cieplutko
w końcu jakaś sojuszniczka w walce o prawdę
Tygrys
13.03.2010 r. 10:15:37
Succubare a kto pierwszy zdradził ?? Kobieta czy męszczyzna ?? Kobieta i od tamtego czasu się zaczeło ja nigdy kobiety nie zdradziłem i ja z nikim po równo nie zatrówam sobie życia
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:16:31
czasami mam takie wrazenie jak by nie ustannie trwala walka miedzy kobieta a mezsszyzna kto kogo przechytrzy
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:18:23
po co ta ewa zrywala to jablko teraz placimy za to
Tygrys
13.03.2010 r. 10:19:12
Paula nie wybielić pomyśl zanim coś napiszesz
zacznij odrużniać obrone tych co są wporządku od tych co siebie wybielają ja staje w obronie tych którzy faktycznie są wporządku co nie zdradzają
Tak z innej beczki to częściej męszczyzna jak zdradzi to się pierwszy przyznaje a kobieta kłamie w rzywe oczy i jak zostanie przyparta do muru to wtedy wszystko wyśpiewuje ale wtedy jest za puźno wtedy kobieta staje się dnem
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:19:26
Kajtek
zlituj się nie piszemy konkretnie o Tobie
raczej o ogólnym bilansie krzywd wyrządzonych przez kobiety i mężczyzn
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:21:39
co do tego kto zdradził pierwszy...
nie przekonuje mnie to
jestem Kochani ateistką
i biblię traktuję jak dzieło literackie (przy tym na pewno nie historyczne)
nie linczując tych co wierzą mam do tego pełne prawo
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:23:03
oczywiscie mozna na ten temat pisac w nieskonczonosc ale to utopia
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:24:00
mężczyzna -pan i władca o jakże bardzo się mylicie
próbując nam to wmówić.
Czyż tego nie robicie w tej chwili.
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:24:20
co wejde na ta strone to babska walczą z chłopami
a tak naprawde to potrzebujecie tak samo dobrego rżnięcia jak i my,wiec o co te całe afery???
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:24:59
mamy kiszone kobietki ???
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:25:39
rollek hahah
Tygrys
13.03.2010 r. 10:25:53
Kobiety myślła tylko o sobie i sie dziwią że męszczyźni ich tak traktują. Przykład mojej byłej och połamałam sobie paznokcia musze coś z tym zrobić przepraszam ale sie nie zobaczymy. Co to ma k a być ???
Umawialiśmy się na to spotkanie dobre dwa miesiące że wyjdziemy razem ale nie paznokcie są ważniejsze od tego co planuje się od dłuższego czasu. Wiem że kobieta zmienną jest ale w pewnym wieku nabiera chyba rozumu i powinna zrozumieć że takich rzeczy się nie robi i nie powinno bo wtedy ranicie męszczyzn a na następny dzień jak chcecie gdzieś z nim wyjść to dziwicie się że ma was w dupie po tym jak go potarktowałyście dzień wcześniej !!!!!! Zacznijcie doceniać to co męszczyźni dla was robią a nie ich tylko oczerniacie jacy to oni nie są źli i tak na zakończenie litanji to gdyby nie facet nie byłoby kobiety z żebra Adama kobieta powstała więc troche szacunku dla facetów
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:26:49
Rollek, rżnięcia potrzebuję k by zarobić
my kobiety pragniemy miłości
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:29:14
mam krótkie paznokcie, nie noszę tipsów, nie chodzę na solar ani do fryzjera bo potrafię sama o siebie zadbać, a pomimo to nie czuję się gorsza
w życiu bym nie olała faceta z powodu paznokcia
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:29:16
afery?ja doskonale się bawię
lubię takie konwersacje
Tygrys
13.03.2010 r. 10:30:18
Gabriel popieram
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:31:08
ta jasne miłości-tylko ze to kobiety czesciej przyprawiaja rogi facetom i to kobiety czesciej zmieniaja partnerow.przecietna kobieta ma 2,3 razy wiecej w zyciu partnerow niz przecietny facet i wali sie z prawie kazdym-wiec co kazdego w zyciu kocha???pieprzenie o milosci jest tylko dla was dobra wymowka
Tygrys
13.03.2010 r. 10:31:28
Lubisz takie konwersacje ??? To może użądzić ci lepszą ???
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:32:12
poprosze
Konto usunięte
13.03.2010 r. 10:32:49
Rollek
czy ja mam rozumieć że do nas odnosi się to
"wali sie z prawie kazdym"
Słucham ???
Gabryś ja również nigdy nie zdradziłem sekretów kobiety zachowywałem to wszystko dla siebie i nigdy ich nie zdradze nawet przed samą śmiercią
nie jest tak jak uważasz
każda z nas ma swój rozum i temat
powstał dzięki wam
mówicie dużo ,pięknie
lecz to nie słowa pozwalają wam wierzyć.
