witam, jestem dziennikarka i przygotowuję materiał dotyczacy najgorszej randki w życiu - chciałabym porozmawiac z Paniami, które maja na swoim koncie takie przezycie, jeśli byłyby Panie zainteresowane bardzo prosze o kontakt z numerem telefonu w wiadomości prywatnej, pozdrawiam wszystkich, agata1234
Konto usunięte
11.03.2010 r. 15:54:35
a sadzisz ze faceci to nie miewaja tragicznych randek????
Konto usunięte
11.03.2010 r. 15:59:56
z forum z interi ten post wzieles.. najgorsza na zabawie w maluchu .kurde jeszcze cyckonosz miala spiety na drucie to myslale ze padne..ze smiechu ..ale to bylo dawno
Konto usunięte
11.03.2010 r. 16:02:29
ja mialem z 1 laska ktora przyszla tak nacpana ze nie byla wstanie rozmawiac wiec poszedlem z nia do baru zamowilem 2 piwka,swoje na szybko wypilem i wyszedlem zostawiajac ja z rachunkiem ale to tez bylo z jakies 12 lat temu
Tygrys
11.03.2010 r. 16:14:01
Konto usunięte
11.03.2010 r. 16:27:44
no co?
Tygrys
11.03.2010 r. 18:05:45
Roluś spoko to do wątko twórcy albo twórczyni
11.03.2010 r. 18:40:33
dostalam na priv wiadomosc więc odp. na forum - szukam kobiet, ktore spotkaly sie z niemilymi randkami - takie sa zalozenia mojego materialu, jestem dziennikarka.
Konto usunięte
11.03.2010 r. 18:56:33
no to jak DZIENNIKARKA to osoba publiczna a tu same niewiadome
Konto usunięte
11.03.2010 r. 20:27:10
TO JEST BABA Z WACKIEM
12.03.2010 r. 10:41:25
witam, napisałam, że jestem dziennikarka co jednoznacznie wskazuje na to, że jestem kobietą.
Konto usunięte
12.03.2010 r. 10:44:17
to zmien w ustawienach plec, bo widniejesz jako meżczyzna
Administratori
21.05.2012 r. 20:50:23
Kto miał cyrki na randce niech piszę ! chętnie poczytam ciekawe historie.
ewan0545
21.05.2012 r. 20:58:22
czy najgorsza chyba raczej kosz ,,,powiedziałam chłopakowi tak, ,,nie mam czasu rozumiesz nikt go nie ma za wiele nie zobacze cie dzisiaj nie zobacze w niedziele i w ten sposób dałam mu do zrozumienia ze żadnej randki nie będzie,,,
piotrek
21.05.2012 r. 21:02:53
to ta która się nie odbyła ,
Administratori
21.05.2012 r. 23:19:14
Na randce to jest tak jak przed rozpakowaniem prezentu, człowiek się cieszy ))
Administratori
22.05.2012 r. 07:48:24
Skarpety to najlepszy prezent pod słońcem tak samo randka to jest najlepsze coś co może nas spotkać w życiu ?
Malwina
22.05.2012 r. 07:56:59
ja tam wolę prawdziwy prezent
gepard
22.05.2012 r. 07:58:55
Adnin ty uwazaj bo zaraz cie na stosie tu spala za herezje wiekszac jest tu co przeklina dzien w ktorym poznala i zostala rozpakowana.. ..ty juz lepiej nic nie mow dalej strone pprawiaj bo sie zacina
gepard
22.05.2012 r. 08:07:23
do mnie mowisz..ja nic nie kasuje .lajzo..
gepard
22.05.2012 r. 08:18:03
to mow pelnym zdaniem a nie ..puszczasz baki..dobra spadam do roboty..
Malwina
22.05.2012 r. 08:22:46
Saj, nie wymagaj rzeczy niemożliwych
Malwina
22.05.2012 r. 08:28:25
kac gigant
Malwina
22.05.2012 r. 09:05:55
nie mów, że nic nie pijesz ja tam nie mam takiego uczucia, wchodząc tutaj...to chyba zależy od tego, czego oczekujesz
Malwina
22.05.2012 r. 09:16:31
to czym jesteś tak przybity i taki zniechęcony bo jeśli życiem, to żadna rewelacja
Malwina
22.05.2012 r. 09:29:44
Saj, myślę, że to nie to forum
to jest forum rozrywkowe a nie takie, na którym można dyskutować na poważne tematy, musisz poszukać czegoś innego a jeśli nie, to wrzuć na luz i po prostu się baw
Malwina
22.05.2012 r. 11:58:14
niestety, obawiam się, że \"normalnego\" forum po prostu nie ma, zresztą, tak na prawdę to nie wiem, ponieważ nie latam po necie a tutaj też znalazłam się przez przypadek i tak zostałam
Kill Bill
22.05.2012 r. 13:29:35
czegoś tu nie rozumiem.
