tak co pozostaje tylko gas odkrecic //i tym razem ja juz nie pomoge ..juz mam odciski na palcach od tego odkrecania
gepard
22.05.2012 r. 14:24:05
nie denerwuj sie bo osiwiejesz . ..powiedzmy ze tryskam angielskim chumorem idz na fora miedzy narodowe i tam w skupieniu pomedytuj ..bo tu tylko siedza ludzie o silnych nerwach..a ty cienias nudny jestes..tylko pierdzisz i narzekasz i na reakcje czekasz ..czlowieku z fancji..tu nie stypa..tu jest burdel..plac albo wyp.erdalaj..gozkie zale na rogu obok..
Administratori
22.05.2012 r. 16:29:46
Sory chłopaki ale ten temat jest randkowanniu a nie o problemach związanych ze samym sobą. Napiszcie coś o rankach, które mieliście we własnym życiu ???
gepard
22.05.2012 r. 17:11:08
dobry burak ..chcesz zeby mnie rodacy za po.jeba wzieli ..zebym przestal sie normalnie starym polskim jezykiem poslugiwac.. ..gdzie ty mieszkasz skad ty jestes..jezu co za mlot..kazdy angol wloch ..kazdy turas zna tylko te piekne slowa o kur.wa mac ..a i to i ch.uj ci w du.pe.. i zapamietaj jedno ./.nigdy nie bedziesz w obcym kraju. na rowni ..z innymi zawsze bedziesz polaczkiem ..a reszte to juz niech ci mama opowie..zawsze mozwsz byc w obcym kraju wyzszym od wszystkich poprostu masz wszys.tko w du.pie mysle ze ty bys na moim osiedlu dlugo nie wytrzymal ..zaraz by cie wzieli za jakiegos odludka a tacy to sa niebezpieczni dla otoczenia..
gepard
22.05.2012 r. 17:23:13
a na temat mialo byc dobra admin.. najgorsza moja randka w zyciu..chyba z tych bedzie co nie pamietam .. bo jak jest .ch.ujowo..to trzeba wypic troche a jak bardzo zle to jeszcze troche i jak jeszcze efektu i kolorkow nie nabiera to juz bylo zle..
gepard
22.05.2012 r. 17:25:59
ja podnosze cisnienie ..sara ..zeby kazdy mial taki spokuj w sobie jak ja mam ..to swiat bylby piekniejszy jestem tu zwami 4 lata i jeszcze nie zmadrzalem to jak z madrzeje w tedy sie omnie trzeba martwic
gepard
22.05.2012 r. 17:40:06
e jak mowisz ze zmadrzalas to jest z toba w porzadku..go.wno zmadrzalas .. ....a co do randek..to co przebieralas odrazu czysty spirytu.sik szedl zeby nie ryzykowac..
gepard
22.05.2012 r. 17:54:28
zalezy ..ja odrazu widze po osobie czy mam kawe skaczyc i robic rzad ..i sp.ier....zreszto ja na randki sie nie umawiam to takie zalosne..stykamy sie po znajomosci dajem czy udajem i tyle a potem czy mnie znajda za plotem..po co marudzenie o szopenie ..wazne ze fajnie bylo .a nie sztuczne udawanie jakims sie fajnym jest..
antek
22.05.2012 r. 19:01:11
do tematu Najgorsza randka to taka na którą się nie wmówiłaś do nie miałeś odwagi zagadać
Malwina
22.05.2012 r. 20:14:14
a miało być o randkach
Malwina
22.05.2012 r. 20:29:28
Saj masz szanse u Agatki ona poszukuje rycerza
Malwina
22.05.2012 r. 20:42:22
Mon cheri chyba tak
J@nusz
22.05.2012 r. 20:48:40
A ja Cię SAJ popieram w 101%, bo znajdujesz się (przynajmniej moim zdaniem) w nielicznej grupie na tym forum, która prezentuje sobą kulturę, inteligencję i daje jeszcze innym nadzieję w społeczeństwo. Nie to co \"niektorzy\", żeby nie rzucać tu nickami...
gepard
22.05.2012 r. 20:54:25
iteligecja kultura dawno tak sie nie usmialem...e a kto ja wam dal i za ile wiecie musicie jeszcze do sukcesu chytrosc dokupic bo bez tego to dalej burakami jestescie
gepard
22.05.2012 r. 21:02:52
i ty niby masz ta inteligecje.. a powiedz mi kto ci to powiedzial ..tatus po pjaku jak dal ci 2 zl na wino i reszte doloz ..no nie wsydz sie ..powiedz
J@nusz
22.05.2012 r. 21:07:00
Trochę godności gepardzie... Czy Ty celowo robisz z siebie takiego prostaka? Czy dla Ciebie naprawdę wyznacznikiem kultury są wyzwiska i przekleństwa? Proszę Cię... Kiedy czyta się takie posty jak Twoje, hmmm... Po prostu z politowaniem kiwa się głową...
