Co to ma być ??? najpotężniejsze forum na portalu najwiecej wątków najwięcej napisanych postów a w co drugim wątku to są same kłutnie k a obrażanie się nawzajem obrzucanie błotem włażenie w dupe po o was ??? Wiem że nie byłem na początku lepszy ale otwarcie przyznaje się do tego żałuje moich słów wtedy. Teraz trzeba to wszystko naprawić.
Konto usunięte
11.03.2010 r. 08:45:41
No cóz kajtek nie zmienisz tego ...zawsze beda zgrzyty///a wiesz dlaczego???
to proste...tutaj spotykaja sie rózne charaktery...i ja tez nie pozostaje dłuzna jak ktos zaczyna na mnie najezdzac...mam dac soba pomiatac???no nie z moim charakterem ....
Tygrys
11.03.2010 r. 08:55:34
NERON ja z nikim w polemike wchodzić nie będe ktoś mnie obrazi czy wkurzy to zaczynam iraq awganistan zatoke perską idt itp Bo jak Sylwia napisała nie z moim charakterem.
Sylwia Takich prowoderów powinno się zmieść z powieszchni ziemi a ci prowoderzy jak na każdym forum to są przeważnie małolaty którym sie nudzi i wydaję sie że jak są po drógiej stronie monitora to są anonimowi nic bardziej mylnego teraz każdy w domu może mieć program który lokalizuje IP. Zmienić się to da tą sytuacje tylko musi o tym mówić jak najwięcej osób najlepiej byłoby zacząć od bardziej rygorystycznej i dokładnej rejestracji więcej moderatorów Banowanie adresu IP żeby taki prowoder nie mógł już wejść i to raczej wszystko a reszte musimy zrobić sami już na forum
Tygrys
11.03.2010 r. 09:01:45
Cześć Ana cześć Sylwia bo się z wami nie witałem
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:04:37
zemna też
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:04:56
no hejka
Tygrys
11.03.2010 r. 09:07:10
MARIA cześć
Konto usunięte
11.03.2010 r. 09:08:05
Konto usunięte
11.03.2010 r. 10:43:16
witaj tygrysku
Administratori
11.03.2010 r. 11:47:00
Popieram Tygrysa, trzymajmy wątek! wtedy wszyscy na tym skorzystamy!
Co to ma być ??? najpotężniejsze forum na portalu najwiecej wątków najwięcej napisanych postów a w co drugim wątku to są same kłutnie k
a obrażanie się nawzajem obrzucanie błotem włażenie w dupe po
o was ??? Wiem że nie byłem na początku lepszy ale otwarcie przyznaje się do tego żałuje moich słów wtedy. Teraz trzeba to wszystko naprawić.
No cóz kajtek nie zmienisz tego ...zawsze beda zgrzyty///a wiesz dlaczego???
to proste...tutaj spotykaja sie rózne charaktery...i ja tez nie pozostaje dłuzna jak ktos zaczyna na mnie najezdzac...mam dac soba pomiatac???no nie z moim charakterem ....
NERON ja z nikim w polemike wchodzić nie będe ktoś mnie obrazi czy wkurzy to zaczynam iraq awganistan zatoke perską idt itp Bo jak Sylwia napisała nie z moim charakterem.
Sylwia Takich prowoderów powinno się zmieść z powieszchni ziemi a ci prowoderzy jak na każdym forum to są przeważnie małolaty którym sie nudzi i wydaję sie że jak są po drógiej stronie monitora to są anonimowi nic bardziej mylnego teraz każdy w domu może mieć program który lokalizuje IP. Zmienić się to da tą sytuacje tylko musi o tym mówić jak najwięcej osób najlepiej byłoby zacząć od bardziej rygorystycznej i dokładnej rejestracji więcej moderatorów Banowanie adresu IP żeby taki prowoder nie mógł już wejść i to raczej wszystko a reszte musimy zrobić sami już na forum
Cześć Ana cześć Sylwia bo się z wami nie witałem
zemna też
no hejka
MARIA cześć
witaj tygrysku
Popieram Tygrysa, trzymajmy wątek! wtedy wszyscy na tym skorzystamy!