zrobiłeś rozeznanie na mk, które okazało sie dużo poniżej Twoich oczekiwań więc co trzyma Cię tutaj ?
wystarczy tu nie zaglądać by lepsze samopoczucie powróciło a niesmak odszedł w zapomnienie.
gepard
22.05.2012 r. 14:10:29
kill ty nawet nie probuj go zrozumiec ..posluchaj modrzejszego ..nie marnuj czasu
Malwina
22.05.2012 r. 14:12:19
Saj, wojowanie nic nie da i tak nic nie zmienisz to forum działa na zasadzie komunikatora, tutaj ludzie wchodzą i piszą różne rzeczy bardziej przemyślane bądź mniej, jeśli ci naprawdę to nie pasuje, to cóż ci pozostaje ........
witam, jestem dziennikarka i przygotowuję materiał dotyczacy najgorszej randki w życiu - chciałabym porozmawiac z Paniami, które maja na swoim koncie takie przezycie, jeśli byłyby Panie zainteresowane bardzo prosze o kontakt z numerem telefonu w wiadomości prywatnej, pozdrawiam wszystkich, agata1234
a sadzisz ze faceci to nie miewaja tragicznych randek????
z forum z interi ten post wzieles..
najgorsza na zabawie w maluchu .kurde jeszcze cyckonosz miala spiety na drucie to myslale ze padne..ze smiechu ..ale to bylo dawno
ja mialem z 1 laska ktora przyszla tak nacpana ze nie byla wstanie rozmawiac wiec poszedlem z nia do baru zamowilem 2 piwka,swoje na szybko wypilem i wyszedlem zostawiajac ja z rachunkiem
ale to tez bylo z jakies 12 lat temu
no co?
Roluś spoko to do wątko twórcy albo twórczyni
dostalam na priv wiadomosc więc odp. na forum - szukam kobiet, ktore spotkaly sie z niemilymi randkami - takie sa zalozenia mojego materialu, jestem dziennikarka.
no to jak DZIENNIKARKA to osoba publiczna
a tu same niewiadome
TO JEST BABA Z WACKIEM
witam, napisałam, że jestem dziennikarka co jednoznacznie wskazuje na to, że jestem kobietą.
to zmien w ustawienach plec, bo widniejesz jako meżczyzna
Kto miał cyrki na randce niech piszę ! chętnie poczytam ciekawe historie.
czy najgorsza chyba raczej kosz ,,,powiedziałam chłopakowi tak,
,,nie mam czasu rozumiesz nikt go nie ma za wiele nie zobacze cie dzisiaj nie zobacze w niedziele
i w ten sposób dałam mu do zrozumienia ze żadnej randki nie będzie,,,
to ta która się nie odbyła ,
Na randce to jest tak jak przed rozpakowaniem prezentu, człowiek się cieszy
))
Skarpety to najlepszy prezent pod słońcem tak samo randka to jest najlepsze coś co może nas spotkać w życiu ?
ja tam wolę prawdziwy prezent
do mnie mowisz..ja nic nie kasuje .lajzo..
to mow pelnym zdaniem a nie ..puszczasz baki..dobra spadam do roboty..
Saj, nie wymagaj rzeczy niemożliwych
kac gigant
nie mów, że nic nie pijesz
ja tam nie mam takiego uczucia, wchodząc tutaj...to chyba zależy od tego, czego oczekujesz
to czym jesteś tak przybity i taki zniechęcony bo jeśli życiem, to żadna rewelacja
Saj, myślę, że to nie to forum
to jest forum rozrywkowe a nie takie, na którym można dyskutować na poważne tematy, musisz poszukać czegoś innego a jeśli nie, to wrzuć na luz i po prostu się baw
niestety, obawiam się, że \"normalnego\" forum po prostu nie ma, zresztą, tak na prawdę to nie wiem, ponieważ nie latam po necie a tutaj też znalazłam się przez przypadek i tak zostałam
czegoś tu nie rozumiem.
zrobiłeś rozeznanie na mk, które okazało sie dużo poniżej Twoich oczekiwań więc co trzyma Cię tutaj ?
wystarczy tu nie zaglądać by lepsze samopoczucie powróciło a niesmak odszedł w zapomnienie.
kill ty nawet nie probuj go zrozumiec
..posluchaj modrzejszego
..nie marnuj czasu
Saj, wojowanie nic nie da i tak nic nie zmienisz
to forum działa na zasadzie komunikatora, tutaj ludzie wchodzą i piszą różne rzeczy bardziej przemyślane bądź mniej, jeśli ci naprawdę to nie pasuje, to cóż ci pozostaje
........