forum

Rozrywka i uczucia

pa pa....

1. Konto usunięte 12.03.2010 r. 20:42:14

No cóz moi mili żegnam sie z wami ......
    hmm pora sie stad zmywac ...bo az zal dupke sciska mi na niektóre osoby ...zreszta co ja wam bede owijac w bawełne ......
    wiecie o co chodzi ....sprawy sie juz rozstrzygneły
    nie da sie tu normalnie funkcjonowac ...w tym całym syfie ..podchodach ....kłamstwach pomówieniach .....
    Nie da sie stworzyc czegos trwałego o szczesciu mowa.....ja sie wycofuje ....wole szukac szczescia w realu.....bo zauwazyłam ze im dluzej tu jestem tym bardziej sie oddalam od tego co najpiekniejsze ....
    poznałam was dobrze juz ...polubiłam jak swoja rodzine ...powaznie wam mówie ..wiele tu przezyłam ...wiele słów poleciało....moze nie miłych lecz juz taka ma natura i nie mam zamiaru jej zmieniac dla kogos ....
    Kochani ....stara nowa gwardio
    nie dajcie sie tej reszcie bojebanców twórzcie te forum jakos .....co złego to nie ja ......hmmm .
    Hmm chciałam tylko dodac iż niezmiernie miło było mi tutaj z wami przebywac ....wiele osób mi pomoglo.....ciezko było ale jakos daliscie mi siłe w pewnym sensie ...dzieki wielkie jeszcze raz....    

P.S...do naszych kochanych strazników teksasu ....deja i gabriel ....nie musicie juz knuc wiecej   uśmiechnięty  
    Hahahahahh ja wiem o wszystkim ....o wszystkim ......i te wasze chore konspiracje na nic sie zdały .....
    knujcie sobie tutaj dalej .....
    ale wiecie co dziekuje wam za jedna rzecz...ze mogłam poznac takich ludzi jak wy ...teraz przynajmiej wiem kto jest tutaj jaki.....   uśmiechnięty  

2. ... 12.03.2010 r. 20:45:36

I znowu nic nie rozumiem...

3. Konto usunięte 12.03.2010 r. 20:52:59

Sylwuś    

4. ... 12.03.2010 r. 20:54:17

Coś ostatnio Sylwuś się uduchowiła i lubi znikać. Mam nadzieję, że niedługo znów się pojawi...

5. Konto usunięte 12.03.2010 r. 21:01:07

i widzicie ..a to ja Sylwie wygryzlem zdziwieni     ja mam taki plan zeby wszstkich wygrysc i bede..sam w sobie milosci szukal .tutaj bo ja kocham tylko siebie     ..     ...

6. ... 12.03.2010 r. 21:07:26

Gepard, zostane z Tobą   uśmiechnięty   jestem niezniszczalny...

7. Konto usunięte 12.03.2010 r. 21:12:31

a co tez milosci w sobie bedziesz szukal    

8. ... 12.03.2010 r. 21:13:47

Nie muszę, ja mam w sobie dużo miłości...

9. Anka 12.03.2010 r. 21:27:55

No i się ulotniłaaaaaaaaaaaaa