Szukam prawdziwej agencji modelek w Warszawie. Interesuje mnie ten zawód. Proszę o kontakt.
Odpowiadam na poważne oferty. Na sponsoring itp NIE !
Konto usunięte
11.03.2010 r. 15:55:26
eworzec wschodni ..zapytaj sie bezdomnego zenka co wino tanie pije .poznasz go taki nie ogolony .poznasz go .to caly szef od modelek jest zartuje cukiereczku nie gniewaj sie
Konto usunięte
11.03.2010 r. 15:57:21
ale dobre Gepard dobre
a co do agencji to trzeba uwazac bo tam roznie bywa
Tygrys
11.03.2010 r. 16:07:22
Cukierkowo dołącz do galerii zdjęcie w biwliźnie w stroju kąpielowym w stroju wieczorowym i codziennym bo fotograf musi widzieć co masz żeby się zdecydować na współprace z tobą
Konto usunięte
11.03.2010 r. 16:54:35
Gepard bardzo śmieszne Tygrysku zarejestrowałam się na różnych takich stronach i zobaczymy. Ale chyba i tak za niska jestem. minimalny wzrost modelki to 173cm. . . a ja mam 170 ... CO ZA GŁUPOTA ...
Konto usunięte
11.03.2010 r. 17:00:06
to sie wydziargaj dosc ostro i dolacz do SUISIDE GIRLS,albo do GODS GIRLS...tam nie patrza na wzrost tylko byles ostro wygladala--poszukaj na MYSPACE
Konto usunięte
11.03.2010 r. 17:01:16
Cukiereczku prawdziwych ston jest moze kilka reszta to bolsiet uwazaj chcesz sprobowac niech ktos to agecje sprawdzi najpierw od podztaw
Orzeł Biały
11.03.2010 r. 17:29:25
Bardzo duża jest konkurencja na rynku modelek , jak pracowałem jako model w takiej agencji wicemiss polonia , to albumy ze zdjęciami kobiet aż uginały się półki . Jeśli chcesz wypłynąć to musisz mieć znajomości w tej branży , a tak szkoda czasu i co najwyżej będziesz podrzędną erotyczną modelką , takie teraz czasy , trzeba mieć plecy jak to się mówi .
Paweł19XXX
11.03.2010 r. 21:10:52
Bywa nie nadajesz się czas się za nauke brać i nie zarabiać ciałem..
Szukam prawdziwej agencji modelek w Warszawie. Interesuje mnie ten zawód. Proszę o kontakt.
Odpowiadam na poważne oferty. Na sponsoring itp NIE !
eworzec wschodni ..zapytaj sie bezdomnego zenka co wino tanie pije .poznasz go taki nie ogolony .poznasz go .to caly szef od modelek jest
zartuje cukiereczku nie gniewaj sie
ale dobre Gepard dobre
a co do agencji to trzeba uwazac bo tam roznie bywa
Cukierkowo dołącz do galerii zdjęcie w biwliźnie w stroju kąpielowym w stroju wieczorowym i codziennym bo fotograf musi widzieć co masz żeby się zdecydować na współprace z tobą
Gepard bardzo śmieszne
Tygrysku zarejestrowałam się na różnych takich stronach i zobaczymy. Ale chyba i tak za niska jestem. minimalny wzrost modelki to 173cm. . .
a ja mam 170 ... CO ZA GŁUPOTA ...
to sie wydziargaj dosc ostro i dolacz do SUISIDE GIRLS,albo do GODS GIRLS...tam nie patrza na wzrost tylko byles ostro wygladala--poszukaj na MYSPACE
Cukiereczku prawdziwych ston jest moze kilka reszta to bolsiet uwazaj chcesz sprobowac niech ktos to agecje sprawdzi najpierw od podztaw
Bardzo duża jest konkurencja na rynku modelek , jak pracowałem jako model w takiej agencji wicemiss polonia , to albumy ze zdjęciami kobiet aż uginały się półki . Jeśli chcesz wypłynąć to musisz mieć znajomości w tej branży , a tak szkoda czasu i co najwyżej będziesz podrzędną erotyczną modelką , takie teraz czasy , trzeba mieć plecy jak to się mówi .
Bywa nie nadajesz się czas się za nauke brać i nie zarabiać ciałem..
Aga dzięki
casti.pl/olka993/ tam jest mój prof.