Malwina
22.05.2012 r. 21:10:37
Gepard, z kulturą i inteligencją, to daleko ci do Saja
niestety, taka jest prawda i to nie jest powód abyś go obrażał i wyzywał
gepard
22.05.2012 r. 21:18:27
ale ja sra.l na saja i cala inteligecjie kapito ..co mnie ten smiec obchodzi ..dlamnie jest parchatym sajem z internetu ..ktory pierdzi nie wie oczym ..a teraz ma byc spokuj bo oglodam 12stu debili bez szkoly..sorry lewandoski ma chyba mature..a wy se pogadajcie o **cenzura** ach..
J@nusz
22.05.2012 r. 21:25:44
Co prawda, łatwiej byłoby mi zrozumieć Cię gepardzie, gdybyś pisał poprawną polszczyzną ale z tego co zrozumiałem to jestem w stanie wywnioskować, że sam się poniżasz... Przykro mi i mogę Ci tylko polecić metamorfozę... Serdeczne kondolencje dla Ciebie z Twojego powodu...
gepard
22.05.2012 r. 21:32:01
no bo mowie ze buraki jestescie ..dla was trzeba chyba narysowac sprostowanie.. ..ale nie mam kredek..
J@nusz
22.05.2012 r. 21:36:09
Nie. Wystarczy, że będziesz pisał po polsku. Chociaż to dla Ciebie zbyt trudne, rozumiem...
gepard
22.05.2012 r. 21:38:19
a to dobrze ze nie wiesz co pisze ..scieku niemyty
J@nusz
22.05.2012 r. 21:43:46
BRAWA DLA geparda (celowo z małych liter, bo nie mam do ciebie ani grama szacunku). Myślę, że masz ogromne szanse na Nobla w dziedzinie chamstwa i braku kultury. Jeszcze raz barwo... Naprawdę szkoda mi cię \"człowieku\"...
gepard
22.05.2012 r. 22:00:18
o szybko sie uczysz czytac w moim jezyku ty inteligent jednak jestes.. ....normalnie az mnie zatkalo...bravo
J@nusz
22.05.2012 r. 22:29:34
Nie bój się, nie uczę się w Twoim indywidualnym tempie. A teraz kończę dyskusję, mam inne, ciekawsze rzeczy do robienia niż wymiana zdań z Tobą, nawet najmniej pożyteczna praca jest bardziej konstruktywna niż dalsza \"dyskusja\". A teraz pozwolę Ci abyś miał ostatnie zdanie, jeśli ma Cię to dowartościować i jeśli pozwoli Ci to poczuć się mężczyzną.
gepard
22.05.2012 r. 22:37:58
i idzi w pi.zdu.. juz zaczeles mnie usypiac..a musze jeszcze poczekac bo tacy mniej inteligetniejsi no jak wy musza mi badania techniczne przywiesc zeby moj braciak mogl dalej w polsce jezdzic..wiecie dla pulglowkow przywoza po co auto z polski ciagnoc..takia rekonpensata..
gepard
23.05.2012 r. 08:02:57
wykrecila sie mysle ze to ona byla poprostu sciema..
gepard
23.05.2012 r. 08:14:24
jade do pracy...400 metrow od domu tam na rogu kolo machanika bede..kup winko i wejdz na skafording obejzymy hoddesdon z gory bedzie romntycznie potem mi plytki na dachu pomozesz ukladac
gepard
23.05.2012 r. 11:18:01
ja sara na ciebie czekalem ..jade znowu moze sie zjawisz.. &feature=youtu.be
tak co pozostaje tylko gas odkrecic
//i tym razem ja juz nie pomoge ..juz mam odciski na palcach od tego odkrecania
nie denerwuj sie bo osiwiejesz .
..powiedzmy ze tryskam angielskim chumorem idz na fora miedzy narodowe i tam w skupieniu pomedytuj
..bo tu tylko siedza ludzie o silnych nerwach..a ty cienias nudny jestes..tylko pierdzisz i narzekasz i na reakcje czekasz ..czlowieku z fancji..tu nie stypa..tu jest burdel..plac albo wyp.erdalaj..gozkie zale na rogu obok..
Sory chłopaki ale ten temat jest randkowanniu a nie o problemach związanych ze samym sobą. Napiszcie coś o rankach, które mieliście we własnym życiu ???
dobry burak ..chcesz zeby mnie rodacy za po.jeba wzieli ..zebym przestal sie normalnie starym polskim jezykiem poslugiwac..
..gdzie ty mieszkasz skad ty jestes..jezu co za mlot..kazdy angol wloch ..kazdy turas zna tylko te piekne slowa o kur.wa mac ..a i to i ch.uj ci w du.pe.. i zapamietaj jedno ./.nigdy nie bedziesz w obcym kraju. na rowni ..z innymi zawsze bedziesz polaczkiem ..a reszte to juz niech ci mama opowie..zawsze mozwsz byc w obcym kraju wyzszym od wszystkich poprostu masz wszys.tko w du.pie mysle ze ty bys na moim osiedlu dlugo nie wytrzymal ..zaraz by cie wzieli za jakiegos odludka a tacy to sa niebezpieczni dla otoczenia..
a na temat mialo byc dobra admin..
najgorsza moja randka w zyciu..chyba z tych bedzie co nie pamietam ..
bo jak jest .ch.ujowo..to trzeba wypic troche
a jak bardzo zle to jeszcze troche i jak jeszcze efektu i kolorkow nie nabiera to juz bylo zle..
ja podnosze cisnienie ..sara ..zeby kazdy mial taki spokuj w sobie
jak ja mam ..to swiat bylby piekniejszy jestem tu zwami 4 lata i jeszcze nie zmadrzalem
to jak z madrzeje w tedy sie omnie trzeba martwic
e jak mowisz ze zmadrzalas to jest z toba w porzadku..go.wno zmadrzalas ..