A o czym ja mówie cały czas ??? Czytałaś moje posty czy tylko sładałaś literki w całość ???
Wy kokietujecie męszczyzn nawet o tym nie wiedząc a puźniej się dziwicie że zą zauroczeni zakochani
I ich odpychacie od siebie nawet ich nie poznając
Kajtek
my?
na pewno tylko my???
nie mówię teraz o Tobie, bo wiedzieć tego nie mam prawa
ale uogólniając pod względem płci, czy nie zatruwamy sobie życia po równo? kłamstwami zdradami i całym tym syfem
skądś wzięłyśmy przykład
kobieta -zło tego świata lecz czym byłby świat bez kobiet?
wy zawsze potraficie się wybielić.
mysle ze tak wlasnie jest po rowno
a Paulę witam cieplutko
w końcu jakaś sojuszniczka w walce o prawdę
Succubare a kto pierwszy zdradził ?? Kobieta czy męszczyzna ?? Kobieta i od tamtego czasu się zaczeło ja nigdy kobiety nie zdradziłem i ja z nikim po równo nie zatrówam sobie życia
czasami mam takie wrazenie jak by nie ustannie trwala walka miedzy kobieta a mezsszyzna kto kogo przechytrzy
po co ta ewa zrywala to jablko teraz placimy za to
Paula nie wybielić pomyśl zanim coś napiszesz
zacznij odrużniać obrone tych co są wporządku od tych co siebie wybielają ja staje w obronie tych którzy faktycznie są wporządku co nie zdradzają
Tak z innej beczki to częściej męszczyzna jak zdradzi to się pierwszy przyznaje a kobieta kłamie w rzywe oczy i jak zostanie przyparta do muru to wtedy wszystko wyśpiewuje ale wtedy jest za puźno wtedy kobieta staje się dnem
Kajtek
zlituj się nie piszemy konkretnie o Tobie
raczej o ogólnym bilansie krzywd wyrządzonych przez kobiety i mężczyzn
co do tego kto zdradził pierwszy...
nie przekonuje mnie to
jestem Kochani ateistką
i biblię traktuję jak dzieło literackie (przy tym na pewno nie historyczne)
nie linczując tych co wierzą mam do tego pełne prawo
oczywiscie mozna na ten temat pisac w nieskonczonosc ale to utopia
mężczyzna -pan i władca o jakże bardzo się mylicie
próbując nam to wmówić.
Czyż tego nie robicie w tej chwili.
co wejde na ta strone to babska walczą z chłopami
a tak naprawde to potrzebujecie tak samo dobrego rżnięcia jak i my,wiec o co te całe afery???
mamy kiszone kobietki ???
rollek hahah
Kobiety myślła tylko o sobie i sie dziwią że męszczyźni ich tak traktują. Przykład mojej byłej och połamałam sobie paznokcia musze coś z tym zrobić przepraszam ale sie nie zobaczymy. Co to ma k
a być ???
Zacznijcie doceniać to co męszczyźni dla was robią a nie ich tylko oczerniacie jacy to oni nie są źli i tak na zakończenie litanji to gdyby nie facet nie byłoby kobiety z żebra Adama kobieta powstała więc troche szacunku dla facetów
Umawialiśmy się na to spotkanie dobre dwa miesiące że wyjdziemy razem ale nie paznokcie są ważniejsze od tego co planuje się od dłuższego czasu. Wiem że kobieta zmienną jest ale w pewnym wieku nabiera chyba rozumu i powinna zrozumieć że takich rzeczy się nie robi i nie powinno bo wtedy ranicie męszczyzn a na następny dzień jak chcecie gdzieś z nim wyjść to dziwicie się że ma was w dupie po tym jak go potarktowałyście dzień wcześniej !!!!!!
Rollek, rżnięcia potrzebuję k by zarobić
my kobiety pragniemy miłości
mam krótkie paznokcie, nie noszę tipsów, nie chodzę na solar ani do fryzjera bo potrafię sama o siebie zadbać, a pomimo to nie czuję się gorsza
w życiu bym nie olała faceta z powodu paznokcia
afery?ja doskonale się bawię
lubię takie konwersacje
Gabriel popieram
ta jasne miłości-tylko ze to kobiety czesciej przyprawiaja rogi facetom i to kobiety czesciej zmieniaja partnerow.przecietna kobieta ma 2,3 razy wiecej w zyciu partnerow niz przecietny facet i wali sie z prawie kazdym-wiec co kazdego w zyciu kocha???pieprzenie o milosci jest tylko dla was dobra wymowka
Lubisz takie konwersacje ??? To może użądzić ci lepszą ???
poprosze
Rollek
czy ja mam rozumieć że do nas odnosi się to
"wali sie z prawie kazdym"
Paula Roluś ma racje i prawda bali co ???
zaznaczyłam ,mnie nie boli