....a co do randek..to co przebieralas odrazu czysty spirytu.sik szedl zeby nie ryzykowac..
zalezy ..ja odrazu widze po osobie czy mam kawe skaczyc i robic rzad ..i sp.ier....zreszto ja na randki sie nie umawiam to takie zalosne..stykamy sie po znajomosci dajem czy udajem i tyle a potem czy mnie znajda za plotem..po co marudzenie o szopenie ..wazne ze fajnie bylo .a nie sztuczne udawanie jakims sie fajnym jest..
do tematu
Najgorsza randka to taka na którą się nie wmówiłaś do nie miałeś odwagi zagadać
a miało być o randkach
Saj
masz szanse u Agatki
ona poszukuje rycerza
Mon cheri
chyba tak
A ja Cię SAJ popieram w 101%, bo znajdujesz się (przynajmniej moim zdaniem) w nielicznej grupie na tym forum, która prezentuje sobą kulturę, inteligencję i daje jeszcze innym nadzieję w społeczeństwo. Nie to co \"niektorzy\", żeby nie rzucać tu nickami...
i ty niby masz ta inteligecje..
a powiedz mi kto ci to powiedzial ..tatus po pjaku jak dal ci 2 zl na wino i reszte doloz
..no nie wsydz sie ..powiedz
Trochę godności gepardzie... Czy Ty celowo robisz z siebie takiego prostaka? Czy dla Ciebie naprawdę wyznacznikiem kultury są wyzwiska i przekleństwa? Proszę Cię... Kiedy czyta się takie posty jak Twoje, hmmm... Po prostu z politowaniem kiwa się głową...
Gepard, z kulturą i inteligencją, to daleko ci do Saja
niestety, taka jest prawda i to nie jest powód abyś go obrażał i wyzywał
ale ja sra.l na saja i cala inteligecjie kapito ..co mnie ten smiec obchodzi ..dlamnie jest parchatym sajem z internetu ..ktory pierdzi nie wie oczym ..a teraz ma byc spokuj bo oglodam 12stu debili bez szkoly..sorry lewandoski ma chyba mature..a wy se pogadajcie o **cenzura** ach..
Co prawda, łatwiej byłoby mi zrozumieć Cię gepardzie, gdybyś pisał poprawną polszczyzną ale z tego co zrozumiałem to jestem w stanie wywnioskować, że sam się poniżasz... Przykro mi i mogę Ci tylko polecić metamorfozę... Serdeczne kondolencje dla Ciebie z Twojego powodu...
no bo mowie ze buraki jestescie ..dla was trzeba chyba narysowac sprostowanie..
..ale nie mam kredek..
Nie. Wystarczy, że będziesz pisał po polsku. Chociaż to dla Ciebie zbyt trudne, rozumiem...
a to dobrze ze nie wiesz co pisze ..scieku niemyty
BRAWA DLA geparda (celowo z małych liter, bo nie mam do ciebie ani grama szacunku). Myślę, że masz ogromne szanse na Nobla w dziedzinie chamstwa i braku kultury. Jeszcze raz barwo... Naprawdę szkoda mi cię \"człowieku\"...
o szybko sie uczysz czytac w moim jezyku
ty inteligent jednak jestes..
....normalnie az mnie zatkalo...bravo
Nie bój się, nie uczę się w Twoim indywidualnym tempie. A teraz kończę dyskusję, mam inne, ciekawsze rzeczy do robienia niż wymiana zdań z Tobą, nawet najmniej pożyteczna praca jest bardziej konstruktywna niż dalsza \"dyskusja\". A teraz pozwolę Ci abyś miał ostatnie zdanie, jeśli ma Cię to dowartościować i jeśli pozwoli Ci to poczuć się mężczyzną.
i idzi w pi.zdu.. juz zaczeles mnie usypiac..a musze jeszcze poczekac bo tacy mniej inteligetniejsi no jak wy musza mi badania techniczne przywiesc zeby moj braciak mogl dalej w polsce jezdzic..wiecie dla pulglowkow przywoza po co auto z polski ciagnoc..takia rekonpensata..
wykrecila sie
mysle ze to ona byla poprostu sciema..
jade do pracy...400 metrow od domu tam na rogu kolo machanika bede..kup winko i wejdz na skafording obejzymy hoddesdon z gory
bedzie romntycznie potem mi plytki na dachu pomozesz ukladac
ja sara na ciebie czekalem ..jade znowu moze sie zjawisz..
&feature=youtu.be
Jak tam temat randki ? idzie coś do przodu ?